Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Transport robe Džerzi

Transport robe Džerzi

Kompanija Beocontrol nudi povoljan, efikasan i profesionalan transport svih vrsta robe u Džerzi.

 

Džerzi je po površini i broju stanovnika najveće ostrvo u grupi Kanalskih ostrva. Nalazi se u Engleskom kanalu (fr. La Manche) samo 20 km udaljen od severnofrancuskog poluostrva Cotentin. Džerzi je na glasu kao najsunčaniji od svih britanskih ostrva a poznate su i njegove prostrane plaže. Glavni grad je Saint Helier.

Najveće luke su Saint Helier, Gorey, Saint Aubin, La Rocque i Bonne Nuit. Međunarodni aerodrom je Jersey Airport.

Danska ima odlične veze sa Farskim ostrvima, Grenlandom, Islandom, Nemačkom, Švedskom, Norveškom i Velikom Britanijom koje omogućavaju brz transport ka ovim zemljama.

Bilo da Vam je potreban transport robe za Džerzi, ili je Džerzi za Vašu robu tranzitna zemlja, kompanija Beocontrol u mogućnosti je da Vam obezbedi transport sa bilo koje destinacije u najkraćem mogućem roku. 

Profesionalna i savremena oprema u koju stalno investiramo i mreža pouzdanih saradnika omogućili su nam da Vam ponudimo transport u Džerzi za sve vrste robe.

Kompanija Beocontrol organizuje transport kako konvencionalnih tereta, tako i specijalnih (vangabaritnih) tereta. Svojim klijentima takođe nudimo i transport rasutog tereta, opasnih materija i robe koja se mora prevoziti pod određenim temperaturnim uslovima.

Kako bismo transport robe u Džerzi učinili pristupačnijim, naš tim pronalazi za svakog klijenta najpovoljnije vidove transporta.

U zavisnosti od početne destinacije, vrste robe i zadatih rokova, transport robe realizujemo drumskim železničkim, vazdušnim saobraćajem, a trasnport može biti organizovan kao:

 • Direktni transport robe – koristeći samo jedan vid transporta (drumski, železnički, vazdušni i vodni transport) svojim klijentima smanjujemo troškove i vreme potrebno za transport, jer izbegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.
 • Kombinovani transport robe – kombinujući vidove transporta (drumski, železnički, avio i vodni transport) našim klijentima nudimo ovaj najbolji vid medjunarodnog transporta robe za duže relacije, jer smanjuje troškove i vreme.
 • Kontejnerski transport – transport robe u kontejnerima možemo organizovati, u skladu sa potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Zbirni transport robe najpogodniji je oblik transporta kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Uz uslugu transporta robe u Džerzi, kompanija Beocontrol za Vas može obaviti i sve prateće usluge:

 • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuka na dogovorenu destinaciju
 • Pakovanje robe i priprema za transport
 • Utovar/Istovar
 • Vađenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
 • Obavljanje carinski procedura
 • Špedicija
 • Distribucija
 • Skladištenje
 • Obaveštavanje klijente o prispeću i o trenutnom stanju pošiljke prilikom transporta
 • Omogućavanje klijentu da sam, u realnom vremenu prati svoju pošiljku

Kompanija Beocontrol svojim klijentima daje pravnu garanciju da će transport u Džerzi biti izvršen u skladu sa dogovorom, kao i da će ih obeštetiti u slučaju nastanka štete. Nudimo i mogućnost dodatnog osiguranja robe u transportu.

Vaš zahtev za ponudu  transporta robe iz Danske eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com