Profesionalni transport robe

Posted by Dusan Comic
Category:

Beocontrol Group Logistics obavlja transport robe iz cele Evrope za Srbiju i obratno. Pored transport robe, bavimo se i organizacijom međunarodnih selidbi. Pre 25 godina počeli smo sa transportom komercijalne robe u međunarodnom transportu. Vremenom smo počeli da dobijamo sve više zahteva i upita za selidbama ka zapadnoj Evropi i obratno.

PROFESIONALNI TRANSPORT ROBE

Uvidevši šansu za nešto što je dosta „komplikovano“ za jednu običnu transportnu kompaniju, počeli smo više da se fokusiramo na međunarodne selidbe. Bilo je potrebno dosta vremena da naučimo šta znači pakovanje nameštaja i ličnih stvari, prikupljanje dokumentacije za seljenje iz jedne države u drugu, najveci izazov u međunarodnoj selidbi je imati zadovoljnog klijenta.

Selidba je veliki stres, pogotovo za onoga ko se seli. Mnogo pitanja postoje vezanih za selidbu. Da li  ce sve stati u kamion? Da li će se nešto oštetiti tokom transporta? Da li će nešto faliti kada vozilo dođe na destinaciju? Da li će trebati dosta papirologije? Koliko će koštati carina?

Učeći vremenom da savlađujemo sve prepreke u selidbama došli smo do nivoa gde skoro da nema stvari koja se može desiti a da mi nemamo adekvatno rešenje za to.

Ukoliko dobijemo zahtev za selidbu za Italiju, Nemačku, Francusku ili Englesku, u istom trenutku imamo spreman paket formulara koji se popunjavaju za manje od 10 minuta i selidba može da počne. Sa svojim proverenim partnerima u celoj Evropi u mogućnosti smo da ponudimo kompletnu selidbenu uslugu klijentu: pakovanje nameštaja, skaldištenje nameštaja i ličnih stvari, uvozno carinjenje, izvozno carinjenje, istovar nameštaja, rezervaciju parking prostora ispred kućne adrese, selidbe za Englesku, Nemačku, Dansku i Švedsku postale su nam rutina koju svakog dana sve više unapređujemo i dovodimo do savršenstva

Beocontrol Group Logistics godinama ima ugovore sa renomiranim svetskim kompanijama.