Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

transport čikagoAko su svi putevi vodili u Rim, danas svi putevi vode u Čikago. Kao jedan od najpoznatijih svetskih centara trgovine, sve više zahteva za transport dolazi upravo za ovu destinaciju, zbog čega je i Beocontrol posvetio posebnu pažnju transport robe u Čikago i drugim delovima države Ilinois.

Kao dokazani profesionalac u domenu međunarodnog transporta Beocontrol agencija se specijalizovala za sve vrste usluga transporta u/iz Čikaga i ostale delova sveta za male i velike kompanije, jednako kao i za fizička lica.

Organizujemo najpovoljniji i najkvalitetniji avionski i kontejnerski transport robe za Čikago.

Bilo da robu uvozite ili izvozite , mi ćemo vam omogućiti najbrži i najlakši način transporta:

Zbirni kontejnerski transport (LCL)

Zbirni kontejnerski transport (LCL) omogućava jeftin transport manje količine robe na dugačkim relacijama. U uslovima kada pošiljka zahteva deo prostora kontejnera, kada je klijentu bitno da su troškovi transporta niski i tranzitno vreme isporuke nije od veće važnosti, optimalno rešenje je prekomorski zbirni kontejnerski transport (LCL).

Transport punih kontejnera (FCL)

Transport punih kontejnera (FCL) obuhvata čitav niz aktivnosti od ugovaranja zakupa prostora na kontejnerskom brodu sa brodarom, koordinacija isporuke praznog kontejnera na mesto utovara, organizacija popunjavanja teretnice, organizovanje izvoznog carinjenja, predaje napunjenog kontejnera agentu brodara na kontejnerskom terminalu u luci isporuke, praćenje kretanja broda do luke iskrcaja, organizacija istovara

Izrada drvenih fumigiranih sanduka, koji poseduju validan pečat kao i sertifikat ovlaštene firme. Da osigurate usaglašenost sa propisima za drvenu ambalažu, vršimo ovu uslugu u skladu Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera. Fumigacija je postupak uništavanja insekata (dezinsekcija) gasom, odnosno vrlo opasnim hemikalijama. Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata) , fumigaciju mogu provoditi samo posebno ovlaštene firme sa edukovanim i tehnički osposobljenim kadrovima.

 

               

 

Postoji i mogućnost pakovanja robe na plastične palete, pri čemu je roba upakovana i vakumirana streč folijom. Ovaj način pakovanja je jeftiniji i utiče na smanjenje ukupnih troškova transporta.

 

 

 

Posedujemo specijalna vozila za različite vrste tereta i pošiljki:

 • Male pošiljke koje ne zauzimaju ceo teretni prostor;
 • Vangabaritne i specijalne terete (sefovi, mašine, konstrukcije, kase… )
 • Umetnine i nakit;
 • Opasne materije i difuzni teret;
 • Hrana i druga roba koja zahteva održavanje optimalnih temperature tokom transporta.
 • Posmrtnih ostataka, biljaka i životinja.

Zahvaljujući visoko obučenom kadru, višegodišnjem iskustvu u međunarodnom transportu robe kao i odličnoj opremi, Beocontrol vam može pomoći oko svih etapa u procesu transporta robe.

Svim našim klijentima pružamo asistenciju prilikom kompletne usluge carinjenja čime ovaj proces maksimalno olakšavamo.

 • Naše usluge uključuju i preteće aktivnosti:
 • Kratkoročno i dugoročno skladištenje robe;
 • Kompletna logistika pre, tokom i nakon transporta;
 • Pakovanje, utovar i istovar na dogovorenu lokaciju;
 • Sređivanje carinske dokumentacije i svih neophodnih dozvola;
 • Međunarodna selidbe po sistemu ‘’ključ u ruke’’.

Sva naša vozila su opremljena najmodernijim softverskim rešenjima kako biste bili u mogućnosti da nadgledate proces transporta od početka do kraja. U naša vozila implementirali smo najviše bezbednosne standard, a naše osoblje poseduje sve neophodne sertifikate da u potpunosti garantuju za bezbednost vaših stvari.

Nazovite nas na 011 210 60 00 i proverite!

Vaš zahtev za ponudu avio i vodenog transporta robe u/iz Amerike i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com