Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Prevoz automobilaOd 1. februara, zahvaljujući novim propisima, sada je moguć uvoz polovnih automobila iz Švajcarske bez plaćanja carine! Sada vam problem više neće praviti EUR1 obrazac koji Švajcarska nije imala pravo da da za vozila koja su proizvedena u Evropskoj uniji.

Da biste uspešno uvezli vozilo iz Švajcarske uz oslobađanje carine u Srbiji, neophodno je da se podnese jedna od propisanih dokaza o poreklu: EUR1 ili izjava izvoznika (autopalca ili drugog pravnog lica).

Preko nas možete dobiti više informacija oko pojedinostima u vezi carine i opšte procedure za uvoz polovnih vozila iz Švajcarske. Takođe, nudimo i prevoz vozila do Srbije sa povoljnim cenama kao i pomoć na carini.

Preko naših agenata u Švajcarskoj, možemo umesto vas i u vaše ime pronaći pravi auto za vas i isporučiti ga na vašu kućnu adresu. Ukoliko želite da uštedite na putu do Švajcarske i na traženju vozila, takođe možemo i to da uradimo za vas.

Posedujemo specijalizovana vozila za prevoz automobila kao i sve dozvole i sertifikate u medjunarodnom prevozu. Tu smo da vam olakšamo uvoz polovnih vozila iz Švajcarske uz najbolje cene na tržištu.

Za više informacija, pozovite 011/210-6000 ili na 063/841-20-81,

ili pošaljite vaš zahtev za prevoz auta na info@beocontrol.com