Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Domaće i medjunarodne selidbe

Skala stresnih situacija koja ima krajnju meru 100 bodova ocenjuje preseljenje sa čak 25 bodova, a promenu uslova života sa dodatnih 20. Bodovi se kreću i do 50, čak i u situaciji kada je reč o preseljenju u prostor koji je konforniji i adekvatniji za život i rad od prethodnog, jer je stres tokom selidbe neminovan.

Selidbe Beograd

Nudimo Vam efikasnu i profesionalnu uslugu selidbe Vašeg doma ili poslovnog prostora po sistemu “ključ u ruke”. Kvalitetna usluga, oprema i ljudski resursi kojima raspolažemo, uz konstantno savetovanje i obaveštavanje klijenata je sve što je neophodno za uspešnu selidbu.

Čast nam je da ogromno iskustvo koje smo stekli nakon mnogobrojnih uspešno realizovanih selidbi podelimo samo sa Vama. Naš tim će i Vašu selidbu realizovati tako da bude u potpunosti završena za samo nekoliko sati.

Proces selidbe u samo nekoliko koraka:

  • Faza procene.Za selidbu objekata preko 100m²/500m² naš procenitelj doći će na Vašu adresu i uraditi procenu na osnovu koje dobijate ponudu.
  • Prihvat ponude i rezervacija datuma selidbe.Datum selidbe je onaj koji Vama odgovara (noću, u vreme vikenda, praznika).
  • Realizacija selidbe u dogovoreno vreme.Dolazak profesionalnog tima Beocontrola u prostorije iz kojih se selite u dogovoreno vreme selidbe.Priprema i zaštita nameštaja, demontaža i pakovanje svih selidbenih stvari u kutije.Utovar u tapacirana vozila, koja su specijalno opremljena za selidbe.Isporuka na željenu adresu, montaža, raspakivanje kutija i raspoređivanje nameštaja po spisku i želji klijenta.

Za više informacija posetite naš sajt

Agencija za selidbe Beocontrol