Avio i kontejnerski transport robe u Reinion

Zahvaljujući brojnim prirodnim bogatstvima i velikom investicionom potencijalu, brojne afričke zemlje doživljavaju ubrzani razvoj. Shodno tome, uvoz i izvoz robe je u kontinuiranom porastu i potrebe za kvalitetnom uslugom transporta robe iz Srbije u Afriku kao i transporta robe iz Afrike u Srbiju svake godine su sve veće.

Dugogodišnje iskustvo, poznavanje tržišta i odlična saradnja sa partnerima u Reinionu garantuju nam da svojim klijentima uvek možemo da ponudimo najkvalitetniju uslugu po povoljnim cenama.

Reinion (francuski La Reunion) je francuska prekomorska teritorija u Indijskom okeanu. Smeštena je 800 kilometara istočno od Madagaskara i oko 200 kilometara jugozapadno od Mauricijusa i pripada regiji istočne Afrike. Površina je ostrva 2.511 km². Na ostrvu je januara 2013. živelo 844.994 stanovništva. Glavni poljoprivredni proizvod Reiniona je šećer. Danas je i turizam važan izvor prihoda. BNP je 2007. iznosio 18,7 milijardi američkih dolara. To čini proizvod po stanovništvu od 23.501 američkih dolara, što je najviši prihod po glavi stanovnika u Africi. Glavni i najveći grad je Sen Deni. Dve glavne luke u Reunionu su: Le Port i Pointe des Galets. Dva najveća aerodroma su: Roland Garros Airport i Aéroport de Pierrefond.

Posedujemo neophodnu opremu, dozvole i iskustvo za prevoz svih vrsta robe, tako da uslugu transporta u Reinion nudimo kako za konvencionalnu robu, tako i za rasuti teret, specijalne terete poput vangabaritnih tereta, opasne materije i robu koja se mora transportovati pod određenim temperaturnim uslovima.

Izrada drvenih fumigiranih sanduka, koji poseduju validan pečat kao i sertifikat ovlaštene firme. Da osigurate usaglašenost sa propisima za drvenu ambalažu, vršimo ovu uslugu u skladu Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera. Fumigacija je postupak uništavanja insekata (dezinsekcija) gasom, odnosno vrlo opasnim hemikalijama. Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata) , fumigaciju mogu provoditi samo posebno ovlaštene firme sa edukovanim i tehnički osposobljenim kadrovima.

               

 

Postoji i mogućnost pakovanja robe na plastične palete, pri čemu je roba upakovana i vakumirana streč folijom. Ovaj način pakovanja je jeftiniji i utiče na smanjenje ukupnih troškova transporta.

 

 

Kontejnerski transport:

LCL – Zbirni transport robe vršimo po najpovoljnijim cenama i preporučujemo ga klijentima kojima je potreban transport manjih količina robe, jer značajno snižava cenu transporta i ne postoji minimum robe koja može biti transportovana.

FCL – Full Container Load, za klijente koji zakupljuju zapreminu celog kontejnera, vršimo transport robe na bilo koju destinaciju u Africi nudeći najbolje uslove po najpovoljnijim cenama na Balkanu.

Avio transport:

Beocontrol vam nudi najbolja rešenja za avio transport – brzo, pouzdano i sigurno. Da li je u pitanju charter pošiljka ili pošiljka na redovnoj liniji, mi imamo pravu ponudu za vas. Naš tim prati pošiljku 24/7 i pružiće vam povratne informacije o pristizanju, kao i o trenutnom statusu pošiljke.

Uslugu transporta robe kompanija Beocontrol organizuje po principu „od vrata do vrata“, „od luke do luke“ i „od aerodroma do aerodroma“. Naša kompanija preuzeće Vašu robu na dogovorenoj adresi i organizovati železnički ili drumski transport do najbližeg aerodroma ili luke. Naš tim ili naši saradnici organizovaće ukrcavanje robe, kao i njeno iskrcavanje na destinaciji odakle će je isporučiti na adresu primaoca.

Kompanija Beocontrol za svoje klijente obavlja i sve prateće usluge kako bi im omogućila najjednostavniji transport robe u Reinion:

  • Pakovanje i priprema robe za uslove transporta
  • Prevoz do mesta utovara i od iskrcajne luke/aerodroma do željene destinacije
  • Utovar/istovar robe
  • Obezbeđivanje svih vrsta kontejnera
  • Priprema neophodnih dozvola i dokumentacije
  • Obavljanje carinske procedure i svih špediterskih radnji
  • Distribucija
  • Praćenje pošiljki tokom transporta
  • Obaveštavanje klijenta o robi tokom transporta i vremenu dospeća robe
Vaš zahtev za ponudu avio i kontejnerskog transporta robe u Reinion i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe