Transport robe Dubai

Dubai

Svakim danom tržište u Dubaiju postaje sve veće i sve više nudi, naročito firmama koje dolaze na ovo tržište iz zemalja u razvoju. Sa ciljem da pomogne širenje Vašeg biznisa i u ovoj zemlji, Beocontrol je osmislio posebne ponude transporta do/od Dubaija.

Dubai i ovo tržište nikada nije bilo bliže zahvaljujući našim sopstvenim vozilima i dobroj saradnji sa drugim međunarodnim prevoznicima koji na ovom tržištu posluju već godinama unazad. Za Vas ćemo organizovati najbrži i najbezbedniji transport i isporučiti i one najzahtevnije stvari.

Ponosni smo na iskustvo koje smo stekli u organizaciji transporta najrazličitije vrste robe:

  • Specijalnih tereta različitih dimenzija i karakteristika;
  • Difuzne robe i drugih opasnih tečnosti;
  • Malih pošiljki koje ne zauzimaju ceo teretni prostor;
  • Lomljive robe, starina i nakita koji zahteva pažljivije rukovanje;
  • Kućnih ljubimaca i biljaka.

Na raspolaganju su Vam sve vrste transporta:

  • Direktni transport svim transportnim sredstvima: avionom, brodom, vozom, kombijem, mini kombijem ili kamionima svih modela i veličina.
  • Kombinovani transport našim sopstvenim vozilima i vozilima partnerskih kompanija;
  • Zbirni transport i kontejnerski prevoz za robu koja ne zauzima ceo teretni prostor i prekookeanske destinacije.

Za sve Vaše pošiljke, mi garantujemo najkraće periode isporuke bez obzira na destinaciju i izabrani vid transporta. Naše dobro obučeno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima transporta, će se pobrinuti za Vaše stvari kao da su njihove, a obezbedili smo i dodatno osiguranje svetski poznatih osiguravajućih kuća.

Nazovite nas i dogovorite najpovoljniju uslugu transporta, ali i svu dodatnu pomoć sa rukovanjem robe vangabaritnih dimenzija, pakovanjem, utovarom, istovarom, kao i čuvanjem u našim skladištima širom Dubaija, Azije i Bliskog Istoka.

Uštedite svoje vreme i svoj novac, kontaktirajte nas telefonom ili putem e-maila. Naši agenti za transport čekaju na Vaš poziv i ponudiće Vam najbolju ponudu transporta do Dubaija u narednih nekoliko sati.

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe