AVIO I KONTEJNERSKI TRANSPORT ROBE DŽORDŽIJA

transport-robe-dzordzija

Udaljenost neke zemlje za kompaniju Beocontrol nije nikakva prepreka. Mi smo unapredili naš vozni park, logistiku i mrežu partnera širom sveta, pa smo u prilici da ispunimo svaku želju naših klijenata za prevozu robe do/iz Amerike, uključujući i saveznu državu Džordžija.

U prilici smo da Vam ponudimo prevoz robe do Džordžije i njenih najvećih gradova poput Atlante kao glavnog grada, ali i do Savane, Grifina, Dablina…

Mi vršimo transport više vrsta robe: hrane, biljnih i životinjskih vrsta, opasnih materija, nameštaja, umetnina i drugih. Naša vozila su   specijalizovana i poseduju sve neophodne sertifikate u pogledu bezbednosti. Garancija je višegodišnje iskustvo i veliki broj referenci klijenata na međunarodnom nivou.

Naše usluge medjunarodnog transporta robe nudimo privatnim i fizičkim licima. Po zaista povoljnim cenama nudimo brz, siguran i povoljan prevpz robe do/iz Džordžije. Pored direktnog transporta robe, kompanija Beocontrol nudi  i kombinovani prevoz, gde su uključeni drumski, železnički, vodeni i avio saobraćaj.

Kompanija Beocontrol već godinama organizuje avio i kontejnerski transport robe do/iz Džordžije. Iskustvo i mreža pouzdanih saradnika koje smo stekli, omogućavaju da transport robe do ove američke države organizujemo po veoma povoljnim cenama i u najkraćem mogućem roku.

Posedujemo neophodnu opremu, dozvole i iskustvo za prevoz svih vrsta robe, pa uslugu transporta do/iz Džordžije nudimo kako za konvencionalnu robu, tako i za rasuti teret, specijalne terete poput vangabaritnih tereta, opasne materije i robu koja se mora transportovati pod određenim temperaturnim uslovima u hladnjačama.

Bilo da robu uvozite ili izvozite do Džordžije, mi ćemo vam omogućiti najbrži i najlakši način transporta:

 • Transport robe avionskim saobraćajem
 • Kontejnerski transport robe (LCL i FCL)

Avio transport

Beocontrol Vam nudi najbolja rešenja za avio transport – brzo, pouzdano i sigurno. Da li je u pitanju charter pošiljka ili pošiljka na redovnoj liniji, mi imamo pravu ponudu za Vas. Naš tim prati pošiljku 24/7 i pružiće vam povratne informacije o pristizanju, kao i o trenutnom statusu pošiljke.

Uslugu transporta robe kompanija Beocontrol organizuje po principu „od vrata do vrata“, “od luke do luke” i “od aerodroma do aerodroma”. Naša kompanija preuzeće Vašu robu na dogovorenoj adresi i organizovati železnički ili drumski transport do najbližeg aerodroma ili luke. Naš tim ili naši saradnici organizovaće ukrcavanje robe, kao i njeno iskrcavanje na destinaciji, odakle će je isporučiti na adresu primaoca.

Zbirni kontejnerski transport (LCL)

Zbirni kontejnerski transport (LCL) omogućava povoljan i pouzdan transport manje količine robe na dugačkim relacijama. Kada pošiljka zahteva SAMO deo prostora kontejnera, kada je klijentu bitno da su troškovi transporta niski, a tranzitno vreme isporuke manje bitno, optimalno rešenje je – prekomorski zbirni kontejnerski transport (LCL).

Transport punih kontejnera (FCL)

Transport punih kontejnera (FCL) obuhvata čitav niz aktivnosti: od ugovaranja zakupa prostora na kontejnerskom brodu sa brodarom i koordinacije isporuke praznog kontejnera na mesto utovara, pa preko organizacije popunjavanja teretnice, organizovanja izvoznog carinjenja i predaje napunjenog kontejnera agentu brodara na kontejnerskom terminalu u luci isporuke, do praćenje kretanja broda sve do luke iskrcaja i organizacije istovara robe – prekomorski transport punih kontejnera (FCL) je naša specijalnost.

U našoj ponudi je i izrada drvenih fumigiranih sanduka, koji poseduju validan pečat  i sertifikat ovlašćene firme. Kako biste lako i brzo osigurali usaglašenost sa svetskim i evropskim propisima za drvenu ambalažu, vršimo ovu uslugu u skladu sa Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera. Fumigacija je postupak uništavanja insekata gasom (dezinsekcija), odnosno vrlo opasnim hemikalijama. Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata), ovaj odgovoran postupak mogu provoditi samo posebno ovlašćene firme sa edukovanim i tehnički osposobljenim kadrovima.

               

 

Beocontrol ponuda obuhvata i mogućnost pakovanja robe na plastičnim paletama! Vaša roba je upakovana i vakumirana streč folijom, što znatno smanjuje ukupne troškove transporta i rizike oštećenja.

 

 

Uslugu prevoza robe obavljamo na celoj teritoriji Džordžije, a za vas možemo da prevezemo:

 • Roba koja zauzima deo tovarnog prostora
 • Vangabaritne terete kao i specijalne terete (mašinske konstrukcije, velike i teške kase, sefove…)
 • Umetnička dela, skupoceni nakit i ostale umetnine
 • Opasne materije i difuzni teret za koje posedujemo specijalna vozila sa posebnim sistemom bezbednosti
 • Sva roba koja zahteva specijalni temperaturni režim tokom celog puta (sirovine, hrana itd.)
 • Razne vrste životinja, kao i biljaka, cveća…
 • Posmrtne ostatke

Pored medjunarodnog transporta robe, u prilici smo da Vam ponudimo i dodatne usluge koje olakšavaju transport robe do krajnje destinacije:

 • Kompletnu logističku podršku od utovara robe do samog istovara robe
 • Pakovanje robe u specijalne folije radi zaštite od udaraca
 • Pribavljanje carinske dokumentacije tokom celog procesa transporta robe, kao i obezbedjivanje specijalnih dozvola za medjunarodni transport robe
 • Medjunarodna i diplomatske selidbe po sistemu “ključ u ruke”

S obzirom na to da posedujemo preko 1,000m2 sopstvenog magacinskog prostora, nudimo i skladištenje pre ili nakon transporta. Mreža partnera
omogućava nam da svojim klijentima obezbedimo kvalitetne uslove skladištenja.

Da bismo stekli Vaše poverenje izdajemo i garanciju kako za kvalitet usluge, tako i za bezbednost Vaše robe.

Robu koju transportujemo možemo dodatno osigurati u jednoj od osiguravajućih kuća sa kojima imamo potpisane ugovore, Uniqua i Basler.

Vaš zahtev za ponudu avio i kontejnerskog transporta robe do/iz Džordžije, kao i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe