Međunarodni transport robe

Beocontrol Logistic profesionalno i efikasno organizuje međunarodni transport svih vrsta robe širom sveta, iz bilo kog mesta i ka bilo kojoj destinaciji.

Sa ponosom ističemo da možemo transportovati Vašu robu i obaviti sve prateće usluge čak i ka destinacijama koje su za mnoge transportne kompanije, špeditere i uvoznike nemoguće.

Ono što izdvaja kompaniju Beocontrol od konkurentskih firmi je široka mreža pouzdanih partnera, koji garantuju da međunarodni transport robe možemo organizovati u najkraćem mogućem roku.

S obzirom na to da pružanje usluge transporta nije ograničeno brojem vozila koje kompanija poseduje, preuzimanje Vaše robe vršimo brzo, kako Vi ne biste bespotrebno plaćali skladištenje.

Svojim klijentima nudimo medjunarodni transport robe svim vrstama transporta – drumskim, železničkim, avio i vodnim.


U zavisnosti od potreba klijenata, međunarodni transport robe može biti organizovan kao:

 • Direktni transport robe – koristeći samo jedan vid transporta (drumski, železnički, vazdušni i vodni transport) svojim klijentima smanjujemo troškove i
  vreme potrebno za transport, jer izbegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.
 • Kombinovani transport robe – kombinovani vid transporta (drumski, železnički, avio i vodni transport) je najbolji vid medjunarodnog transporta robe za duže relacije, jer smanjuje troškove i vreme.
 • Kontejnerski transport – transport robe u kontejnerima možemo organizovati, u skladu sa potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao
  direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Zbirni transport robe – svojim klijentima nudimo zbirni medjunarodni transport robe, kako bi im pružili najpovoljniju uslugu. Zbirni transport robe smanjuje troškove najpogodniji je oblik transporta kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Kompanija Beocontrol pruža posebne uslove prilikom zbirnog prevoza po principu dotovara i povratnih punih utovara, 7 dana nedeljno u sve, odnosno, iz svih evropskih gradova.

Nakon više od 12 godina poslovanja i konstantnog ulaganja u poboljšanje kvaliteta i proširenje palete usluga kompanija Beocontrol svojim klijentima može da ponudi transport svih vrsta robe, specijalnih tereta, rasutog tereta, opasnih materija i transport hladnjačama.


Uz međunarodni transport robe, možemo da za Vas obavimo i sve prateće usluge:

 • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuka na dogovorenu destinaciju
 • Pakovanje robe i priprema za transport
 • Utovar/Istovar
 • Vađenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
 • Obavljanje carinski procedura
 • Špedicija
 • Distribucija

Kompanija Beocontrol poseduje preko 1000m2 magacinskog prostora, tako da u svojoj ponudi ima i skladištenje robe. Specijalizovani smo u skladištenje robe koja zahteva specijalno rukovanje i redovne kontrole.

Jedna od posebnih usluga koje nudimo je i transport automobila odnosno transport vozila u zemlji i inostranstvu. Prevoz automobila se vrši specijalizovanim kamionima koji obezbeđuju kvalitet i vrhunsku uslugu. Naravno, nudimo i dodatno osiguranje robe u transportu.

Obaveštavamo klijente o prispeću i o trenutnom stanju pošiljke prilikom transporta, a svojim omogućavamo im da i sami prate svoje pošiljke u realnom vremenu putem GPS-a.

Kompanija Beocontrol, pored garancije koju klijentima izdaje uz potpisivanje ugovora i kojom se obavezuje da će posao obaviti u skladu sa dogovorom i da će obešteti klijenta u slučaju nastanka štete, nudi i mogućnost dodatnog osiguranja robe u medjunarodnom transportu.Za strane klijente, i potrebe relokacije u svim delovima sveta, molimo Vas,posetite http://movingserbia.com/

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe