Transport rasutog tereta

превоз расутог теретаKompanija Beocontrol u saradnji sa svojim višegodišnjim i pouzdanim partnerima organizuje   transport svih vrsta rasutog tereta, kako u Srbiji tako i u medjunarodnom transportu. U zavisnosti od potreba klijenata, vrste robe i destinacije,   organizujemo kao drumski, železnički i vodni transport.

S obzirom na to da transport rasutog tereta podrazumeva vozila i opremu specijalno za tu   namenu, kompanija Beocontrol nudi Vam transport robe cisternama za prevoz tereta,   kiperima, šleperima za prevoz rinfuzne robe i priključnim kiper vozilima, kao i posebnim kontejnerima za brodski za rasuti teret.

Za železnički transport obezbeđeni su vagoni za prevoz rasutog tereta tako da je obuhvaćena celokupna organizacija železničkog transporta.

U rasute terete spadaju materijali koji se zbog svojih karakteristika prevoze neupakovani, u rasutom stanju.


U rasute terete spadaju:

  • Krupniji rasuti tereti: ugalj, rude i kamen u gromadama
  • Sitniji rasuti tereti: ugljena prašina, koks, sumpor, cement, so, šećer, pesak, šljunak, itd.
  • Žitarice: pšenica, ječam, raž, kukuruz, soja,brašno

Za svoje klijente obezbeđujemo sve neophodne dozvole za transport tereta, pripremamo dokumentaciju i, u slučaju, medjunarodnog transporta, završavamo carinske procedure i sve ostale špediterske radnje.

Prevoz kiperima

превоз киперимаNudimo prevoz kiperima svih vrsta rasutog tereta u zemlji i inostranstvu. Kiperi su idealni za prevoz građevinskog materijala ali i odnošenje zemlje, šuta, neželjenih stvari.

Višegodišnje iskustvo i specijalizovana oprema čine nas idealnim partnerom za sve vrste transporta robe.

 

Компанија Беоцонтрол својим купцима, уз потписивање уговора, даје и гаранцију да ће посао обавити у складу са договором, као што ће и клијент бити обављен у случају смештаја у току транспорта.

Робу су ваши клијенти вјероватно осигурали Баслер и Уника.

 

Ваш захтев за понуда транспорта и евентуална питања можете послати на инфо@беоцонтрол.цом

Zahtev za transport robe