Domaće i medjunarodne selidbe

Selidbe Beograd

Preseljenje je jedna od najstresnijih situacija u životu, čak i kada se selidba obavlja u komforniji i lepši prostor.

Protiv selidbenog stresa, umesto sredstava za smirenje, dovoljna je kompanija Beocontrol, specijalizovana za preseljenja privatnog i poslovnog prostora.

Beocontrol nudi efikasnu i profesionalnu uslugu selidbe Vašeg doma ili poslovnog prostora po sistemu “ključ u ruke”. Kvalitetna usluga, moderna oprema i obučeno osoblje kompanije Beocontrol, uz konstantno savetovanje i obaveštavanje klijenata, dovoljno je za uspešnu selidbu.

Čast nam je da ogromno iskustvo koje smo stekli nakon mnogobrojnih uspešno realizovanih selidbi podelimo samo sa Vama. Naš tim će i Vašu selidbu realizovati u optimalnom periodu, po dogovoru.

Proces selidbe u samo nekoliko koraka:

  • Faza procene

Za selidbu objekata preko 100m²/500m² naš procenitelj će doći na Vašu adresu i uraditi procenu na osnovu koje dobijate ponudu.

  • Prihvat ponude i rezervacija datuma selidbe

Datum i termin selidbe koji Vama odgovara (pre podne, posle podne, noću, tokom vikenda, praznika).

  • Realizacija selidbe u dogovoreno vreme

Dolazak profesionalnog Beocontrol tima na Vašu adresu u dogovoreno vreme selidbe. Priprema i zaštita nameštaja, demontaža i pakovanje svih selidbenih stvari u kutije. Utovar u tapacirana vozila, specijalno opremljena za selidbe. Isporuka na željenu adresu, montaža, raspakivanje kutija i raspoređivanje nameštaja po spisku i želji klijenta.

Zahtev za transport robe