AVIO I KONTEJNERSKI TRANSPORT ROBE ARKANZAS

transport-robe-arkanzas

Američka savezna država Arkansas  nalazi se u  južnom delu SAD. Reljef je raznolik i varira od planinskih regiona Ozark i Ouačita, preko gusto pošumljene teritorije na jugu, do istočnih nizija duž reke Misisipi i delte Arkanzasa. Arkanzas je sa površinom od 137.732 km² 29. najveća savezna država, a sa a 2.949.131 stanovnika (procena iz 2012.) je 32. najnaseljenija savezna država. Najveći grad je prestonica Litl Rok, koji se nalazi u centralnom delu države i predstavlja saobraćajni, poslovni, kulturni i administrativni centar. Arkanzas je zemlja sa najvećom proizvodnjom pirinča, a na drugom mestu su prihodi od šumarstva. Razvoj ovih segmenata proizvodnje bio nam je dovoljan motiv da opremimo vozila i omogućimo prevoz robe ka/iz Arkansasa.

U našem voznom parku nalaze se modernizovana vozila za prevoz robe na međunarodnim rutama. Trudimo se da uspostavimo efikasan prevoz robe ka svim državama u SAD, uključujući i Arkanzas.

Posedujemo sve neophodne sertifikate o bezbednosti, a iza nas stoji višegodišnje iskustvo i znanje u prevozu robe i uopšte logistici.

Usluge nudimo malim i srednjim preduzećima, velikim kompanijama kao i fizičkim licima po sistemu „ključ u ruke“. Pored usluge prevoza nudimo Vam i dodatne usluge: utovar/pretovar robe, pakovanje, eventualno skladištenje i slično.

Bilo da robu uvozite ili izvozite u SAD ili neku od njenih država poput Arkanzasa, mi ćemo Vam omogućiti najbrži i najlakši način transporta:

  • Transport robe avionskim saobraćajem
  • Kontejnerski transport robe (LCL i FCL)

Avio transport:

Beocontrol nudi najbolja rešenja za avio transport – brzo, pouzdano i sigurno. Da li je u pitanju charter pošiljka ili pošiljka na redovnoj liniji, mi imamo najbolju ponudu za Vas. Naš tim prati pošiljku 24/7 i klijentima pruža povratne informacije o pristizanju, kao i o trenutnom statusu pošiljke.

 Zbirni kontejnerski transport (LCL)

Zbirni kontejnerski transport (LCL) omogućava povoljan i pouzdan transport manje količine robe na dugačkim relacijama. Kada pošiljka zahteva SAMO deo prostora kontejnera, kada je klijentu bitno da su troškovi transporta niski, a tranzitno vreme isporuke manje bitno, optimalno rešenje je – prekomorski zbirni kontejnerski transport (LCL).

 Transport punih kontejnera (FCL)

Transport punih kontejnera (FCL) obuhvata čitav niz aktivnosti: od ugovaranja zakupa prostora na kontejnerskom brodu sa brodarom i koordinacije isporuke praznog kontejnera na mesto utovara, pa preko organizacije popunjavanja teretnice, organizovanja izvoznog carinjenja i predaje napunjenog kontejnera agentu brodara na kontejnerskom terminalu u luci isporuke, do praćenje kretanja broda sve do luke iskrcaja i organizacije istovara robe – prekomorski transport punih kontejnera (FCL) je naša specijalnost.

U našoj ponudi je i izrada drvenih fumigiranih sanduka, koji poseduju validan pečat  i sertifikat ovlaštene firme. Kako biste lako i brzo osigurali usaglašenost sa svetskim i evropskim propisima za drvenu ambalažu, vršimo ovu uslugu u skladu sa Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera. Fumigacija je postupak uništavanja insekata gasom (dezinsekcija), odnosno vrlo opasnim hemikalijama. Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata), ovaj odgovoran postupak mogu provoditi samo posebno ovlašćene firme sa edukovanim i tehnički osposobljenim kadrovima.

 

               

 

Beocontrol ponuda obuhvata i mogućnost pakovanja robe na plastičnim paletama! Vaša roba je upakovana i vakumirana streč folijom, što znatno smanjuje ukupne troškove transporta i rizike oštećenja.

 

 

Da bismo olakšali slanje Vaše robe u Arkanzas, možemo umesto Vas pripremiti svu carinsku dokumentaciju za robu koja se šalje, kao i sve potrebne dozvole za medjunarodni transport robe. Beocontrol tim stalno prati ceo proces medjunarodnog transporta. Bićemo Vaše oči i uši za vreme putovanja pomoću modernih vozila i GPS uređaja,  znajući u svakom trenutku gde se nalazi pošiljka. Takođe, ukoliko dođe do nepredvidjenih situacija na putu, tu smo da brzo rešimo svaki problem.

Uz pomoć naših specijalnih vozila u mogućnosti smo da prevezemo sve vrste tereta, od specijalnih do vangabaritnih tereta poput konstrukcija, sefova ili kasa, tereta koji zahtevaju specijalan temperaturni režim tokom celog putovanja, opasne i zapaljive materije, skupocene stvari poput umetničkih slika, nakita itd…

Takođe, Beocontrol pruža dodatne usluge pakovanja i zaštite robe, medjunarodnih i diplomatskih selidbi, logističku podršku tokom celog transporta i još mnogo toga.

Nazovite nas i proverite: 011 210 60 00

Vaš zahtev za ponudu avio i vodenog transporta robe u/iz Arkanzasa i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe