AVIO I KONTEJNERSKI TRANSPORT ROBE EVROPA

Za transport robe širom Evrope kompanija Beocontrol nudi  najkraće rokove na tržištu, i to sa najpovoljnijim cenama. Višegodišnje iskustvo u medjunarodnom transportu robe i ugovori sa mnogim evropskim prevoznicima garantuju da svojim klijentima obezbeđujemo vrhunski kvalitet usluge sa konkurentnom ponudom: praktično neograničen broj transportnih vozila i onoliko tovarnog prostora koliko je potrebno!

Za bilo koju evropsku državu transport robe organizujemo najkasnije do 7 (sedam) dana od poziva klijenata. Transport robe u zemlje Jugoistočne Evrope organizujemo svakodnevno, dok za baltičke zemlje transport organizujemo najmanje jednom nedeljno.

U zavisnosti od potreba klijenata, rokova isporuke i specifičnosti robe, prevoz širom Evrope možemo organizovati u vidu:

 • Drumskog transporta robe
 • Železničkog transporta robe
 • Avio transporta robe
 • Vodenog transporta robe

Iz Beocontrol ponude posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe, u zbirnom kontejneru, čime uvoznicima/izvoznicima koji prevoze manje količine robe, nudimo povoljniji transport robe.

Kompanija Becontrol svojim klijentima nudi transport svih vrsta robe širom Evrope, tako da smo u mogućnosti da Vam, pored transporta konvencionalne robe, ponudimo i transport opasnih materija, specijalnih tereta, rasutog tereta, kao i robe čiji transport zahteva određene temperaturne uslove u hladnjačama.

Transport robe u Evropi organizujemo po sistemu „od vrata do vrata“, što podrazumeva da robu utovaramo na dogovorenoj adresi i istovaramo na dogovorenoj destinaciji.

Ovu uslugu nudimo za sve vidove transporta, bez obzira da li se mesta utovara i istovara nalaze u blizini ukrcajne/iskrcajne luke ili aerodroma.

Za svoje klijente, pored prevoza robe, obavljamo i sve ostale usluge:

 • Pakovanje i priprema robe za uslove transporta
 • Prevoz do mesta utovara i od iskrcajne luke/aerodroma do željene destinacije
 • Utovar/istovar robe
 • Obezbeđivanje svih vrsta kontejnera
 • Priprema neophodnih dozvola i prateće dokumentacije
 • Obavljanje carinskih procedura i svih špediterskih radnji
 • Distribucija robe
 • Praćenje pošiljki tokom transporta
 • Obaveštavanje klijenata o robi tokom transporta i vremenu dospeća robe

Kompanija Beocontrol svojim klijentima nudi i uslugu skladištenja, kako u sopstvenom magacinskom prostoru, tako i u skladištima poslovnih partnera širom Evrope.

Pošto sva Beocontrol vozila imaju instaliran GPS sistem za praćenje, naši klijenti mogu pratiti transport svojih pošiljki u realnom vremenu.

Pored GPS-a koji garantuje veću sigurnost robe, svojim klijentima nudimo i pravnu garanciju da ćemo posao izvršiti u skladu sa dogovorom, kao i da ćemo obeštetiti klijenta u slučaju da se desi oštećenje robe tokom transporta.

Robu svojih klijenata dodatno možemo osigurati kod renomiranih osiguravajućih kuća Basler ili Uniqua, sa kojima imamo potpisane ugovore.

Pored transporta, bavimo se i organizacijom međunarodnih selidbi širom Evrope, pod najpovoljnijim uslovima.

Vaš zahtev za ponudu avio i kontejnerskog transporta robe do/iz Evrope, kao i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

 

Posetioci sajta koji su videli ovu stranicu takođe su posetili:

               

 


Zahtev za transport robe