Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Avio i kontejnerski transport robe Konektikat

 

transport-robe-konektikat

Potrebe za transportom robe u Konektikat rastu iz dana u dan, a kako raste interesovanje za transport robe u Konektikat, mi sve više radimo na unapređenju usluga i sigurnog transporta robe do bilo kojeg mesta u Konektikatu.

Kada je reč o transportu robe na celoj teritoriji Sjedinjenih Američkih Država koristimo kombinaciju avionskog i kontejnerskog transporta za koji garantujemo najnižu cenu u zamenu za vaše poverenje. Vašu pošiljku pratimo od početka puta pa do krajnje tačke istovara i pružamo uslugu i nakon istovara pošiljke, naravno, ukoliko ima potrebe za tim. Tokom transporta robe u Konektikat pružamo potpunu logističku podršku, za vas smo tu 24 časa dnevno kako bi transport protekao u najboljem mogućem redu.

Pored iskusnih profesionalaca u međunarodnom transportu koji će vam olakšati i carinske formalnosti i pribavljanje sve neophodne dokumentacije potrebne za transport robe u avio i kontejnerskom transportu, možemo se pohvaliti i moderno opremljenim voznim sredstvima koji garantuju bezbedan transport i sigurnost vaše pošiljke.

Pored logističke podrške, omogućili smo vam da pratite vašu pošiljku tokom celog puta pomoću GPS-a i najmodernijom tehnologijom na trenutnom tržištu. Svako naše vozilo je opremljeno GPS-om i za svako vozilo posedujemo neophodne sertifikate potrebne za siguran prevoz robe.

Izrada drvenih fumigiranih sanduka, koji poseduju validan pečat kao i sertifikat ovlaštene firme. Da osigurate usaglašenost sa propisima za drvenu ambalažu, vršimo ovu uslugu u skladu Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera. Fumigacija je postupak uništavanja insekata (dezinsekcija) gasom, odnosno vrlo opasnim hemikalijama. Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata) , fumigaciju mogu provoditi samo posebno ovlaštene firme sa edukovanim i tehnički osposobljenim kadrovima.

 

               

 

Postoji i mogućnost pakovanja robe na plastične palete, pri čemu je roba upakovana i vakumirana streč folijom. Ovaj način pakovanja je jeftiniji i utiče na smanjenje ukupnih troškova transporta.

 

 

 

U prilici smo da za vas prevezemo svaku vrstu pošiljske. Pružamo sledeće usluge prevoza:

 • Zbirni transport robe, ukoliko imate manju pošiljku koja ne zauzima ceo tovarni prostor možete uštedeti dosta novca,
 • Specijalne i vangabaritne terete poput kasa, velikih mašina, sefova itd…,
 • Opasne materije koje zahtevaju specijalno osiguranje pošiljke,
 • Pošiljke koje zahtevaju specijalan temperaturni režim npr. hrana, sirovine itd…,
 • Floru i faunu,
 • Posmrtnih ostataka,
 • Skupoceni nakit, umetnička dela i ostale umetnine…

Pored navedenih usluga međunarodnog transporta, možemo da ponudimo i sledeće usluge:

 • Usluge medjunarodne selidbe po principu “ključ u ruke”,
 • Sređivanje i vođenje kompletne carinske dokumentacije i transportnih dozvola,
 • Utovar i istovar robe na početnoj i krajnjoj lokaciji, kao i pakovanje robe po potrebi,
 • Kompletna usluga logistike u trajanju od utovara do samog istovara,
 • Vašu robu možemo da skladištima na određeni ili neodređeni period ukoliko je to potrebno pre slanja…
Vaš zahtev za ponudu avio i vodenog transporta robe u/iz Amerike i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com