Avio i kontejnerski transport robe Rusija

Rusija je država u istočnom delu Evrope i severnom delu Azije. Pruža se između Severnog ledenog mora na severu, Tihog okeana na istoku, Kine (3645 km) i DNR Koreje (19 km) na jugoistoku, Mongolije (3543 km) i Kazahstana (6846 km) na jugu, Gruzije (723 km) i Azerbejdžana (284 km) na jugozapadu, Ukrajine (1576 km), Belorusije (959 km), Letonije (217 km) i Estonije (294 km) na zapadu, Finske (1313 km) i Norveške (196 km) na severozapadu. Na zapadu izlazi na Baltičko more, a na jugozapadu na Crno i Azovsko more, te na Kaspijsko jezero. Obuhvata i Kalinjingradsku oblast, eksklavu između Poljske (206 km) i Litvanije (227 km). Rusija pokriva ukupno 11 vremenskih zona, u smeru istok–zapad proteže se u dužini od  9000 km, a u smeru sever–jug 4000 km. Zauzima 17 098 200 km² teritorije (najveća zemlja sveta), na kojoj živi oko 145 miliona stanovnika.

Rusija, kao jedno od najvećih tržišta na svetu i sa potrošnjom u stalnom porastu, uvek je bila zanimljiv partner kako izvoznicima, tako i uvoznicima.

Pored industrijskih grana, koje su oduvek bile karakteristične za Rusiju poput energetike, u ovoj zemlji su otvorene i mnoge fabrike po licencama zapadnih kompanija. Dominantnu ulogu u transportu robe u Rusiji ima železnica, sa najrazvijenijom infrastrukturnom mrežom, kojom se prevozi oko 83% robe.

Kompanija Beocontrol poznaje sve prednosti, ali i slabosti ruskog transportnog sistema. Klijentima nudimo transport robe do/iz Rusije svim vrstama transporta – drumskim, železničkim, avio i vodenim. Pored usluga transporta robe, Beocontrol obavlja i sve vrste selidbi stambenih i poslovnih prostora do/iz Rusije, i to specijalizovanim vozilima.

Kompanija Beocontrol već godinama organizuje avio i kontejnerski transport robe do/iz Rusije. Iskustvo i mreža pouzdanih saradnika koje smo stekli, omogućavaju da transport robe i selidbe stvari do Rusije  i obratno organizujemo po veoma povoljnim cenama i u najkraćem mogućem roku.

Posedujemo neophodnu opremu, dozvole i iskustvo za prevoz svih vrsta robe, pa uslugu transporta robe do/iz  Rusije nudimo kako za konvencionalnu robu, tako i za rasuti teret, specijalne terete poput vangabaritnih tereta, opasne materije i robu koja se mora transportovati pod određenim temperaturnim uslovima u hladnjačama.

Bilo da robu uvozite ili izvozite do Rusije, mi ćemo vam omogućiti najbrži i najlakši način transporta:

 • Transport robe avionskim saobraćajem
 • Kontejnerski transport robe (LCL i FCL)

Avio transport

Beocontrol Vam nudi najbolja rešenja za avio transport – brzo, sigurno i povoljno. Da li je u pitanju charter pošiljka ili pošiljka na redovnoj liniji, mi imamo pravu ponudu za Vas. Naš tim prati pošiljku 24/7 i pružiće vam povratne informacije o pristizanju, kao i o trenutnom statusu pošiljke.

Uslugu transporta robe kompanija Beocontrol organizuje po principu „od vrata do vrata“, “od luke do luke” i “od aerodroma do aerodroma”. Naša kompanija preuzeće Vašu robu na dogovorenoj adresi i organizovati železnički ili drumski transport do najbližeg aerodroma ili luke. Naš tim ili naši saradnici organizovaće ukrcavanje robe, kao i njeno iskrcavanje na destinaciji, odakle će je isporučiti na adresu primaoca.

 Zbirni kontejnerski transport (LCL)

Zbirni kontejnerski transport (LCL) omogućava povoljan i pouzdan transport manje količine robe na dugačkim relacijama. Kada pošiljka zahteva SAMO deo prostora kontejnera, kada je klijentu bitno da su troškovi transporta niski, a tranzitno vreme isporuke manje bitno, optimalno rešenje je – prekomorski zbirni kontejnerski transport (LCL).

Transport punih kontejnera (FCL)

Transport punih kontejnera (FCL) obuhvata čitav niz aktivnosti: od ugovaranja zakupa prostora na kontejnerskom brodu sa brodarom i koordinacije isporuke praznog kontejnera na mesto utovara, pa preko organizacije popunjavanja teretnice, organizovanja izvoznog carinjenja i predaje napunjenog kontejnera agentu brodara na kontejnerskom terminalu u luci isporuke, do praćenje kretanja broda sve do luke iskrcaja i organizacije istovara robe – prekomorski transport punih kontejnera (FCL) je naša specijalnost.

U našoj ponudi je i izrada drvenih fumigiranih sanduka, koji poseduju validan pečat  i sertifikat ovlašćene firme. Kako biste lako i brzo osigurali usaglašenost sa svetskim i evropskim propisima za drvenu ambalažu, vršimo ovu uslugu u skladu sa Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera. Fumigacija je postupak uništavanja insekata gasom (dezinsekcija), odnosno vrlo opasnim hemikalijama. Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata), ovaj odgovoran postupak mogu provoditi samo posebno ovlašćene firme sa edukovanim i tehnički osposobljenim kadrovima.

               

 

Beocontrol ponuda obuhvata i mogućnost pakovanja robe na plastičnim paletama! Vaša roba je upakovana i vakumirana streč folijom, što znatno smanjuje ukupne troškove transporta i rizike oštećenja.

 

 

Kompanija Beocontrol za svoje klijente obavlja i sve prateće usluge, kako bi im omogućila najjednostavniji transport robe do/iz Rusije:

 • Pakovanje i priprema robe za uslove transporta
 • Prevoz do mesta utovara i od iskrcajne luke/aerodroma do željene destinacije
 • Utovar/istovar robe
 • Obezbeđivanje svih vrsta kontejnera
 • Pribavljanje neophodnih dozvola i dokumentacije
 • Obavljanje carinskih procedura i svih špediterskih radnji
 • Distribucija
 • Praćenje pošiljki tokom transporta
 • Obaveštavanje klijenata o robi tokom transporta i vremenu dospeća robe

Pošto Beocontrol poseduje preko 1 000 m2 sopstvenog magacinskog prostora, nudimo i skladištenje robe pre ili nakon transporta. Mreža partnera omogućava nam da svojim klijentima obezbedimo kvalitetne uslove skladištenja.

Da bismo stekli Vaše poverenje izdajemo i garanciju kako za kvalitet usluge, tako i za bezbednost Vaše robe.

Robu koju transportujemo možemo dodatno osigurati kod renomiranih osiguravajućih kuća sa kojima imamo potpisane ugovore, Uniqua i Basler.

Vaš zahtev za ponudu avio i kontejnerskog transporta robe do/iz Rusije, kao i eventualna pitanja možete poslati na E-mail: info@beocontrol.com

Posetioci sajta koji su videli ovu stranicu takođe su posetili:

               


Zahtev za transport robe