Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Avio i kontejnerski transport robe Kolorado

 

transport-robe-kolorado

Već više od jedne decenije na veoma profesionalan i efikasan način transportujemo robu po celom svetu, a s’obzirom da sve više zahteva stiže iz Sjedinjenih Američkih država, tako i potražnja raste za transportom robe u Kolorado.

Preko nas možete poslati bilo koju vrstu robe koju isporučujemo na celoj teritoriji Kolorada, tačno na vreme i bez ikakvog kašnjenja.
Uglavnom, što se Sjedinjenih Američkih Država tiče, da bismo bezbedno prevezli svaku robu i stigli na vreme koristimo kombinaciju avionskog i kontejnerskog transporta koji obezbeđujemo po najpovoljnijim cenama i koja je pod našim nadzorom tokom celog puta. Vaša pošiljka je obezbeđena najmodernijim sistemima zaštite tako da se možete opustiti i čekati pošiljku na dogovorenom mestu.

O svim klijentima podjednako brinemo i staramo se da pošiljka stigne sigurno i bez ikakvih prepreka.
Naš profesionalni tim sa velikim iskustvom u međunarodnom transportu je tu za vas u bilo koje vreme dana ili noći. Provešćemo vas kroz svaki korak transporta i olakšaćemo vam proces transporta tobe kroz kompletnu uslugu carinjenja iste.

Izrada drvenih fumigiranih sanduka, koji poseduju validan pečat kao i sertifikat ovlaštene firme. Da osigurate usaglašenost sa propisima za drvenu ambalažu, vršimo ovu uslugu u skladu Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera. Fumigacija je postupak uništavanja insekata (dezinsekcija) gasom, odnosno vrlo opasnim hemikalijama. Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata) , fumigaciju mogu provoditi samo posebno ovlaštene firme sa edukovanim i tehnički osposobljenim kadrovima.

 

               

 

Postoji i mogućnost pakovanja robe na plastične palete, pri čemu je roba upakovana i vakumirana streč folijom. Ovaj način pakovanja je jeftiniji i utiče na smanjenje ukupnih troškova transporta.

 

 

 

Da bismo prevezli različite gabarite i vrstu robe, posedujemo specijalna vozila za različite vrste i prevoz pošiljki. Pružamo usluge prevoza:

 • Malih pošiljaka koje ne zauzimaju ceo tovarni prostor (zbirni transport)
 • Umetnička dela, nakit i ostale umetnine
 • Specijalne i vangabaritne terete (konstrukcije, kase, mašine, sefove)
 • Difuzni teret i opasne materije,
 • Biljana i životinja,
 • Posmrtnih ostataka,
 • Hranu, sirovine i prerađevine koje zahtevaju specijalan temperaturni režim prevoza.

Pored svega navedenog, možemo vam ponuditi i sledeće usluge:

 • Skladištenje robe, kratkoročno ili na duži period,
 • Usluga logistike, za vreme pošiljke i nakon istovara,
 • Utovar i istovar na dogovorenoj lokaciji, po potrebi radimo i specijalno pakovanje robe ukoliko je to i potrebno,
 • Kompletno sređivanje carinske dokumentacije i dozvole potrebnih za transport,
 • Usluge medjunarodne selidbe po sistemu “ključ u ruke”…

U mogućnosti ste da pratite vašu pošiljku tokom celog puta zahvaljujući našim moderno opremljenim vozilima sa najnovijom tehnologijom na tržištu. Naša vozila poseduju sve neophodne sertifikate i visok bezbednosni standard da bismo garantovili bezbednost vaše pošiljke.

Vaš zahtev za ponudu avio i vodenog transporta robe u/iz Amerike i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com