Avio i kontejnerski transport robe Arizona

Posedujemo višegodišnje iskustvo i poznavanje tržišta, te vam garantujemo izuzetan kvalitet po vrlo konkurentnim cenama.Pouzdanost i sigurnost su karakteristike koje klijenti prepoznaju! Kontaktirajte nas i budite svedok toga.

Arizona je savezna država na jugozapadu SAD u kojoj živi oko 7 miliona stanovnika svih rasa, nacija i veroispovesti. Arizona je šesta po veličini i četrnaesta savezna država SAD po broju stanovnika. Glavni i najveći grad je Finiks. Arizona ima razvijenu ekonomiju, u kojoj je medju tri vodeća sektora zastupljen transport. Bruto domaći proizvod Arizone veći je od BDP-a Finske, Irske, Novog Zelanda…

Beocontrol poseduje višegodišnje iskustvo i poznavanje tržišta SAD, uključujući i Arizonu. Svojim klijentima Beocontrol garantuje izuzetan kvalitet prevoza robe po vrlo konkurentnim cenama. Pouzdanost i sigurnost su karakteristike koje klijenti naše kompanije prepoznaju već posle prvog poslovnog kontakta.

Bilo da robu uvozite ili izvozite u SAD ili neku od njenih država poput Arizone, mi ćemo Vam omogućiti najbrži i najlakši način transporta:

 • Transport robe avionskim saobraćajem
 • Kontejnerski transport robe (LCL i FCL)

Bilo da robu uvozite ili izvozite , mi ćemo vam omogućiti najbrži i najlakši način transporta:

1.Avio Transport Robe:

Beocontrol nudi najbolja rešenja za avio transport – brzo, pouzdano i sigurno. Da li je u pitanju charter pošiljka ili pošiljka na redovnoj liniji, mi imamo najbolju ponudu za Vas. Naš tim prati pošiljku 24/7 i klijentima pruža povratne informacije o pristizanju, kao i o trenutnom statusu pošiljke.

2.Kontejnerski Transport Robe:

Zbirni kontejnerski transport (LCL)

Zbirni kontejnerski transport (LCL) omogućava povoljan i pouzdan transport manje količine robe na dugačkim relacijama. Kada pošiljka zahteva SAMO deo prostora kontejnera, kada je klijentu bitno da su troškovi transporta niski, a tranzitno vreme isporuke manje bitno, optimalno rešenje je – prekomorski zbirni kontejnerski transport (LCL).

Transport punih kontejnera (FCL)

Transport punih kontejnera (FCL) obuhvata čitav niz aktivnosti: od ugovaranja zakupa prostora na kontejnerskom brodu sa brodarom i koordinacije isporuke praznog kontejnera na mesto utovara, pa preko organizacije popunjavanja teretnice, organizovanja izvoznog carinjenja i predaje napunjenog kontejnera agentu brodara na kontejnerskom terminalu u luci isporuke, do praćenje kretanja broda sve do luke iskrcaja i organizacije istovara robe – prekomorski transport punih kontejnera (FCL) je naša specijalnost.

Iz ponude posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe, u zbirnom kontejneru, čime smo olakšali posao uvoznicima koji žele da transportuju manje količine robe. Na ovaj način se štede i vreme i novac, jer ne postoje nikakva ograničenja, niti minimum robe koji se transportuje. Transport robe obavljamo u praktično svim državama i gradovima u SAD.

U našoj ponudi je i izrada drvenih fumigiranih sanduka, koji poseduju validan pečat  i sertifikat ovlaštene firme. Kako biste lako i brzo osigurali usaglašenost sa svetskim i evropskim propisima za drvenu ambalažu, vršimo ovu uslugu u skladu sa Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera. Fumigacija je postupak uništavanja insekata gasom (dezinsekcija), odnosno vrlo opasnim hemikalijama. Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata), ovaj odgovoran postupak mogu provoditi samo posebno ovlašćene firme sa edukovanim i tehnički osposobljenim kadrovima.

               

 

Beocontrol ponuda obuhvata i mogućnost pakovanja robe na plastičnim paletama! Vaša roba je upakovana i vakumirana streč folijom, što znatno smanjuje ukupne troškove transporta i rizike oštećenja.

 

 

Niske cene prevoza robe dolaze kao rezultat saradnje sa amerečkim kolegama u oblasti transporta i ugovori koji garantuju kvalitet.

Garantujemo poštovanje svih bezbednosnih normi kao i posedovanje svih sertifikata kada je reč o osoblju koje je uključeno u prevozu robe i uopšte logistici.

Uslugu transporta robe obavljamo na celoj teritoriji Arizona, a za vas možemo da prevezemo:

 • Manje pošiljke koje ne zauzimaju mnogo tovarnog prostora
 • Vangabaritne i specijalne terete (sefovi, mašine, kase… )
 • Skupoceni nakit, umetničke slike i razne umetnine;
 • Opasne materije koji zahtevaju specijalno vozila i poseban sistem obezbeđenja pošiljke kao i difuzni teret
 • Hrana, sirovine i ostala roba koja pri transportu zahteva određeni temperaturni režim
 • Biljke i životinje
 • Posmrtne ostatke

Pored medjunarodnog transporta robe, u prilici smo da Vam ponudimo i dodatne usluge. Od nas možete očekivati skladištenje robe, pakovanje, utovar kao i sledeće usluge:

 • Skladištenje robe na kratak vremenski period ili pak dugoročno
 • Logistička podrška tokom celog procesa transporta robe
 • Pakovanje robe specijalnim folijama radi dodatne zaštite od udarca
 • Vođenje i sređivanje kompletne carinske dokumentacije i svih neophodnih dozvola za medjunarodni prevoz robe
 • Medjunarodna selidbe po sistemu ‘’ključ u ruke’’
Vaš zahtev za ponudu avio i vodenog transporta robe u/iz Amerike i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe