Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Transport robe Estonija

Kompanija Beocontrol posvećena je organizovanju pristupačnih aranžmana transporta robe u Estoniju i iz ove zemlje svim vidovima saobraćaja.

estonija

Estonija je najbogatija baltička država, ali poseduje male količina svojih sirovina kao i gotovih proizvoda koje uglavnom uvozi, pa postoji potreba za stalnom razmenom robe između ove zemlje i ostatka Evrope i sveta.

Iako Estonija ima nekoliko velikih međunarodnih luka, kao što su Muga, Talin ili Paldiski, najpopularniji vid transporta robe unutar zemlje je železnički transport kojim se prevozi čak 70 odsto robe koja se proizvodi u Estoniji ili uvozi u nju.

Međutim, s obzirom na to da je najsevernija kontinentalna evropska zemlja, nije najbolje povezana sa drugim delovima kontinenta, što transport robe čini i komplikovanim i skupim.

Kompanija Beocontrol upravo zbog toga stavila je na listu svojih prioriteta organizovanje pristupačnih vidova transporta robe u Estoniju. U saradnji sa partnerima širom Evrope u stanju smo da obavimo najhitnije isporuke iz najudaljenijih tačaka na svetu do najmanjih gradova u Estoniji.

U zavisnosti od vrste robe, zadatih rokova i mesta utovara, Vašu robu možemo transportovati drumskim, železničkim, vazdušnih i vodenim transportom, a sam transport organizujemo kao:

 • Direktni transport robe – koristeći samo jedan vid transporta (drumski, železnički, vazdušni i vodni transport) svojim klijentima smanjujemo troškove i vreme potrebno za transport, jer izbegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.
 • Kombinovani transport robe – ovo  je najbolji vid medjunarodnog transporta robe za duže relacije, jer smanjuje troškove i vreme. Kombinuje nekoliko vidova saobraćaja. (drumski, železnički, avio i vodni transport)
 • Kontejnerski transport – transport robe u kontejnerima možemo organizovati, u skladu sa potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Zbirni transport robe najpogodniji je oblik transporta kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Transport robe u Estoniju organizujemo za sve vrste robe. Stalno ulaganje u savremenu opremu koja garantuje kako kvalitet tako i bezbednost omogućili su nam u ponudi imamo pored transporta konvencionalnih tereta, i transport specijalnih (vangabaritnih) tereta, transport rasutog tereta, opasnih materija i robe koja se mora prevoziti pod određenim temperaturnim uslovima.

Uz uslugu transporta robe u Estoniju, nudimo Vam da za Vas obavimo i sve prateće usluge:

 • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuka na dogovorenu destinaciju
 • Pakovanje robe i priprema za transport
 • Utovar/Istovar
 • Vađenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
 • Obavljanje carinski procedura
 • Špedicija
 • Distribucija
 • Skladištenje
 • Obaveštavanje klijente o prispeću i o trenutnom stanju pošiljke prilikom transporta
 • Omogućavanje klijentu da sam, u realnom vremenu prati svoju pošiljku

Kompanija Beocontrol za svoju uslugu klijentima izdaje i pravnu garanciju da će transport u Estoniju biti izvršen u skladu sa dogovorom, kao i da će ih obeštetiti u slučaju nastanka štete. Takođe nudimo i mogućnost dodatnog osiguranja robe u transportu.

Vaš zahtev za ponudu  transporta robe iz Estonije eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com