feedback

Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

transport@beocontrol.com

Transport robe Beograd

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i specijalizovanim vozilima, Beocontrol nudi najpovoljniju uslugu transporta robe u Beogradu i Srbiji.

Naš vozni park se sastoji od kombi vozila i kamiona različitih kapaciteta zbog čega možemo da prevezemo sve vrste robe brzo, profesionalno i efikasno. Takođe, imamo potpisane ugovore sa brojnim renomiranim prevoznicima u Srbiji tako da vaša roba može biti prevezena do željene lokacije u dogovorenom roku bez ikakvih problema.

Upit za prevoz robe možete poslati od 00-24h radnim danima i vikendom a naši agenti će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Čime se obavlja prevoz robe Beograd?

Prevoz robe u Beogradu se obavlja kamionima i kombi vozilima različitih kapaciteta:

  • Kamionski prevoz robe u Beogradu je idealan za veće količine stvari ukupne težine do 5t. Za veću količinu stvari možemo da obezbedimo i kamione većeg kapaciteta spremne za vangabaritni transport.
  • Kombi prevoz robe u Beogradu se obavlja kombi vozilima nosivosti do 2 t. Ovaj vid prevoza robe je idealan za gradske sredine zbog većih manevarskih mogućnosti.

 

transport robe kamionom beograd
prevoz robe kamionom beograd
transport robe kombijem

 

Dodatne usluge prevoza robe

Ono što nas izdvaja od drugih je kompletna usluga koju pružamo a koja pored prevoza robe, podrazumeva još i:

  • pakovanje robe i pripremu za transport
  • vađenje neophodnih dozvola
  • distribuciju i skladištenje stvari

Pored transporta obavljamo sve vrste selidbi u Beogradu. Sa više od 10 godina iskustva uspešno smo se pozicionirali kao lider među agencijama za selidbe u Beogradu i Srbiji.

Svojim klijentima uvek pružamo tačne i pravovremene informacije o transportu njihove robe, a omogućili smo im da putem GPS-a i samo prate transport u realnom vremenu.

Poverenje dugogodišnjih partnera stekli smo kvalitetom usluga i pouzdanošću.

Kompanija Beocontrol svojim klijentima uz potpisivanje ugovora izdaje i garanciju da će posao izvršiti u skladu sa dogovorom, kao i da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete.