Transport nafte i gasa drumskim transportom se vrši autocisternama. Za razliku od železničkih cisterni, kamioni cisterne obično transportuju već gotov proizvod ka benzinskim pumpama. Drumski transport nafte i gasa  koristi se kada nema potrebe za prevozom veće količine nafte, kao kod železničkog transporta. 

Transport nafte i gasa drumskim transportom

Kompanija Beocontrol sa vlastitim resursima i iskustvom može transportovati naftu i gas i autocisternama. Transport nafte, gasa ili bilo koje druge opasne materije, farmaceutskih proizvoda ili kvarljive robe radimo efikasno, poštujući sva pravila i propise uz ispunjavanje svih bezbednosnih standarda i procedura.

Bezbednost transporta nafte i gasa autocisternama

Beocontrol mnogo ulaže u bezbednost prevoza nafte i gasa drumskim transportom. Pored modernih autocisterni ulažemo i u edukaciju zaposlenih, dok svakodnevno proveravamo tehničku ispravnost vozila. Vozači imaju višegodišnje iskustvo u transportu nafte i gasa i upoznati su sa svim sigurnosnim procedurama i pravilima. Vršimo monitoring naših autocisterni kroz GPS. Na dnevnom nivou pratimo i sakupljamo informacije o saobraćaju i vremenskim prilikama. Određujemo optimalne rute za naše autocisterne, čime smanjujemo troškove i skraćujemo vreme dostave nafte i gasa.

Prevoz nafte i gasa drumskim transportom obavljamo na celoj teritoriji Srbije i zemalja u okruženju. U dogovoru sa našim partnerima u Evropi i svetu, možemo za Vas organizovati transport nafte i gasa autocisternama ili železničkim transportom. Takođe, pored drumskog i železničkog transporta, možemo ponuditi i transport nafte i gasa naftnim tankerima, ukoliko se radi o većim količinama. Do luke, u kojoj je tanker usidren, možemo transportovati naftu i gas autocisternama ili železničkim transportom.

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe