feedback

Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

transport@beocontrol.com

Našim klijentima pružamo najpovoljniji međunarodni transport robe ka Angoli kao i transport robe iz Angole u bilo koju destinaciju u svetu.

Naša posebna usluga je transport robe od vrata do vrata, što znači da će vaša pošiljka biti preuzeta na dogovorenoj lokaciji i isporučena na željeno odredište u praktično bilo kom od gradova u Angoli – Luanda, Huambo, Lobito, Benguela i dr.

Angola je bivša portugalska kolonija u južnom delu Afrike, koja zahvaljujući velikim prirodnim bogatstvima doživljava ubrzani razvoj u poslednjih nekoliko godina. Građanski rat koji je potresao zemlju je gotov i ekonomija ove zemlje je sada u konstantnoj ulaznoj liniji.

Zvaničan jezik je portugalski a valuta kuanza.

Pored transporta, Beocontrol svojim klijentima pruža kompletnu podršku prilikom carinske procedure, osiguranja i skladištenja robe.

Transport robe u Angolu se može obaviti avionskim i kontejnerskim saobraćajem. Kod kontejnerskog saobraćaja moguć je:

  • Pun kontejnerski utovar
  • Zbirni kontejnerski utovar

Zbirni kontejnerski transport je posebno zgodan za manje pošiljke s obzirom na to da ne postoji minimalna količina i ne zakupljuje se ceo kontejner.

Prilikom avionskog transporta robe, ukoliko mesto preuzimanja robe nije grad u kome se nalazi aerodrom, pružamo mogućnost multimedijalnog prevoza (utovar na dogovorenoj adresi, prevoz do aerodroma, istovar i predaju Vaše robe magacinu na aerodromu).

Svojim klijentima, Beocontrol pruža kompletnu uslugu i brojne prateće aktivnosti:

  • Obavljanje špediterskih radnji u vezi izvoznog/uvoznog carinjenja robe
  • Priprema potrebne carinske I druge dokumentacije
  • Praćenje pošiljke preko satelita
  • Obaveštavanje klijenta o vremenu prispeća i dostave

Javite nam se i naši ljubazni agenti će vam u najkraćem roku dati ponudu za transport robe.

Transport robe vršimo na celoj teritoriji Afrike: