Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

transport-robe-dzordzija

Udaljenost neke zemlje nama nije prepreka. Mi smo unapredili naša vozila i tu smo da ispunimo svaku želju naših klijenata kada je reč o prevozu robe u Ameriku. U tom cilju ni Džordžija nam nije nedostižna.

U prilici smo da Vam ponudimo transport robe do Džordžije i njenih vodećih gradova poput Atlante kao glavnog grada ali i do Savane, Grifina, Dablina i drugih.

Mi vršimo transport više vrsta robe: hrane, biljnih i životinjskih vrsta, opasnih materija, nameštaja, umetnina i drugih. Naša vozila su u tom cilju posebno specijalizovana i poseduju sve neophodne sertifikate u pogledu bezbednosti. Iza nas je višegodišnje iskustvo i veliki broj referenci klijenata na međunarodnom nivou.

Naše usluge medjunarodnog transporta robe nudimo privatnim i fizičkim licima. Po zaista povoljnim cenama nudimo efikasan transport robe do (iz) Džordžije. Pored direktnog transporta robe, nudimo Vam i kombinovani prevoz gde su uključeni i železnički, vodni, i avio saobraćaj.

Izrada drvenih fumigiranih sanduka, koji poseduju validan pečat kao i sertifikat ovlaštene firme. Da osigurate usaglašenost sa propisima za drvenu ambalažu, vršimo ovu uslugu u skladu Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera. Fumigacija je postupak uništavanja insekata (dezinsekcija) gasom, odnosno vrlo opasnim hemikalijama. Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata) , fumigaciju mogu provoditi samo posebno ovlaštene firme sa edukovanim i tehnički osposobljenim kadrovima.

 

               

 

Postoji i mogućnost pakovanja robe na plastične palete, pri čemu je roba upakovana i vakumirana streč folijom. Ovaj način pakovanja je jeftiniji i utiče na smanjenje ukupnih troškova transporta.

 

 

 

Uslugu transporta robe obavljamo na celoj teritoriji Džordžije, a za vas možemo da prevezemo:

 • Roba koja zauzima deo tovarnog prostora;
 • Vangabaritne terete kao i specijalne terete (mašinske konstrukcije, velike i teške kase, sefove itd…)
 • Umetnička dela, skupoceni nakit i ostale umetnine;
 • Opasne materije i difuzni teret za koje posedujemo specijalna vozila sa posebnim sistemom bezbednosti;
 • Sva roba koja zahteva specijalni temperaturni režim tokom celog puta (sirovine, hrana itd.)
 • Razne vrste životinja kao i biljaka, cveća itd.
 • Posmrtne ostatke

Pored medjunarodnog transporta robe, u prilici smo da Vam ponudimo i dodatne usluge koje olakšavaju transport robe do krajnje destinacije:

 • Kompletnu logističku podršku od utovara robe do samog istovara robe
 • Pakovanje robe u specijalne folije radi zaštite od udaraca
 • Vođenje carinske dokumentacije tokom celog procesa transporta robe kao i pribavljanje specijalnih dozvola za medjunarodni transport robe
 • Medjunarodna i diplomatske selidbe po sistemu ‘’ključ u ruke’’.
Vaš zahtev za ponudu avio i vodenog transporta robe u/iz Amerike i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com