feedback

Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

transport@beocontrol.com

Avio i kontejnerski transport robe Azija

Svojim klijentima koji žele da iskoriste povoljnosti azijskog tržišta, bilo da robu uvoze ili izvoze, kompanija Baocontrol nudi kvalitetnu uslugu avio i kontejnerskog transporta robe u Aziju.

Transport robe Azija

Nakon višegodišnjeg poslovanja na azijskom tržišu i uspostavljanja bliske saradnje sa partnerima širom kontinenta, kompanija Beocontrol u mogućnosti je da transport robe u Aziju svojim klijentima organizuje u najkraćem mogućem roku i po izuzetno povoljnim cenama.

Avio i kontejnerski transport robe u Aziju organizujemo za sve vrste robe – kako za konvencionalnu robu, tako i za specijalne terete, rasuti teret, robu koja je zahteva strogo određene i kontrolisane temperaturne uslove tokom transporta, tako i za opasne materije.

Kompanija Beocontrol pronaći će za Vas najbolju moguću rutu, uzimajući u obzir zadate rokove, specifičnosti robe i destinaciju.

Bilo da robu uvozite ili izvozite , mi ćemo vam omogućiti najbrži i najlakši način transporta:

Zbirni kontejnerski transport (LCL)

Zbirni kontejnerski transport (LCL) omogućava jeftin transport manje količine robe na dugačkim relacijama. U uslovima kada pošiljka zahteva deo prostora kontejnera, kada je klijentu bitno da su troškovi transporta niski i tranzitno vreme isporuke nije od veće važnosti, optimalno rešenje je prekomorski zbirni kontejnerski transport (LCL).

Transport punih kontejnera (FCL)

Transport punih kontejnera (FCL) obuhvata čitav niz aktivnosti od ugovaranja zakupa prostora na kontejnerskom brodu sa brodarom, koordinacija isporuke praznog kontejnera na mesto utovara, organizacija popunjavanja teretnice, organizovanje izvoznog carinjenja, predaje napunjenog kontejnera agentu brodara na kontejnerskom terminalu u luci isporuke, praćenje kretanja broda do luke iskrcaja, organizacija istovara

Niske cene prevoza robe dolaze kao rezultat saradnje sa Azijskim kolegama u oblasti transporta i ugovori koji garantuju kvalitet.

Uslugu transporta robe obavljamo na celoj teritoriji Azija, a za vas možemo da prevezemo:

 • Manje pošiljke koje ne zauzimaju mnogo tovarnog prostora;
 • Vangabaritne i specijalne terete (sefovi, mašine, kase… )
 • Skupoceni nakit, umetničke slike i razne umetnine;
 • Opasne materije koji zahtevaju specijalno vozila i poseban sistem obezbeđenja pošiljke kao i difuzni teret ;
 • Hrana, sirovine i ostala roba koja pri transportu zahteva određeni temperaturni režim.
 • Biljke i životinje
 • Posmrtne ostatke

Pored medjunarodnog transporta robe, u prilici smo da Vam ponudimo i dodatne usluge. Od nas možete očekivati skladištenje robe, pakovanje, utovar kao i sledeće usluge:

 • Skladištenje robe na kratak vremenski period ili pak dugoročno
 • Logistička podrška tokom celog procesa transporta robe
 • Pakovanje robe specijalnim folijama radi dodatne zaštite od udarca
 • Vođenje i sređivanje kompletne carinske dokumentacije i svih neophodnih dozvola za medjunarodni transport robe;
 • Medjunarodna selidbe po sistemu ‘’ključ u ruke’’.

Vaš zahtev za ponudu avio i vodenog transporta robe u/iz Azije i eventualna pitanja možete poslati na transport@beocontrol.com