Lanci snabdevanja – Distribucija robe

Stručan i iskusan kadar kompanije Beocontrol pronaći će optimalno rešenje za Vaš lanac snabdevanja, bez obzira na vrstu delatnosti.

Naš sektor lanca snabdevanja se oslanja na najmodernije tehnološke sisteme, stručne, iskusne i motivisane zaposlene, infrastrukturnu mrežu širom Srbije, Crne Gore, BiH, Kosova, Hrvatske i Slovenije i partnere iz celog sveta.

Kompanija Beocontrol uzima u obzir sve individualne mogućnosti i potrebe svojih klijenata i za svakog pojedinačnog klijenta izrađuje lanac snabdevanja kojim želimo da im omogućimo nesmetane tokove prometa robe, unapređenje poslovanja, povećanje produktivnosti i smanjenje troškova.

Za kompaniju Beocontrol izrada profesionalnog i efikasnog lanca snabdevanja podrazumeva:

  • Identifikaciiju osnovnih problema klijenata i sagledavanje relevantnih faktora za donošenje odluka u lancu snabdevanja
  • Sagledavanje lanca snabdevanja sa fokusom na lociranje resursa, dinamiku proizvodnje, upravljanja zalihama i tokovima transporta
  • Primenjivanje odgovarajućih modela u cilju donošenja optimalnih odluka, u zavisnosti od uočenih zakonitosti lanaca snabdevanja
  • Sagledavanje uticaja neodređenosti tražnje na performanse lanaca snabdevanja
  • Utvrdjivanje najpovoljnije metode/modele kojima mogu da se utvrde zahtevi i ponašanje učesnika lanaca snabdevanja

Kompanija Beocontrol svojim klijentima nudi i pouzdanu, efikasnu i povoljnu uslugu distribucije bilo gde da posluju.

Naša kompanija može organizovati distribuciju bilo koje vrste robe i transport svih vrsta tereta, a u zavisnosti od Vaših potreba, naš iskusan tim pronaći će optimalan transportni put za distribuciju Vaše robe.

Imamo razvijenu distributivnu mrežu u Srbiji koja nam daje mogućnost da Vašu robu isporučimo bilo gde u zemlji u roku od 24 sata. Organizujemo transport svih vrsta robe i isporuku vršimo u tačno dogovoreno vreme po principu „od vrata do vrata“.

Kompanija Beocontrol u saradnji sa svojim partnerima širom sveta, za Vas može organizovati distribuciju ka bilo kojoj destinaciji. U zavisnosti od Vaših potreba, rokova isporuke i vrste robe pronaći ćemo najoptimalniju rutu.

Kada je u pitanju medjunarodna distribucija svojim klijentima, bez obzira na destinaciju, nudimo isporuku „od vrata do vrata“, stručan utovar i istovar robe, jasno definisane rokove isporuke, obavljanje svih carinski formalnosti i praćenje pošiljke u realnom vremenu.

Vaš zahtev za distribuciju robe i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe