AVIO I KONTEJNERSKI TRANSPORT ROBE ČIKAGO

transport čikago Beocontrol

Ako su nekada svi putevi vodili u Rim, sada svi putevi vode u Čikago. Kao jedan od najpoznatijih svetskih centara trgovine, sve više zahteva za transport robe dolazi upravo za ovu destinaciju, zbog čega je kompanija Beocontrol posvetila posebnu pažnju transportu robe u Čikago i druge delove države Ilinois.

Kao dokazani ekspert za međunarodni transport kompanija Beocontrol je specijalizovana za sve vrste usluga transporta do/iz Čikaga i ostalih delova sveta za male, srednje i velike kompanije, jednako kao i za fizička lica.

Organizujemo najpovoljniji i najkvalitetniji avionski i kontejnerski transport robe za Čikago.

 • Transport robe avionskim saobraćajem
 • Kontejnerski transport robe (LCL i FCL)

 Avio transport

Beocontrol Vam nudi najbolja rešenja za avio transport – brzo, pouzdano i sigurno. Da li je u pitanju charter pošiljka ili pošiljka na redovnoj liniji, mi imamo pravu ponudu za Vas. Naš tim prati pošiljku 24/7 i pružiće vam povratne informacije o pristizanju, kao i o trenutnom statusu pošiljke.

Uslugu transporta robe kompanija Beocontrol organizuje po principu „od vrata do vrata“, “od luke do luke” i “od aerodroma do aerodroma”. Naša kompanija preuzeće Vašu robu na dogovorenoj adresi i organizovati železnički ili drumski transport do najbližeg aerodroma ili luke. Naš tim ili naši saradnici organizovaće ukrcavanje robe, kao i njeno iskrcavanje na destinaciji, odakle će je isporučiti na adresu primaoca.

 Zbirni kontejnerski transport (LCL)

Zbirni kontejnerski transport (LCL) omogućava povoljan i pouzdan transport manje količine robe na dugačkim relacijama. Kada pošiljka zahteva SAMO deo prostora kontejnera, kada je klijentu bitno da su troškovi transporta niski, a tranzitno vreme isporuke manje bitno, optimalno rešenje je – prekomorski zbirni kontejnerski transport (LCL).

Transport punih kontejnera (FCL)

Transport punih kontejnera (FCL) obuhvata čitav niz aktivnosti: od ugovaranja zakupa prostora na kontejnerskom brodu sa brodarom i koordinacije isporuke praznog kontejnera na mesto utovara, pa preko organizacije popunjavanja teretnice, organizovanja izvoznog carinjenja i predaje napunjenog kontejnera agentu brodara na kontejnerskom terminalu u luci isporuke, do praćenje kretanja broda sve do luke iskrcaja i organizacije istovara robe – prekomorski transport punih kontejnera (FCL) je naša specijalnost.

U našoj ponudi je i izrada drvenih fumigiranih sanduka, koji poseduju validan pečat  i sertifikat ovlašćene firme. Kako biste lako i brzo osigurali usaglašenost sa svetskim i evropskim propisima za drvenu ambalažu, vršimo ovu uslugu u skladu sa Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera. Fumigacija je postupak uništavanja insekata gasom (dezinsekcija), odnosno vrlo opasnim hemikalijama. Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata), ovaj odgovoran postupak mogu provoditi samo posebno ovlašćene firme sa edukovanim i tehnički osposobljenim kadrovima.

               

 

Beocontrol ponuda obuhvata i mogućnost pakovanja robe na plastičnim paletama! Vaša roba je upakovana i vakumirana streč folijom, što znatno smanjuje ukupne troškove transporta i rizike oštećenja.

 

 

Kompanija Beocontrol za svoje klijente obavlja i sve prateće usluge kako bi im omogućila najjednostavniji prevoz robe do/iz Čikaga:

 • Pakovanje i priprema robe za uslove transporta
 • Prevoz do mesta utovara i od iskrcajne luke/aerodroma do željene destinacije
 • Utovar/istovar robe
 • Obezbeđivanje svih vrsta kontejnera
 • Pribavljanje neophodnih dozvola i dokumentacije
 • Obavljanje carinskih procedura i svih špediterskih radnji
 • Distribucija
 • Praćenje pošiljki tokom transporta
 • Obaveštavanje klijenata o robi tokom transporta i vremenu dospeća robe

Pošto Beocontrol poseduje preko 1 000 m2 sopstvenog magacinskog prostora, nudimo i skladištenje pre ili nakon transporta. Mreža partnera
omogućava nam da svojim klijentima obezbedimo kvalitetne uslove skladištenja.

Posedujemo specijalna vozila za različite vrste tereta i pošiljki:

 • Male pošiljke koje ne zauzimaju ceo teretni prostor
 • Vangabaritne i specijalne terete (sefovi, mašine, konstrukcije, kase…)
 • Umetnine i nakit
 • Opasne materije i difuzni teret
 • Hrana i druga roba koja zahteva održavanje optimalnih temperature tokom transporta
 • Posmrtni ostaci, biljke i životinje

Zahvaljujući visoko obučenom kadru, višegodišnjem iskustvu u međunarodnom prevozu robe, kao i odličnoj opremi, Beocontrol vam može pomoći tokom svih etapa transporta robe.

Svim našim klijentima pomažemo tokom kompletnog postupka carinjenja, čime ovaj proces maksimalno olakšavamo.

Naše usluge uključuju i prateće aktivnosti:

 • Kratkoročno i dugoročno skladištenje robe
 • Kompletna logistika pre, tokom i nakon transporta
 • Pakovanje, utovar i istovar na dogovorenu lokaciju
 • Sređivanje carinske dokumentacije i svih neophodnih dozvola
 • Međunarodne selidbe po sistemu “ključ u ruke”

Sva naša vozila su opremljena najmodernijim softverskim rešenjima kako bi naši klijenti bili u mogućnosti da nadgledaju proces transporta od početka do kraja. U naša vozila implementirali smo najviše bezbednosne standarde, dok naše osoblje poseduje sve neophodne sertifikate da u potpunosti garantuju za bezbednost vaših stvari.

Nazovite nas na 011 210 60 00 i proverite!

Da bismo stekli Vaše poverenje izdajemo i garanciju kako za kvalitet usluge, tako i za bezbednost Vaše robe.

Robu koju prevozimo možemo dodatno osigurati u jednoj od osiguravajućih kuća sa kojima imamo potpisane ugovore, Uniqua i Basler.

 Vaš zahtev za ponudu avio i kontejnerskog transporta robe do/iz Čikaga, kao i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe