Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Profil kompanije Beocontrol

Beocontrol je osnovan 2000. godine sa ciljem da klijentima obezbedi najkvalitetniju uslugu organizovanja selidbi i transporta.

Konstantnim ulaganjem u najsavremeniju opremu, praćenjem svetskih standarda u pružanju usluga, kvalitetom, efikasnošću i konkurentnim cenama kompanija je uspela da se nametne kao jedna od vodećih kompanija u ovim oblastima.

Zahvaljujući poverenju svojih klijenata, za 12 godina raširili smo svoju mrežu po celom regionu i danas kompanija Beocontrol ima kancelarije u Beogradu, Podgorici, Prištini, Novom Sadu, Čačku i Nišu, a otvara i poslovnice u Hrvatskoj i Sloveniji.

Partnerska mreža od preko 1,000 agenata i saradnja sa kompanijama iz 37 zemalja Evrope, omogućavaju kompaniji Beocontrol da svoje usluge nudi širom sveta.

U želji da izađemo u susret svim potrebama svojih klijenata proširili smo i paletu usluga, pa u svojoj ponudi imamo i usluge pakovanja, skladištenja, logistike, distribucije i špedicije.

U okviru kompanije BEOCONTROL postoje 2 sektora:

 

Profesionalne selidbe u zemlji i invostranstvu poslovnih i stanbenih objekata. Preko 13 godina iskustva i veliki broj zadovoljnih klijenata čine nas idealnim poslovnim partnerom.

Agencija za selidbe Beocontrol

Vršimo profesionalni transport robe u svim vidovima saobraćaja (drumski , železnički ,avio i vodeni) koristeći specijalizovana vozila i najoptimalnije rute.
Roba se dodatno osigurava i prati pomoću GPS-a.

Transport robe Beocontrol
Stručan tim, kvalitetni vozači, moderan vozni park i najviši kvalitet usluga temelj su našeg dosadašnjeg uspeha i stvaranje prepoznatljivog brenda Beocontrol.

Misija

Misija firme Beocontrol je ista od samog osnivanja – zadovoljan klijent. Bilo da organizujemo selidbe poslovnog ili selidbe stambenog prostora, transportujemo Vašu robu na najudaljenije destinacije, skladištimo ili pakujemo Vaše stvari - namera nam je da izađemo u susret svim Vašim zahtevima i pružimo Vam najkvalitetniju uslugu.

Vizija

Kompanija Beocontrol već preduzima sve neophodne korake kako bi, isključivo kvalitetom usluga koje pruža, zauzela lidersku poziciju i postala vodeća kompanija u oblasti organizovanja selidbi i transporta u celoj Jugoistočnoj Evropi.
Naša vizija je da kompanija Beocontrol postane sinonim za kvalitetne, efikasne i ekonomične usluge selidbe stambenog i selidbe poslovnog prostora, kao i za najpovoljniju i najpouzdaniju uslugu transporta robe.

Garancija

Kompanija Beocontrol insistira na tome da zasluži poverenje svojih klijenata i pruži im potpunu sigurnost. Svaki posao sklopljen sa kompanijom Beocontrol verifikuje se ugovorom, čime klijentima pružamo pravnu garanciju kako za izvršenje posla, tako i za nadoknadu u slučaju oštećenja selidbenih stvari ili robe za čiji smo transport preuzeli odgovornost.

Osiguranje

Kompanija Beocontrol selidbe i transport organizuje tako da rizik od nastanka štete svede na najmanju moguću meru. Da bismo dodatno obezbedili svoje klijente u slučaju bilo kakve štete koja može nastati tokom selidbe ili transporta, njihove stvari ili robu osiguravamo i kod osiguravajućih kuća sa kojima imamo zaključene ugovore - Basler i Uniqa osiguranjima.