PozoviZahtev

Avio i kontejnerski transport robe u Ujedinjene Arapske Emirate

Ujedinjeni Arapski Emirati su federativna država na obali Persijskog zaliva i Omanskog zaliva. Nalaze se na istoku Аrapskog poluostrva u jugozapadnoj Aziji. Graniče na jugu i zapadu sa Saudijskom Arabijom, te na istoku sa Omanom. Sastoje se od 7  emirataAbu DabijaAdžmana, DubaijaFudžaireRas al-KajmeŠardže i Um al-Kuvaina.

Peščana pustinja zauzima većinu zemlje, sa planinama na severoistoku (najviši vrh Jibir u masivu Hadžar od 1527 m). Duž obale se nalaze slane ravnice (sabka).

Samo oko 25% stanovnika su državljani UAE, dok ostatak čine strani radnici privučeni naftnim bogatstvom. Državljani su uglavnom Arapi, muslimani Suniti, i nešto malo iŠijita.

Od šezdesetih godina XX veka temelj ekonomije Emirata čini proizvodnja nafte. Najvećim rezervama raspolaže Abu Dabi, a pretpostavlja se da su rezerve Dubaija pri kraju. U poslednje dve decenije porastao je značaj nenaftnog sektora, naročito trgovine, finansija, industrije i turizma.

Ujedinjeni Arapski Emirati nikada nisu bili bliži sa kompanijom Beocontrol, koja će isporučiti sve Vaše stvari brzo, sigurno i povoljno.

Beocontrol vam pruža sve vrste direktnog i kombinovanog prevoza sa vlastitim vozilima ili vozilima partnerskih kompanija. Za naše klijente mi organizujemo brzi avionski transport, železnički, morski, kamionski ili kombinovani kontejnerski prevoz, kao i kompletnu logistiku do luka i avionskih centara u UAR i svetu.

Pored osnovnih usluga transporta naša logistička podrška uključuje:

 • usluge distribucije
 • upravljanje nabavkama
 • specijalizovane usluge transporta
 • osiguranje i pripremu carinske dokumentacije
 • kratkoročno i dugoročno skladištenje
 • stambene i poslovne selidbe po sistemu “ključ u ruke”

Svaku pošiljku prati dobro obučeno osoblje, sa višegodišnjim iskustvom za rukovanje i transport i najzahtevnijih vrsta robe, kakve su:

 • Vangabaritni tereti
 • Opasne tečnosti i gasovi
 • Roba u difuznom stanju i roba koja zahteva čuvanje na optimalnim temperaturama
 • Najvrednija umetnička dela i drugi antikviteti
 • Kućni ljubimci, biljke i druge divlje životinje

Na raspolaganju Vam je i lični Beocontrol kurir za prevoz najvrednijih komada nameštaja i umetničkih dela, a status Vaše pošiljke možete pratiti putem najsavremenijeg GPS satelitskog sistema praćenja. Nazovite nas i poverite nam Vaše najvrednije stvari, a mi ćemo se o njima starati kao da su naše. Kontakt telefon: 011/ 210 60 00.

Za Vas dežuraju Beocontrol operateri, ali i radnici i vozila spremni da započnu transport robe odmah nakon što prihvatite našu ponudu i angažujete Beocontrol kao svog pouzdanog prevoznika.

Vaš zahtev za ponudu  transporta robe do/iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe