Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Avio i kontejnerski transport robe Pakistan

Kompanija Beocontrol jedna je od najuspešnijih kompanija u regionu kada je u pitanju transport robe iz Pakistana.

Dugogodišnje iskustvo, poznavanje tržišta i odlična saradnja sa partnerima u Pakistanu garantuju nam da svojim klijentima uvek možemo da ponudimo najkvalitetniju uslugu po povoljnim cenama.

Posedujemo neophodnu opremu, dozvole i iskustvo za prevoz svih vrsta robe, tako da uslugu transporta u Pakistan nudimo kako za konvencionalnu robu, tako i za rasuti teret, specijalne terete poput vangabaritnih tereta, opasne materije i robu koja se mora transportovati pod određenim temperaturnim uslovima.

Izrada drvenih fumigiranih sanduka, koji poseduju validan pečat kao i sertifikat ovlaštene firme. Da osigurate usaglašenost sa propisima za drvenu ambalažu, vršimo ovu uslugu u skladu Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera. Fumigacija je postupak uništavanja insekata (dezinsekcija) gasom, odnosno vrlo opasnim hemikalijama. Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata) , fumigaciju mogu provoditi samo posebno ovlaštene firme sa edukovanim i tehnički osposobljenim kadrovima.

 

               

 

Postoji i mogućnost pakovanja robe na plastične palete, pri čemu je roba upakovana i vakumirana streč folijom. Ovaj način pakovanja je jeftiniji i utiče na smanjenje ukupnih troškova transporta.

 

 


U skladu sa potrebama klijenata transport robe u Pakistan organizujemo kao:

Avio transport robe

Kontejnerski transport robe

 • Puni kontejnerski utovari (FCL)
 • Zbirni kontejnerski transporta (LCL)

Zbirni transport robe preporučujemo klijentima kojima je potreban transport manjih količina robe, jer značajno snižava cenu transporta i ne postoji minimum
robe koja može biti transportovana.

Uslugu transporta robe u Pakistan kompanija Beocontrol organizuje po principu „od vrata do vrata“.

Naša kompanija preuzeće Vašu robu na dogovorenoj adresi i organizovati železnički ili drumski transport do najbližeg aerodroma ili luke.

Naš tim ili naši saradnici organizovaće ukrcavanje robe, kao i njeno iskrcavanje na destinaciji odakle će je isporučiti na adresu primaoca.

Kompanija Beocontrol za svoje klijente obavlja i sve prateće usluge kako bi im omogućila najjednostavniji transport robe u Pakistan:

 • Pakovanje i priprema robe za uslove transporta
 • Prevoz do mesta utovara i od iskrcajne luke/aerodroma do željene destinacije
 • Utovar/istovar robe
 • Obezbeđivanje svih vrsta kontejnera
 • Priprema neophodnih dozvola i dokumentacije
 • Obavljanje carinske procedure i svih špediterskih radnji
 • Distribucija
 • Praćenje pošiljki tokom transporta
 • Obaveštavanje klijenta o robi tokom transporta i vremenu dospeća robe

S obzirom na to da posedujemo preko 1,000m2 sopstvenog magacinskog prostora, nudimo i skladištenje pre ili nakon transporta u Pakistan. Mreža partnera
omogućava nam da svojim klijentima obezbedimo kvalitetne uslove skladištenja i u Pakistan.

Da bismo stekli Vaše poverenje i ulili Vam sigurnost da će Vaša roba u našim rukama biti sigurna, izdajemo i garanciju kako za kvalitet usluge tako i za
bezbednost Vaše robe.

Robu koju transportujemo u Pakistan dodatno možemo osigurati u jednoj od osiguravajućih kuća sa kojima imamo potpisane ugovore.

Ukoliko ste zainteresovani za izvoz ili uvoz robe iz Pakistan , kontaktirajte našu kompaniju i dozvolite nam da Vam dokažemo da možemo biti Vaš najpouzdaniji
partner.

Vaš zahtev za ponudu avio i vodenog transporta robe  eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com