feedback

Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

transport@beocontrol.com

Avio i kontejnerski transport robe Azija

Svojim klijentima koji žele da iskoriste povoljnosti azijskog tržišta, bilo da robu uvoze ili izvoze, kompanija Baocontrol nudi kvalitetnu uslugu avio i kontejnerskog transporta robe u Aziju.

Transport robe Azija

Nakon višegodišnjeg poslovanja na azijskom tržišu i uspostavljanja bliske saradnje sa partnerima širom kontinenta, kompanija Beocontrol u mogućnosti je da transport robe u Aziju svojim klijentima organizuje u najkraćem mogućem roku i po izuzetno povoljnim cenama.

Avio i kontejnerski transport robe u Aziju organizujemo za sve vrste robe – kako za konvencionalnu robu, tako i za specijalne terete, rasuti teret, robu koja je zahteva strogo određene i kontrolisane temperaturne uslove tokom transporta, tako i za opasne materije.

Kompanija Beocontrol pronaći će za Vas najbolju moguću rutu, uzimajući u obzir zadate rokove, specifičnosti robe i destinaciju.


U skladu sa potrebama klijenata transport robe u Kinu organizujemo kao:

 • Avio transport robe
 • Kontejnerski transport robe
 • Puni kontejnerski utovari (FCL)
 • Zbirni kontejnerski transporta (LCL)

Zbirni transport robe preporučujemo klijentima kojima je potreban transport manjih količina robe, jer značajno snižava cenu transporta i ne postoji minimum robe koja može biti transportovana.

Sa ponosom ističemo da možemo organizovati avionski i kontejnerski transport robe za bilo koju azijsku zemlju, uključujući Tajland, Singapur, Severnu i Južnu Koreju, Japan, Indiju i zemlje Bliskog Istoka.

Za sve destinacije u Aziji, transport robe vršimo „od vrata do vrata“, što znači da robu preuzimamo na dogovorenoj adresi, bez obzira da li se nalazi u blizini ukrcajne luke/aerodroma.

U dogovoru sa klijentom, drumskim ili železničkim transportom robu prevozimo da najbliže luke/aerodroma, organizujemo utovar robe, dočekujemo je na destinaciji i od luke/aerodroma isporučujemo na adresu koji nam Vi date.

Kako bi svojim klijentima olakšala transport robe u Aziju, kompanija Beocontrol može umesto njih obaviti i sve prateće procedure:

 • Pakovanje i priprema robe za uslove transporta
 • Prevoz do mesta utovara i od iskrcajne luke/aerodroma do željene destinacije
 • Utovar/istovar robe
 • Obezbeđivanje svih vrsta kontejnera
 • Priprema neophodnih dozvola i dokumentacije
 • Obavljanje carinske procedure i svih špediterskih radnji
 • Distribucija
 • Praćenje pošiljki tokom transporta
 • Obaveštavanje klijenta o robi tokom transporta i vremenu dospeća robe

Pored usluge transporta, kompanije Beocontrol nudi i uslugu skladištenja robe pre ili nakon transporta u bilo koju azijsku zemlju.

Posedujemo preko 1,000m2 sopstvenog savremeno opremljenog magacinskog prostora u Jugoistočnoj Evropi, a u saradnji sa svojim partnerima skladištenje Vaše robe možemo Vam omogućiti i u bilo kojoj zemlji u Aziji.

Za kvalitet svojih usluga koje pružamo, kao i za bezbednost robe tokom transporta u Aziju, svojim klijentima izdajemo garanciju, a nudimo i dodatno osiguranje robe. Kompanija Beocontrol ima potpisane ugovore sa Basler i Uniqa osiguranjima.

Ukoliko ste zainteresovani za transport robe u/iz Azije, kompanija Beocontrol za Vas će organizovati čitavu proceduru i sačiniti najbolju moguću ponudu.

Transport robe Bliski istok:

Vaš zahtev za ponudu avio i vodnog transporta robe iz Azije i eventualna pitanja možete poslati na transport@beocontrol.com