Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Transport robe Belorusija

BelorusijaUkoliko vam treba kargo transport za Belorusiju, Istočnu Evropu i ostatak sveta, kontaktirajte Beocontrol agenciju za transporta robe, koja ima višegodišinje iskustvo u oblasti međunarodnog transporta najrazličitije robe, svim prevoznim sredstvima.

Više od deset godina organizujemo direktan i kombinovani transport avionom, železnicom, kamionima, u kontejnerima svih dimenzija i specifičnih karakteristika. Svih ovih godina investiramo u vozni park i zaposlene kako bismo u naša vozila i kompaniju uveli najsavremenije standarde za transport robe. Tako sva naša vozila poseduju CMR osiguranje i ADR standard za prevoz opasnih materija, kao i najmoderniju bezbednosnu opremu koja garantuje najbezbedniju isporuku i najosetljivije robe. Sa ovom opremom ste u mogućnosti da pratite svoju robu tokom celog puta do Belorusije, Minska i nazad.

Nazovite nas i uverite se i sami. Jednako kvalitetno ćemo se pobrinuti za svaku pošiljku:

  • Opasnih tečnosti i gasova;
  • Robe u difuznom stanju;
  • Kućnih ljubimaca i biljaka;
  • Vangabaritni teret svih dimenzija i specifičnih karakteristika;
  • Najvrednijih komada nameštaja;
  • Retkih umetnina i nakita;

Dodatno organizujemo sve vrste međunarodnih selidbi, diplomatskih selidbi, transport posmrtnih ostataka do/od Minska i drugih gradova u Belorusiji. Vaše je samo da nas nazovete, a mi ćemo obezbediti svu dodatnu carinsku dokumentaciju, međunarodno osiguranje, pripremiti i spakovati robu za transport i dostaviti je u najkraćem roku na željenoj adresi u Belorusiji i drugim delovima sveta.

Za sve vaše zahteve za transport dežura na desetine agenata koji čekaju na poziv 24 sata, spremni da pripreme najpovoljniju ponudu za transport i organizuju kompletnu logistiku kako bi vaša pošiljka krenula na put u narednih nekoliko dana. Ceo naš tim, koji sačinjavaju iskusni profesionalni vozači i radnici organizovan je tako da vam pruži kvalitetnu, tačnu i kompletnu uslugu transporta.

Nazovite nas i uverite se sami!

Vaš zahtev za ponudu transporta robe iz Belorusije eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com