Transport automobila & Šlep služba

prevoz automobila

Zahvaljujući specijalizovanim vozilima kompanija Beocontrol nudi klijentima uslugu prevoza automobila, i za pravna i za fizička lica.

Posedujemo sve potrebne dozvole i sertifikate, kao i CRM osiguranja, tako da smo u mogućnosti da obavljamo i međunarodni prevoz automobila. Klijentima omogućavamo pripremu kompletne dokumentacije i pomoć prilikom carinjenja.

Pored automobila, Beocontrol obavlja i transport svih vrsta putničkih i teretnih vozila (kombi, minibus itd.), bez obzira na količinu – delimični, odnosno puni utovari. Naše višegodišnje iskustvo u domaćem transportumeđunarodnom transportu robe garantuje maksimalno profesionalnu uslugu.

Beocontrol logistički centar odgovara na upite klijenata u najkraćem mogućem roku i svakog trenutka prati kompletnu proceduru, od početka do kraja.

Pored standardnog, nudimo i dodatno osiguranje zahvaljujući saradnji sa renomiranim osiguravajućim kućama Basler i Uniqua.

Sva Beocontrol vozila opremljena su opcijom satelitskog praćenja, tako da klijenti u svakom trenutku mogu pratiti status prevoza.

ŠLEP SLUŽBA 00-24H

šlep služba beograd

Pored prevoza vozila, našim klijentima nudimo i 24 sata dnevno uslugu šlep službe.

Naš vozni park je opremljen specijalizovanim vozilima za utovar/istovar vozila praktično svih gabarita, kao i havarisanih i teško oštećenih vozila.

Pozovite Beocontrol call centar na 011 210 60 00 i naši operateri će u najkraćem roku odgovoriti na sva pitanja i zahteve.

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe