Avio i kontejnerski transport robe Pakistan

Pakistan je država u južnoj Aziji, kojoj je Arapsko more na jugu, Iran (dužina granice 909 km) na zapadu, Avganistan (2 430 km) na severozapadu, Kina (523 km) na severoistoku i Indija (2 912 km) na istoku i jugoistoku. Obuhvata 796 096 km² (bez zapadnog dela Kašmira koji je pod indijskom upravom; 85 793 km²) teritorije, na kojoj živi oko 208 miliona stanovnika. Pakistan je pri samom vrhu najmnogoljudnijih država sveta.

U sastavu BDP-a udeo uslužnog sektora je 53%, industrije 24%, a poljoprivrede 23% (iako je jedan od najvećih svetskih proizvođača pamuka, time ostvaruje manje od 5% BDP-a). Od prirodnih bogatstava Pakistan poseduje zalihe prirodnog gasa i kamenog uglja, te manja nalazišta nafte, gvoždja, bakra i soli. U poljoprivrednoj ponudi prevladavaju pamuk, pšenica, pirinač, šećer, voće, povrće, mleko, govedina, piletina, riba i čajevi. U industrijskoj ponudi najznačajniji su proizvodnja tekstila i odeće, hrane, lekova, papira, te građevinskog materijala. U izvozu prevladavaju tekstil, tepisi, odeća, sportska oprema, proizvodi od kože… U uvozu prevladaju nafta i derivati, automobili, telekomunikaciona i informatička oprema, mašine i čelik. U deviznim prihodima značajan udeo imaju doznake radničke emigracije iz Saudijske Arabije, Kuvajta i Indije (više od 2 mlrd. USD godišnje).

Glavninu prometne infrastrukture Pakistana čini mreža puteva (263 755 km, od toga 69% asfaltiranih), koja prati tok glavnih reka i najgušća je u Pendžabu. Dužina železničke mreže iznosi 7 791 km. Najduža (1 687 km) i najznačajnija je pruga Karači–Pešavar. Glavne morske luke su Karači, Qasim, Gwadar i Pasni. Od 11 međunarodnih vazdušnih luka najprometnije su Karači, Lahore, Ravalpindi, Pešavar i Quetta.

Kompanija Beocontrol već godinama organizuje avio i kontejnerski transport robe do/iz Pakistana. Iskustvo i mreža pouzdanih saradnika koje smo stekli, omogućavaju da transport robe i selidbe stvari do Pakistana  i obratno organizujemo po veoma povoljnim cenama i u najkraćem mogućem roku.

Posedujemo neophodnu opremu, dozvole i iskustvo za prevoz svih vrsta robe, pa uslugu transporta robe do/iz  Pakistana nudimo kako za konvencionalnu robu, tako i za rasuti teret, specijalne terete poput vangabaritnih tereta, opasne materije i robu koja se mora transportovati pod određenim temperaturnim uslovima u hladnjačama.

Bilo da robu uvozite ili izvozite do Pakistana, mi ćemo vam omogućiti najbrži i najlakši način transporta:

 • Transport robe avionskim saobraćajem
 • Kontejnerski transport robe (LCL i FCL)

 Avio transport

Beocontrol Vam nudi najbolja rešenja za avio transport – brzo, sigurno i povoljno. Da li je u pitanju charter pošiljka ili pošiljka na redovnoj liniji, mi imamo pravu ponudu za Vas. Naš tim prati pošiljku 24/7 i pružiće vam povratne informacije o pristizanju, kao i o trenutnom statusu pošiljke.

Uslugu transporta robe kompanija Beocontrol organizuje po principu „od vrata do vrata“, “od luke do luke” i “od aerodroma do aerodroma”. Naša kompanija preuzeće Vašu robu na dogovorenoj adresi i organizovati železnički ili drumski transport do najbližeg aerodroma ili luke. Naš tim ili naši saradnici organizovaće ukrcavanje robe, kao i njeno iskrcavanje na destinaciji, odakle će je isporučiti na adresu primaoca.

