feedback

Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

transport@beocontrol.com

transport-robe-arizona

U Arizoni se nalazi na hiljade međunarodnih kompanija koje se bave proizvodnjom industrijskih dobara. Pored proizvodnje u oblasti informacionih tehnologija, Arizona je četvrta u SAD-u po proizvodnji poluprovodnika a peta po pitanju proizvodnje za potrebe borbenih aviona. Imajući u vidu ove činjenice i razvoj industrije Arizone a samim tim i potrebe za prometom robe, odlučili smo se da unapredimo svoja vozila za usluge prevoza robe do ove zemlje.

Naša vozila su specijalizovana tako da ispune sva Vaša očekivanja u pogledu prevoza robe različite vrste do Arizone. Ukoliko se selite u ovu zemlju SAD-a, nudimo Vam prevoz nameštaja, njegovo eventualno skladištenje, utovar kao i praćenje istog do krajnjeg odredišta. U tome nam pomažu savremena softverska rešenja čime smo dokazali da pratimo savremene tendencije i potrebe pre svega klijenata.

Naš vozni park opremili smo i za prevoz hrane, biljnih i životinjskih vrsta, opasnih materija i drugo.

Naša agencija poseduje sve neophodne sertifikate o bezbednosti ali pre svega znanje u pogledu prevoza robe. Nudimo Vam usluge prevoza direktnog ali i kombinovanog načina prevoza koji uključuje i drumski, avio, železnički i vodni prevoz.

Transportujemo robu na celoj teritoriji Arizone i roba vam stiže na dogovorenu adresu sigurno i bez kašnjenja. Sa preko 1000 agenata u 48 zemalja, razvili smo mrežu transportera koji će vašu pošiljku dostaviti na vreme i uz svu potrebnu dokumentaciju za medjunarodni transport robe.

Prevozimo sve vrste robe, a u tome nam pomažu moderno-opremljena specijalna vozila sa GPS-om koji će vam omogućiti da pratite vašu pošiljku sve vreme u trajanju transporta. Na iskusni tim će vas provesti kroz carinske procedure i pomoći vam u svakom koraku transporta. Takođe, pomoći ćemo vam u nabavci svih potrebnih dozvola za medjunarodni transport robe.

Možemo da prevezemo:

  • Specijalne i vangabaritne terete (sefovi, mašine, kase… );
  • Manje pošiljke koje ne zauzimaju ceo tovarni prostor i koje se mogu poslati zbirnim transportom;
  • Nakit, umetničke slike i razne umetnine;
  • Opasne materije kao i difuzni teret sa moderno-opremljenim vozilima za specijalne terete;
  • Hrana, sirovine i ostala roba koja mora da zadovolji predviđenu temperaturu u transportu;
  • Biljke i životinje

Pored medjunarodnog transporta robe kao dodatne usluge, možemo da vam ponudimo i trenutno ili dugoročno skladištenje robe, pakovanje robe specijalnim folijama kao i utovar i istovar iste:

  • Podršku logističkog sektora u medjunarodnom transportu robe,
  • Sređivanje i izrada kompletne carinske dokumentacije kao i svih potrebnih dozvola za medjunarodni transport robe;
  • Diplomatske selidbe kao i medjunarodne selidbe po sistemu ‘’ključ u ruke’’.

Transport robe obavljamo u praktično svim državama i gradovima u SAD: