Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Beocontrol brzo i bezbedno prevozi sve vrste građevinskih konstrukcija i radnih mašina kamionima i specijalnim vozilima za prevoz vangabaritne robe koja ne staje u standardne tovarnjake.

prevoz gradjevinskih masinaPrevoz građevinskih mašina se obavlja specijalizovanim vozilima do svih destinacija u zemlji i inostranstvu.

Posedujemo i prateće mašine za utovar i istovar ovih konstrukcija i teških mašina, pa brigu oko delikatnog rukovanja ovim vangabaritnim teretima možete prepustiti profesionalcima.

Specijalizovani smo za prevoz standardnih građevinskih mašina, kao i za druge vrste građevinske mehanizacije:

  • Dizalica i bagera;
  • Dozatora i buldožera;
  • Utovarivača,
  • Drobilica,
  • Kombinovanih mašina
  • Dampera,
  • Skela,
  • Mašina za betoniranje.

Dodatno vršimo i utovar i istovar svih građevinskih konstrukcija i mašina, jer posedujemo sopstvena vozila, iskusne mehaničare i opremu za rukovanje specijalnim teretima i vangabaritnim predmetima. Možete biti mirni dok ova zahtevne pošiljke putuju brzo i sigurno širom Srbije, Evrope i sveta. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u prevozu vangabaritnog tereta u stanju smo da odgovorimo na sve zahteve klijenata.

Pratimo prevoz od momenta pakovanja i utovara, tokom celog puta, do poslednjeg momenta istovara i raspakivanja. Ali zahvaljujući najsavremenijem GPS sistemu za praćenje vozila, vi ste takođe u mogućnosti da celom dužinom puta pratite svoje pošiljke.

Naša vozila, vozači i drugi radnici su veoma pouzdani i spremni da odgovore na sve vaše zahteve kada je reč o prevozu građevinskih mašina i opreme bez obzira na preferirani vid transporta. Mi pratimo najsavremenije bezbednosne procedure i obezbeđujemo sve dozvole neophodne za prevoz vangabaritne robe kojom je veoma teško rukovati.

Naši agenti su Vam na raspolaganju 24 sata dnevno i poslaće vam vozila u najkraćem mogućem roku direktno na Vašu adresu. Vaše je samo da nazovete i angažujete našu agenciju. Sve ostalo ćemo obaviti umesto Vas!

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com