Zbirni kontejnerski transport (LCL)

Zbirni kontejnerski transport (LCL) omogućava povoljan i pouzdan transport manje količine robe na dugačkim relacijama. Kada pošiljka zahteva SAMO deo prostora kontejnera, kada je klijentu bitno da su troškovi transporta niski, a tranzitno vreme isporuke manje bitno, optimalno rešenje je – prekomorski zbirni kontejnerski transport (LCL).

Transport punih kontejnera (FCL)

Transport punih kontejnera (FCL) obuhvata čitav niz aktivnosti: od ugovaranja zakupa prostora na kontejnerskom brodu sa brodarom i koordinacije isporuke praznog kontejnera na mesto utovara, pa preko organizacije popunjavanja teretnice, organizovanja izvoznog carinjenja i predaje napunjenog kontejnera agentu brodara na kontejnerskom terminalu u luci isporuke, do praćenje kretanja broda sve do luke iskrcaja i organizacije istovara robe – prekomorski transport punih kontejnera (FCL) je naša specijalnost.

Dugogodišnje iskustvo, poznavanje tržišta i odlična saradnja sa partnerima u Pakistanu garantuju nam da svojim klijentima uvek možemo da ponudimo najkvalitetniju uslugu po povoljnim cenama.

Posedujemo neophodnu opremu, dozvole i iskustvo za prevoz svih vrsta robe, tako da uslugu transporta u Pakistan nudimo kako za konvencionalnu robu, tako i za rasuti teret, specijalne terete poput vangabaritnih tereta, opasne materije i robu koja se mora transportovati pod određenim temperaturnim uslovima.

U našoj ponudi je i izrada drvenih fumigiranih sanduka, koji poseduju validan pečat  i sertifikat ovlašćene firme. Kako biste lako i brzo osigurali usaglašenost sa svetskim i evropskim propisima za drvenu ambalažu, vršimo ovu uslugu u skladu sa Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera. Fumigacija je postupak uništavanja insekata gasom (dezinsekcija), odnosno vrlo opasnim hemikalijama. Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata), ovaj odgovoran postupak mogu provoditi samo posebno ovlašćene firme sa edukovanim i tehnički osposobljenim kadrovima.

               

 

Beocontrol ponuda obuhvata i mogućnost pakovanja robe na plastičnim paletama! Vaša roba je upakovana i vakumirana streč folijom, što znatno smanjuje ukupne troškove transporta i rizike oštećenja.

 

 

Kompanija Beocontrol za svoje klijente obavlja i sve prateće usluge, kako bi im omogućila najjednostavniji transport robe do/iz Pakistana:

 • Pakovanje i priprema robe za uslove transporta
 • Prevoz do mesta utovara i od iskrcajne luke/aerodroma do željene destinacije
 • Utovar/istovar robe
 • Obezbeđivanje svih vrsta kontejnera
 • Pribavljanje neophodnih dozvola i dokumentacije
 • Obavljanje carinskih procedura i svih špediterskih radnji
 • Distribucija
 • Praćenje pošiljki tokom transporta
 • Obaveštavanje klijenata o robi tokom transporta i vremenu dospeća robe

Pošto Beocontrol poseduje preko 1 000 m2 sopstvenog magacinskog prostora, nudimo i skladištenje robe pre ili nakon transporta. Mreža partnera omogućava nam da svojim klijentima obezbedimo kvalitetne uslove skladištenja.

Da bismo stekli Vaše poverenje izdajemo i garanciju kako za kvalitet usluge, tako i za bezbednost Vaše robe.

Robu koju transportujemo možemo dodatno osigurati kod renomiranih osiguravajućih kuća sa kojima imamo potpisane ugovore, Uniqua i Basler.

Vaš zahtev za ponudu avio i kontejnerskog transporta robe do/iz Pakistana, kao i eventualna pitanja možete poslati na E-mail: info@beocontrol.com

 

Posetioci sajta koji su videli ovu stranicu takođe su posetili:

               

 

Zahtev za transport robe