Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Transport automobila & Šlep služba

prevoz automobilaZahvaljujući specijalizovanim vozilima u poziciji smo da našim klijentima ponudimo uslugu prevoza automobila kako za pravna tako i za fizička lica.

Posedujemo sve potrebne dozvole i sertifikate kao i CRM osiguranja tako da smo u mogućnosti da obavljamo i međunarodni prevoz automobila. Kao dodatnu pogodnost izdvojili bismo mogućnost pripreme kompletne dokumentacije kao i pomoć prilikom carinjenja pružajući, na taj način, potpunu podršku našim klijentima.

Pored automobila, opremljeni smo za transport svih vrsta putničkih i teretnih vozila (npr. kombi, minibus itd.), bez obzira na količinu – delimični, odnosno puni utovari. Naše višegodišnje iskustvo kako u domaćem transportu robe tako i međunarodnom transportu robe, omogućava nam da pružimo maksimalno profesionalnu uslugu.

Naš logistički centar odgovara na vaše upite u najkraćem mogućem roku i u svakom trenutku prati kompletnu proceduru od početka do kraja.

Pored standardnog, nudimo i dodatno osiguranje zahvaljujući saradnji sa renomiranim osiguravajućim kućama Basler i Uniqua.

Sva naša vozila su opremljena opcijom satelitskog praćenja kamiona zahvaljujući čemu je moguće u svakom trenutku pratiti status prevoza.

ŠLEP SLUŽBA 00-24H

šlep služba beogradPored prevoza vozila, našim klijentima stojimo na raspolaganju 24 sata dnevno za uslugu šlep službe.

Naš vozni park je opremljen specijalizovanim vozilima za utovar vozila praktično svih gabarita, kao i havarisanih i teško oštećenih vozila.

Pozovite naš call centar na 011 210 60 00 i naši ljubazni agenti će u najkraćem roku odgovoriti na vaš zahtev.

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com