AVIO I KONTEJNERSKI TRANSPORT ROBE FLORIDA

transport-robe-florida

Da li Vam je potreban transport robe do sunčane Floride? Ukoliko jeste, kompanija Beocontrol Vam stoji na raspolaganju. U bogatoj ponudi je transport robe do svih najvećih gradova Floride poput Majamija, Orlanda, Sent Pitersburga ili letovališta Talahasi, kao glavnog grada.

Ukoliko se selite u SAD da bi Vam Florida postala novi dom, nudimo brz, siguran i povoljan prevoz stvari i transport robe. U našem asortimanu nalaze se i dodatne usluge, poput pakovanja robe, utovara, istovara, kao i eventualnog skladištenja.

U Beocontrol voznom parku nalaze se specijalizovana vozila za prevoz više vrsta roba. Nudimo Vam prevoz hrane, biljnih i životinjskih vrsta, umetnina, opasnih materija, vangabaritnih tereta, mašina, sefova… Na usluzi smo kako malim i srednjim preduzećima i velikim kompanijama, tako i fizičkim licima. Garancija je višegodišnje iskustvo i veliki broj pozitivnih referenci na međunarodnom nivou.

Kompanija Beocontrol već godinama organizuje avio i kontejnerski transport robe do/sa Floride. Iskustvo i mreža pouzdanih saradnika koje smo stekli, omogućavaju da transport robe do ovog sunčanog poluostrva organizujemo po veoma povoljnim cenama i u najkraćem mogućem roku.

Posedujemo neophodnu opremu, dozvole i iskustvo za prevoz svih vrsta robe, pa uslugu transporta do/sa Floride nudimo kako za konvencionalnu robu, tako i za rasuti teret, specijalne terete poput vangabaritnih tereta, opasne materije i robu koja se mora transportovati pod određenim temperaturnim uslovima u hladnjačama.

Bilo da robu uvozite ili izvozite do Floride, mi ćemo vam omogućiti najbrži i najlakši način transporta:

 • Transport robe avionskim saobraćajem
 • Kontejnerski transport robe (LCL i FCL)

Avio transport

Beocontrol Vam nudi najbolja rešenja za avio transport – brzo, pouzdano i sigurno. Da li je u pitanju charter pošiljka ili pošiljka na redovnoj liniji, mi imamo pravu ponudu za Vas. Naš tim prati pošiljku 24/7 i pružiće vam povratne informacije o pristizanju, kao i o trenutnom statusu pošiljke.

Uslugu transporta robe kompanija Beocontrol organizuje po principu „od vrata do vrata“, “od luke do luke” i “od aerodroma do aerodroma”. Naša kompanija preuzeće Vašu robu na dogovorenoj adresi i organizovati železnički ili drumski transport do najbližeg aerodroma ili luke. Naš tim ili naši saradnici organizovaće ukrcavanje robe, kao i njeno iskrcavanje na destinaciji, odakle će je isporučiti na adresu primaoca.

Zbirni kontejnerski transport (LCL)

Zbirni kontejnerski transport (LCL) omogućava povoljan i pouzdan transport manje količine robe na dugačkim relacijama. Kada pošiljka zahteva SAMO deo prostora kontejnera, kada je klijentu bitno da su troškovi transporta niski, a tranzitno vreme isporuke manje bitno, optimalno rešenje je – prekomorski zbirni kontejnerski transport (LCL).

Transport punih kontejnera (FCL)

Transport punih kontejnera (FCL) obuhvata čitav niz aktivnosti: od ugovaranja zakupa prostora na kontejnerskom brodu sa brodarom i koordinacije isporuke praznog kontejnera na mesto utovara, pa preko organizacije popunjavanja teretnice, organizovanja izvoznog carinjenja i predaje napunjenog kontejnera agentu brodara na kontejnerskom terminalu u luci isporuke, do praćenje kretanja broda sve do luke iskrcaja i organizacije istovara robe – prekomorski transport punih kontejnera (FCL) je naša specijalnost.

U našoj ponudi je i izrada drvenih fumigiranih sanduka, koji poseduju validan pečat  i sertifikat ovlašćene firme. Kako biste lako i brzo osigurali usaglašenost sa svetskim i evropskim propisima za drvenu ambalažu, vršimo ovu uslugu u skladu sa Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera. Fumigacija je postupak uništavanja insekata gasom (dezinsekcija), odnosno vrlo opasnim hemikalijama. Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata), ovaj odgovoran postupak mogu provoditi samo posebno ovlašćene firme sa edukovanim i tehnički osposobljenim kadrovima.

               

 

Beocontrol ponuda obuhvata i mogućnost pakovanja robe na plastičnim paletama! Vaša roba je upakovana i vakumirana streč folijom, što znatno smanjuje ukupne troškove transporta i rizike oštećenja.

 

 

Prevoz robe obavljamo na celoj teritoriji Floride, a za vas možemo da prevezemo:

 • Roba koje ne zauzima ceo tovarni prostor
 • Specijalni tereti, kao i vangabaritni (sefovi, mašine, kase, konstrukcije… )
 • Nakit, umetničke slike i razne umetnine
 • Opasne materije, koje zahtevaju specijalna vozila i poseban sistem obezbeđenja pošiljke, kao i difuzni teret
 • Hrana, sirovine i ostala roba koja pri transportu zahteva određeni temperaturni režim
 • Flora i fauna
 • Posmrtni ostaci

Pored medjunarodnog transporta robe, nudimo i dodatne usluge:

 • Logistička podrška u transportu robe
 • Zaštitno pakovanje robe specijalnim folijama
 • Obezbeđivanje kompletne carinske dokumentacije i dodatnih dozvola potrebnih za međunarodni transport robe
 • Distribucija
 • Praćenje pošiljki tokom transporta
 • Obaveštavanje klijenata o robi tokom transporta i vremenu dospeća robe
 • Medjunarodne selidbe po sistemu “ključ u ruke”

Pošto posedujemo preko 1 000m2 sopstvenog magacinskog prostora, nudimo i skladištenje robe pre ili nakon transporta. Mreža partnera
omogućava nam da svojim klijentima obezbedimo kvalitetne uslove skladištenja.

Da bismo stekli Vaše poverenje izdajemo i garanciju kako za kvalitet usluge, tako i za bezbednost Vaše robe tokom i nakon transporta.

Robu koju prevozimo možemo dodatno osigurati kod renomiranih osiguravajućih kuća Uniqua i Basler.

Vaš zahtev za ponudu avio i kontejnerskog transporta robe do/sa Floride i bilo koje države SAD, kao i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe