Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Transport robe Danska

Kompanija Beocontrol nudi povoljan, efikasan i profesionalan transport svih vrsta robe u Dansku.

danska

Danska privreda zasniva se na trgovini i izvozu, pa ova zemlja ima veoma dobro razvijenu infrastrukturu i odlične konekcije sa drugim zemljama. Kroz deset danskih luka godišnje prođu milioni tona robe iz celog sveta.

Najveće luke Fredericia, Arhus i Kopenhagen godišnje prime preko deset miliona tona robe.

Danska ima odlične veze sa Farskim ostrvima, Grenlandom, Islandom, Nemačkom, Švedskom, Norveškom i Velikom Britanijom koje omogućavaju brz transport ka ovim zemljama.

Bilo da Vam je potreban transport robe za Dansku, ili je Danska za Vašu robu tranzitna zemlja, kompanija Beocontrol u mogućnosti je da Vam obezbedi transport sa bilo koje destinacije u najkraćem mogućem roku. Naša vozila iz jugoistočne Evrope za Dansku polaze nekoliko puta nedeljno.

Profesionalna i savremena oprema u koju stalno investiramo i mreža pouzdanih saradnika omogućili su nam da Vam ponudimo transport u Dansku za sve vrste robe.

Kompanija Beocontrol organizuje transport kako konvencionalnih tereta, tako i specijalnih (vangabaritnih) tereta. Svojim klijentima takođe nudimo i transport rasutog tereta, opasnih materija i robe koja se mora prevoziti pod određenim temperaturnim uslovima.

Kako bismo transport robe u Dansku učinili pristupačnijim, naš tim pronalazi za svakog klijenta najpovoljnije vidove transporta.

U zavisnosti od početne destinacije, vrste robe i zadatih rokova, transport robe realizujemo drumskim železničkim, vazdušnim saobraćajem, a trasnport može biti organizovan kao:

 • Direktni transport robe – koristeći samo jedan vid transporta (drumski, železnički, vazdušni i vodni transport) svojim klijentima smanjujemo troškove i vreme potrebno za transport, jer izbegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.
 • Kombinovani transport robe – kombinujući vidove transporta (drumski, železnički, avio i vodni transport) našim klijentima nudimo ovaj najbolji vid medjunarodnog transporta robe za duže relacije, jer smanjuje troškove i vreme.
 • Kontejnerski transport – transport robe u kontejnerima možemo organizovati, u skladu sa potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Zbirni transport robe najpogodniji je oblik transporta kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Uz uslugu transporta robe u Dansku, kompanija Beocontrol za Vas može obaviti i sve prateće usluge:

 • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuka na dogovorenu destinaciju
 • Pakovanje robe i priprema za transport
 • Utovar/Istovar
 • Vađenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
 • Obavljanje carinski procedura
 • Špedicija
 • Distribucija
 • Skladištenje
 • Obaveštavanje klijente o prispeću i o trenutnom stanju pošiljke prilikom transporta
 • Omogućavanje klijentu da sam, u realnom vremenu prati svoju pošiljku

Kompanija Beocontrol svojim klijentima daje pravnu garanciju da će transport u Dansku biti izvršen u skladu sa dogovorom, kao i da će ih obeštetiti u slučaju nastanka štete. Nudimo i mogućnost dodatnog osiguranja robe u transportu.

Vaš zahtev za ponudu  transporta robe iz Danske eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com