Prodaja brodskih kontejnera

SLOVENIJA, HRVATSKA, BOSNA I HERCEGOVINA, SRBIJA, CRNA GORA, MAKEDONIJA, GRČKA, RUMUNIJA, BENELUX

Prodaja kontejnera (novih ili polovnih) za skladištenje ili transport različite vrste robe. Kompanija Beocontrol  nudi sve tipove polovnih i novih prekookeanskih, pomorskih transportnih brodskih kontejnera, bilo da želite da ih kupite, ili iznajmite. Pored brodskog transportanaši pomorski kontejneri su idealni za privremena skladišta, skladištenje ličnih stvari, građevinskog materijala, nameštaja. Robustna konstrukcija kontejnera ga čini odličnom zamenom za bilo koju građevinu, jer ćete posle taj isti kontener moći da premestite, ili prodate, što isto možete uraditi i preko nas.

Продаја контејнера Продаја контејнера нови Контејнер

Takođe, naši brodski/pomorski prekookeanski kontejneri nude veoma visok nivo sigurnosti od krađe i provala, jer imaju 4 brave koje se zaključavaju. S obzirom da su namenjeni za brodski prekookeanski transport, otporni su na velike težine vodu i slanu vodu, jer preko jednog bude naslagano preko 10 kontejnera sa više tona tereta u svakom, što je još jedan od razloga da predstavljaju idealno rešenje, pošto su otporni na sve spoljne fizičke i vremenske uticaje. Svi naši kontejneri prolaze detaljne provere i kontrole, svaki ima važeći CSC sertifikat, što znači da je spreman za plovidbu.

POLOVNI BRODSKIH KONTEJERA

Još jedna velika prednost je kupovina polovnog kontejnera, uz našu pomoć pri kasnijoj prodaji Vam se vraća uloženi novac. Dimenzije kontejnerskih vrata su 2,340×2,280mm, vrata su dvokrilna sa 4 šipke za zatvaranje, i otvaraju se pod uglom od 270°.

Naši kontejneri ispunjavaju sledeće standarde:

 • ISO 668
 • ISO 1496-1
 • CSC

Svi naši brodski prekookeanski transportni kontejneri su napravljeni od CORTEN antikoroznog čelika, koji je posebno dizajniran za upotrebu u brodskoj industriji. Boja kojom je ofarban kontejner je otporna na slanu vodu. Kompanija Beocontrol Vam obezbeđuje kupovinu kontejnera po sistemu ključ u ruke, od vrata do vrata, a postoji mogućnost i da sami transportujete svoj kontejner iz luke gde se kontejner nalazi.

Kupovina kontejnera predstavlja najbolju alternativu od građenja prostora, kako zbog lakog kasnijeg premeštanja, tako i zvog povrata investicije nakon prodaje.

Kontejneri za posebne namene

Pored standardnih kontejnera 20ft i 40ft, Kompanija Beopetrol Logistic, ima direktnu saradnju sa dobavljačima za kontejnere za posebene namene. Kontejneri OPEN TOP se razlikuju od standardnih kontejnera sa svojim krovom – napravljenim od odvojivih greda prekrivenih ceradom. Ova struktura u velikoj meri pojednostavlje proces pakovanja i raspakivanja kontejnera. Posebno, vrlo je lako spakovati i raspakovati kontejner, odozgo ili kroz vrata, kranom ili dizalicom, kada je krov otvoren i zaglavlje vrata okrenuto na spolju stranu. Tipično, kontejneri ’’Open Top’’ su 20 ili 40 stopa.

40ft hard top izgled kontejnera 40ft open top kontejneri Open top kontejner 20ft

Na zahtev možemo vam obezbediti i ’’Flat rack’’ kontejnere. Kontejneri ’’Flat rack’ (FR) se koriste za teška i prekomerna opterećenja, kao i za opterećenja koja se moraju utovariti odozgo ili sa strane, Ovo je moguće zahvaljujući ojačanim osnovama i nepostojanju horizontalnih bočnih zidova i krova.  Kontejneri su dostupni u standardnim dimenzijama 20’ i 40’ i nosivosti od 31.000 kg i 39.000 kg, što je mnogo veće od standardnih kontejnera.

flat rack 20ft beocontrol logistics  flat rack 40ft beocontrol logistics  Kontejner za transport masina

Kontejneri sa bočnim vratima ( SIDE DOORS ) imaju stranice koje se mogu u potpunosti ili delimično otvoriti za pristup unutrašnjosti. Bočne strane mogu biti izrađene od čeličnih vrata ili cerade. Ovi kontejneri sa bočnim vratam su idealni za kompaktno i efikasno pakovanje, jer svoj teret ili skladištenu robu možete poređati po strani. Takođe možete uštediti vreme pronalaženja i preuzimanja svoje robe nakon pakovanja kontejner. Tako da su idelani i za skladištenje robe.

20ft side door kontejner Beocontrol Logisic  20ft side door polovan kontejner Beocontrol Logisic Prodaja  40ft side door polovan kontejner Beocontrol Logisic Prodaja

IZNAJMLJIVANJE BRODSKIH KONTEJERA

Kompanija Beocontrol vrši  iznajmljivanje kontejnera. Kontejnere iznajmljujemo na teritoriji celog Balkana uključujući sledeće zemlje (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Bugarska, Grčka).   Kompanija Beocontrol ima kontejnere u ponudi u svim lukama u Evropi, među kojima su:

 • Luka Beograd, Srbija
 • Luka Bar, Crna Gora
 • Luka Rijeka, Hrvatska
 • Luka Kopar, Slovenia
 • Luka Solun, Grčka
 • Luka Roterdam, Holandija
 • Luka Antwerp, Belgija
 • Luka Constanca, Rumunija

U svakoj od navedenih zemalja konstantno na lageru imamo veliki broj kontejnera koji su spremni za prodaju i spremni za isporuku Odmah.

TRANSPORT BRODSKIH/POMORSKIH KONTEJNERA

Kompanija Beocontrol vrši uslužni prevoz kontejnera ka svim Evropskim lukama. Transport vršimo namenskim prikolicama za prevoz kontejnera.

Prodaja kontejnera prema vašim zahtevima

Bilo za generalni ili rasuti teret, brzo pokvarljivi, teški, preveliki ili tečni teret – za svaki teret imamo pravi kontejner. Pogledajte dimenzije kontejnera.

Prodaja kontejnera standard 20 ft

standard 40' i standard hight cube 40' prodaja kontejnera dimenzije

frigo 20' i frigo 40' prodaja kontejnera dimenzije luka beograd

flat rack 20' i flat rack 40' prodaja kontejnera dimenzije

open top 20' i open top 40' prodaja kontejnera dimenzije
VAŠ ZAHTEV ZA PONUDU KUPOVINE ILI IZNAJMLNJAVANJA KONTEJNERA I EVENTUALNA PITANJA MOŽETE POSLATI NA INFO@BEOCONTROL.COM

kamionski transport kontejnera

Zahtev za transport robe