Avio i kontejnerski transport robe u Katar

Katar je  država u istočnom delu Arapskog poluostrva, na obali Persijskog zaliva. Na jugu se graniči sa Saudijskom Arabijom (dužina granice 60 km). Obuhvata 11 607 km² teritorije, na kojoj živi oko 2,2 miliona stanovnika.

Katar leži na istoimenom, pretežno pustinjskom poluostrvu: dug je oko 160 km, širok do 90 km, a visok 103 m (Qurayn Abu al-Bawl). Dužina obale iznosi 563 km. Uz obalu su mnogobrojna ostrva, od kojih je najznačajnije Hulul.

Ubrzani ekonomski razvoj u drugoj polovini XX veka zasnovan je na bogatim nalazištima prirodnog gasa i nafte. Početkom 2000-ih proizvodnja tih energenata stvara više od 30% BDP-a, te daje većinu izvoznih prihoda. Katar poseduje 13% svetskih ležišta prirodnog gasa, po čemu je na 3. mestu u svetu, iza Irana (18%) i Rusije (17,3%). Većinu izvoza čine energenti, a uvozi se hrana, industrijska oprema, vozila, roba široke potrošnje…

Dužina saobraćajnica u Kataru iznosi 9830 km. Glavna luka je Doha, dok je Mesaieed trgovačka i industrijska, a Ras Laffan samo industrijska luka. Međunarodni aerodromi se nalaze kraj prestonice Dohe. Novi aerodrom HIA se nalazi 16 km od centra grada i 4 km od sadašnjeg aerodroma u Dohi.  Prostire se na površini od 29 kv. kilometara, što je prostor od preko 4 000 fudbalskih terena ili nešto više od 1/3 površine na kojoj se nalazi sam grad Doha.

Ukoliko tragate za profesionalcima koji će isporučiti Vašu robu u Dohi, Ad Davhahu, Ar Rajanu i drugim gradovima širom Katara, Vaš izbor je lider u oblasti transporta robe i selidbe stvari u celoj jugoistočnoj Evropi – kompanija Beocontrol.

Iza nas su godine iskustva i hiljade i hiljade pošiljki svim prevoznim sredstvima prema svim delovima sveta. Zahvaljujući tome u stanju smo da garantujemo najkraće rokove isporuke i najkonkurentnije cene na tržištu. Nazovite nas ukoliko Vam treba profesionalna pomoć: 011 210 60 00

  • Oko prevoza iz/do Katara
  • Kod logističkih usluga i prevoza robe u Kataru
  • Oko uvoza i izvoza robe u/iz Katara
  • Oko selidbi vašeg stana ili poslovnog prostora

Kontaktirajte nas i naši agenti će Vam se javiti sa najpovoljnijom ponudom željenog prevoznog sredstva ili našim predlogom optimalnog načina prevoza robe do/iz Katara.

Izaberite direktni ili kombinovani transport avionom, brodskim kontejnerima, železnicom ili tradicionalnim kamionskim vozilima. Na raspolaganju su Vam desetine naših vozila, opremljena bezbednosnom opremom poslednje generacije i savremenim satelitskim GPS sistemom, pomoću koga možete pratiti svoju pošiljku tokom celog transporta. Naš tim saradnika je specijalizovan i za prateće usluge transporta robe i stvari, pa čak i za distribuciju robe na lokalnom tržištu, bez Vašeg prisustva u Kataru.

Da bismo Vam obezbedili najkvalitetniju uslugu posebnu pažnju smo posvetili:

  • Kompletiranju sopstvenog voznog parka, koji trenutno ima preko 100 vozila različitih modela i veličina.
  • Ugovorima sa renomiranim osiguravajućim kućama Uniqua i Basler.
  • Zakonima i bezbednosnim procedurama u Kataru, na Bliskom istoku i šire.
  • Usavršavanju zaposlenih prema najnovijim standardima u oblasti transporta.

Ponosni smo na iskustvo stečeno u transportu različitih vrsta tereta za potrebe bankarske industrije, finansija, farmaceutske, metalske, gradjevinske, mašinske i drugih industrija, koje zahtevaju najkraće rokove isporuke. Zato smo spremni da i Vama garantujemo brzu, sigurnu i povoljnu uslugu transporta robe.

Nazovite nas i uverite se: 011/210 60 00

Vaš zahtev za ponudu avio i vodenog transporta robe do/iz Katara, kao i eventualna pitanja možete poslati na E-mail: info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe