PozoviZahtev

Transport rasutog tereta

Transport rasutog tereta Srbija

Kompanija Beocontrol u saradnji sa svojim višegodišnjim i pouzdanim partnerima organizuje   transport svih vrsta rasutog tereta, kako u Srbiji tako i u medjunarodnom transportu.

Transport rasutog tereta, u zavisnosti od potreba klijenata, vrste robe i destinacije,   organizujemo kao drumski, železnički i vodni transport.

S obzirom na to da transport rasutog tereta podrazumeva vozila i opremu specijalno za tu   namenu, kompanija Beocontrol nudi Vam transport robe cisternama za prevoz rasutog tereta,   kiperima, šleperima za prevoz rinfuzne robe i priključnim kiper vozilima.

Za železnički transport obezbeđeni su vagoni za prevoz rasutog tereta tako da je obuhvaćena celokupna organizacija železničkog transporta.

U rasute terete spadaju materijali koji se zbog svojih karakteristika prevoze neupakovani, u rasutom stanju.


U rasute terete spadaju:

  • Krupniji rasuti tereti: ugalj, rude i kamen u gromadama
  • Sitniji rasuti tereti: ugljena prašina, koks, sumpor, cement, so, šećer, pesak, šljunak, itd.
  • Žitarice: pšenica, ječam, raž, kukuruz, soja,brašno

Za svoje klijente obezbeđujemo sve neophodne dozvole za transport rasutog tereta, pripremamo dokumentaciju i, u slučaju, medjunarodnog transporta, završavamo carinske procedure i sve ostale špediterske radnje.

Prevoz kiperima

prevoz kiperimaNudimo prevoz kiperima svih vrsta rasutog tereta u zemlji i inostranstvu. Kiperi su idealni za prevoz građevinskog materijala ali i odnošenje zemlje, šuta, neželjenih stvari.

Višegodišnje iskustvo i specijalizovana oprema čine nas idealnim partnerom za sve vrste transporta robe.

 

Kompanija Beocontrol svojim klijentima, uz potpisan ugovor, daje i garanciju da će posao obaviti u skladu sa dogovorom, kao i da će klijent biti obeštećen u slučaju nastanka štete tokom transporta.

Robu svojih klijenata možemo i dodatno osigurati Basler i Uniqa osiguranjem.

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe