Kompanija Beocontrol

Kompanija Beocontrol osnovana je 2000. godine sa ciljem da klijentima obezbedi kvalitetnu i brzu uslugu organizovanja transporta robe bilo gde na Svetu.

Konstantnim ulaganjem u najsavremeniju opremu, praćenjem svetskih standarda u pružanju usluga, kvalitetom, efikasnošću i konkurentnim cenama kompanija Beocontrol je uspela da se nametne kao jedna od najprestižnijih u Srbiji i regionu.

Zahvaljujući poverenju svojih klijenata tokom proteklih 19 godina proširili smo svoju mrežu po celom regionu i danas kompanija Beocontrol ima kancelarije u Beogradu, Podgorici, Prištini, Novom Sadu, Čačku i Nišu, a uskoro otvara i poslovnice u Hrvatskoj i Sloveniji.

Partnerska mreža od preko 1 000 agenata i uspešna saradnja sa kompanijama iz 37 zemalja širom Evrope omogućavaju kompaniji Beocontrol da svoje usluge nudi širom sveta od vrata do vrata.

U želji da izađemo u susret potrebama sve većeg broja klijenata proširili smo paletu usluga. U svojoj ponudi imamo i usluge pakovanja, skladištenja, logistike, distribucije i špedicije.

Misija

Misija kompanije Beocontrol je ista od samog osnivanja – zadovoljni klijenti. Nastojimo da izađemo u susret svim Vašim zahtevima pružajući Vam najkvalitetniju uslugu transporta nalazeći najoptimalnija i najkvalitetnija rešenja za realizaciju Vaših projekata.

Vizija

Kompanija Beocontrol već preduzima sve neophodne korake kako bi vrhunskim kvalitetom i profesionalnom uslugom zauzela lidersku poziciju u oblasti organizovanja transporta na teritoriji cele Evrope.

Naša vizija je kristalno jasna: Da kompanija Beocontrol postane sinonim za kvalitetnu, povoljnu i sigurnu uslugu transporta robe bilo gde na Svetu.

Garancija

Kompanija Beocontrol insistira na zasluženom poverenju svojih klijenata i pružanju potpune sigurnosti. Svaki posao sklopljen sa kompanijom Beocontrol verifikuje se ugovorom, čime klijentima pružamo pravnu garanciju kako za izvršenje posla, tako i za pravičnu i fer nadoknadu u slučaju oštećenja robe za čiji smo transport preuzeli odgovornost.

Osiguranje

Kompanija Beocontrol transport organizuje tako da rizik od nastanka štete svede na najmanju moguću meru. Da bismo dodatno obezbedili svoje klijente u slučaju bilo kakve štete koja može nastati tokom transporta, njihovu robu osiguravamo kod renomiranih osiguravajućih kuća, sa kojima imamo zaključene ugovore – Basler, Uniqa, Dunav, Wiener Städtische.

Vaš zahtev za ponudu transporta, kao i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com