Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Transport robe Azerbejdžan

Gotovo od samog osnivanja kompanije Beocontrol, transport robe u Azerbejdžan nalazi se u standardnoj ponudi kompanije, kada je reč o lokalnom i međunarodnom transportu robe.

Azerbejdzan

S obzirom da je Azerbejdžan jedna od najboljih zemalja za biznis i najbogatija država u regionu Južnog Kavkaza, naša firma trudi se da ponudi najpovoljnije uslove i najbržu uslugu transporta širom Azerbejdžana.

Mreža od preko 1,000 agenata širom sveta omogućila je firmi Beocontrol da robu veoma brzo i jednostavno transportuje u Azerbejdžan sa bilo koje destinacije.

Konstatne investicije kako u dobre partnerske odnose tako i u profesionalnu opremu omogućili su nam da danas budemo u stanju da ispunimo svaku Vašu potrebu kada je u pitanju transport robe u Azerbejdžan.

Kompanija Beocontrol organizuje transport kako konvencionalnih tereta, tako i specijalnih (vangabaritnih) tereta. Svojim klijentima takođe nudimo i transport rasutog tereta, opasnih materija i robe koja se mora prevoziti pod određenim temperaturnim uslovima.

Mi smatramo svojom obavezom da za klijente pronađemo najpovoljnije vidove transporta, kako bismo transport robe u Azerbejdžan učinili pristupačnijim što širem broju zainteresovanih kompanija.

U zavisnosti od robe i zadatih rokova, Vašu robu možemo transportovati drumskim, železničkim, vazdušnih i vodenim transportom.

U zavisnosti od potreba klijenata, transport robe može biti organizovan kao:

 • Direktni transport robe – koristeći samo jedan vid transporta (drumski, železnički, vazdušni i vodni transport) svojim klijentima smanjujemo troškove i vreme potrebno za transport, jer izbegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.
 • Kombinovani transport robe – uz upotrebu različitih vidova saobraćaja (drumskog, železničkog, avio i vodnog) ovo je najbolji vid medjunarodnog transporta robe za duže relacije, jer smanjuje troškove i vreme.
 • Kontejnerski transport – transport robe u kontejnerima možemo organizovati, u skladu sa potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Zbirni transport robe najpogodniji je oblik transporta kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Uz uslugu transporta robe u Azerbejdžan, nudimo Vam da za Vas obavimo i sve prateće usluge:

 • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuka na dogovorenu destinaciju
 • Pakovanje robe i priprema za transport
 • Utovar/Istovar
 • Vađenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
 • Obavljanje carinski procedura
 • Špedicija
 • Distribucija
 • Skladištenje
 • Obaveštavanje klijente o prispeću i o trenutnom stanju pošiljke prilikom transporta
 • Omogućavanje klijentu da sam, u realnom vremenu prati svoju pošiljku

Svojim klijentima dajemo pravnu garanciju da će transport u Azerbbejdžan biti izvršen u skladu sa dogovorom, kao i da ćemo ih obeštetiti u slučaju nastanka štete. Takođe nudimo i mogućnost dodatnog osiguranja robe u transportu.

Transport robe:

Vaš zahtev za ponudu avio i vodenog transporta robe iz Azerbejdžana i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com