PozoviZahtev

Prevoz polovnih automobila iz Švajcarske bez carine

Prevoz automobila

Od 1. februara 2016, zahvaljujući novim propisima, najzad je moguć uvoz polovnih automobila iz Švajcarske bez plaćanja carine – uslovi su  isti kao prilikom uvoza iz Evropske unije (EUR1 obrazac).

Da biste uspešno uvezli polovno vozilo iz Švajcarske uz oslobađanje carine u Srbiji, neophodno je podneti jedan od propisanih dokaza o poreklu: EUR1 obrazac ili izjava izvoznika (autoplaca ili drugog pravnog lica).

Kompanija Beocontrol pruža sve neophodne informacije o carinskim pojedinostima i opštoj proceduri za uvoz polovnih vozila iz Švajcarske. Takođe, Beocontrol nudi i prevoz vozila do Srbije sa povoljnim cenama, kao i pomoć prilikom carinjenja. Preko naših agenata u Švajcarskoj, možemo umesto Vas i u Vaše ime pronaći pravi auto za Vas i isporučiti ga na Vašu kućnu adresu. A ukoliko želite da uštedite na putu do Švajcarske i u traženju vozila, takodje možemo da Vam pomognemo.

Beocontrol poseduje specijalizovana vozila za prevoz automobila, kao i sve dozvole i sertifikate u medjunarodnom prevozu.

Tu smo da Vam olakšamo uvoz polovnih vozila iz Švajcarske uz najpovoljnije cene na tržištu.

Za više informacija pozovite 011/210-6000 ili pošaljite Vaš zahtev za prevoz polovnog automobila na: info@beocontrol.com


 

Zahtev za transport robe