Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Transport robe Evropa

Transport robe iz Evrope
Za transport robe širom Evrope kompanija Beocontrol nudi jedne od najkraćih rokova na tržištu.

Bogato iskustvo u medjunarodnom transportu robe i ugovori sa mnogim evropskim prevoznicima garantuju da za svoje klijente obezbeđujemo vrhunski kvalitet usluge po konkurentnim cenama.

S obzirom da sarađujemo sa brojnim prevoznicima u Evropi, svojim klijentima smo u mogućnosti da ponudimo praktično neograničen broj transportnih vozila i onoliko tovarnog prostora koliko im je potrebno, i to u najkraćem mogućem roku.

Za bilo koju zemlju u Evropi, transport robe organizujemo najkasnije u roku od sedam dana od Vašeg poziva. Transport robe u zemlje Jugoistočne Evrope organizujemo svakodnevno, dok za baltičke zemlje transport organizujemo najmanje jednom nedeljno.


U zavisnosti od potreba klijenata, rokova isporuke i specifičnosti robe, transport širom Evrope možemo organizovati u vidu:

 • Drumskog transporta robe
 • Železničkog transporta robe
 • Avio transporta robe

Iz ponude posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe, u zbirnom kontejneru, čime uvoznicima/izvoznicima koji žele da transportuju manje količine robe nudimo povoljniji transport robe

Kompanija Becontrol svojim klijentima nudi transport svih vrsta robe širom Evrope, tako da smo u mogućnosti da Vam, pored transporta konvencionalne robe, ponudimo i transport opasnih materija, specijalnih tereta, rasutog tereta, kao i robe čiji transport zahteva određene temperaturne uslove.

Transport robe u Evropi organizujemo po sistemu „od vrata do vrata“, što podrazumeva da robu utovarimo na dogovorenoj adresi i istovarimo na dogovorenoj destinaciji.

Ovu uslugu nudimo za sve vidove trasnporta, bez obzira da li se mesta utovara i istovara nalaze u blizini ukrcajne/iskrcajne luke ili aerodroma.


Za svoje klijente, pored transporta robe, obavljamo i sve ostale usluge:

 • Pakovanje i pripremu robe za uslove transporta
 • Prevoz do mesta utovara i od iskrcajne luke/aerodroma do željene destinacije
 • Utovar/istovar robe
 • Obezbeđivanje svih vrsta kontejnera
 • Pripremu neophodnih dozvola i dokumentacije
 • Obavljanje carinske procedure i svih špediterskih radnji
 • Distribuciju robe
 • Praćenje pošiljki tokom transporta
 • Obaveštavanje klijenta o robi tokom transporta i vremenu dospeća robe

Kompanija Beocontrol svojim klijentima nudi i uslugu skladištenja, kako u sopstvenom magacinskom prostoru, tako i u skladištima naših partnera širom Evrope.

S obzirom na to da sva naša vozila imaju instaliran GPS sistem za praćenje, naši klijenti mogu pratiti transport svojih pošiljki u realnom vremenu.

Pored GPS-a koji garantuje veću sigurnost robe, svojim klijentima nudimo i pravnu garanciju da ćemo posao izvršiti u skladu sa dogovorom, kao i da ćemo obeštetiti klijenta u slučaju da dođe do oštećenja robe tokom transporta.

Robu svojih klijenata dodatno možemo osigurati Basler ili Uniqa osiguranjima, sa kojima imamo potpisane ugovore.

Pored transporta, bavimo se i organizacijom međunarodnih selidbi u Evropu pod najpovoljnijim uslovima.

Vaš zahtev za ponudu transporta robe iz Evrope i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com