PozoviZahtev

O kompaniji Beocontrol

Kompanija Beocontrol osnovana je 2000. godine sa ciljem da klijentima obezbedi kvalitetnu i brzu uslugu organizovanja selidbi i transporta.

Konstantnim ulaganjem u najsavremeniju opremu, praćenjem svetskih standarda u pružanju usluga, kvalitetom, efikasnošću i konkurentnim cenama kompanija Beocontrol je uspela da se nametne kao jedna od najprestižnijih u Srbiji i regionu.

Zahvaljujući poverenju svojih klijenata tokom proteklih 18 godina proširili smo svoju mrežu po celom regionu i danas kompanija Beocontrol ima kancelarije u Beogradu, Podgorici, Prištini, Novom Sadu, Čačku i Nišu, a otvara i poslovnice u Hrvatskoj i Sloveniji.

Partnerska mreža od preko 1 000 agenata i uspešna saradnja sa kompanijama iz 37 zemalja širom Evrope omogućavaju kompaniji Beocontrol da svoje usluge nudi širom sveta.

U želji da izađemo u susret potrebama sve većeg broja klijenata proširili smo paletu usluga. U svojoj ponudi imamo i usluge pakovanja, skladištenja, logistike, distribucije i špedicije.

U okviru kompanije BEOCONTROL postoje 2 sektora

PROFESIONALNE SELIDBE STAMBENIH I POSLOVNIH PROSTORA

Profesionalne selidbe u zemlji i inostranstvu poslovnih i stambenih objekata. Preko 18 godina iskustva i veliki broj zadovoljnih klijenata čine nas idealnim poslovnim partnerom.

DOMAĆI I MEDJUNARODNI TRANSPORT ROBE

Vršimo profesionalni transport robe u svim vidovima saobraćaja (drumski , železnički, avio i vodeni) koristeći specijalizovana vozila i najoptimalnije rute.
Roba se dodatno osigurava i prati pomoću GPS-a.

Stručan tim, kvalitetni vozači, moderan vozni park i najviši kvalitet usluga temelj su našeg dosadašnjeg uspeha i stvaranja prepoznatljivog brenda -Beocontrol.

Misija

Misija kompanije Beocontrol je ista od samog osnivanja – zadovoljni klijenti. Bilo da organizujemo selidbe poslovnog ili stambenog prostora, transportujemo Vašu robu na najudaljenije destinacije, skladištimo ili pakujemo Vaše stvari – nastojimo da izađemo u susret svim Vašim zahtevima pružajući Vam najkvalitetniju uslugu.

Vizija

Kompanija Beocontrol već preduzima sve neophodne korake kako bi vrhunskim kvalitetom usluga zauzela lidersku poziciju u oblasti organizovanja selidbi i transporta na teritoriji cele Jugoistočne Evrope.

Naša vizija je kristalno jasna: da kompanija Beocontrol postane sinonim za kvalitetne, efikasne i ekonomične usluge selidbe stambenog i poslovnog prostora, kao i za najpovoljniju i najsigurniju uslugu transporta robe.

Garancija

Kompanija Beocontrol insistira na zasluženom poverenju svojih klijenata i pružanju potpune sigurnosti. Svaki posao sklopljen sa kompanijom Beocontrol verifikuje se ugovorom, čime klijentima pružamo pravnu garanciju kako za izvršenje posla, tako i za pravičnu i fer nadoknadu u slučaju oštećenja selidbenih stvari ili robe za čiji smo transport preuzeli odgovornost.

Osiguranje

Kompanija Beocontrol selidbe i transport organizuje tako da rizik od nastanka štete svede na najmanju moguću meru. Da bismo dodatno obezbedili svoje klijente u slučaju bilo kakve štete koja može nastati tokom selidbe ili transporta, njihove stvari ili robu osiguravamo kod renomiranih osiguravajućih kuća, sa kojima imamo zaključene ugovore – Basler i Uniqa.

Vaš zahtev za ponudu transporta i selidbe, kao i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com