Transport robe iz Švajcarske

Evropa je uz nas blizu! A Švajcarska još bliža! Jer Vam Beocontrol pruža usluge transporta robe sada na relaciji Srbija – Švajcarska. Kombi prevoz, kamionski prevoz ili zbirni prevoz stvari. Izbor je na Vama, a realizaciju prepustite nama!

Naša kompanija je prepoznata kao lider u oblasti transporta u Srbiji ali i na tlu Evrope. Stoga, ukoliko je kontinentalni deo Evrope, alpska Švajcarska, odredište ili polazna tačka prevoza Vašiih stvari, logično bi bilo da se obratite nama. U skladu sa našom misijom, prema kojoj centralno mesto zauzima zadovoljan korisnik usluga Beocontrol-a, odlučili smo da se vodimo isključivo Vašim potrebama.

Kombi prevoz Švajcarska

Budite uvereni da će vaše stvari uz naše obučene vozače, i vrhunska vozila na najsigurniji način stići do odredišta. Naša vozila poseduju i uređaje za satelitsko praćenje, tako da smo u svakom trenutku u mogućnosti da Vam damo informaciju gde se Vaše stvari nalaze. Višegodišnje iskustvo pretočili smo u tradiciju transporta pošiljki različitih veličina, od stvari i standardnih tereta do nestandardnih poput buradi i slično. A za Vas smo tu i ukoliko ste odlučili da promenite adresu (ili državu) boravka jer pored odeljenja za transport robe, imamo i tim zadužen za selidbe.

Značajno za Vas a i za naše pozicioniranje na tržištu jeste da pružamo i uslugu zbirnog transporta, tj. transporta manjih pošiljki koje ne zauzimaju ceo tovarni prostor. Na taj način olakšali smo prevoz robe uvoznicima koji izbegavaju skladištenje robe i stvaranje zaliha. Mislili smo o benefitima naših korisnika te tako u poslovanju poštujemo precizno date rokove, imamo sigurna i bezbedna vozila, a uz naše prijatno osoblje sa velikim iskustvom, prevoz Vaše robe jednostavan je i brz.

Iza nas je bezbroj uspešno urađenih poslova koji čine naš portfolio kao i veliki broj zadovoljnih klijenata, koji su najbolja garancija za naše usluge odnosno siguran transport Vaših stvari. Mislili smo i na osiguranje Vaših stvari. Da bismo izbegli stresne situacije, naša kompanija ima zaključene ugovore sa nekoliko osiguravajućih kuća, čime je Vaša roba zaštićena čak i u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija.

Za naše poslovanje, od dana osnivanja kompanije do danas, dobili smo samo reči hvale i stekli poverenje klijenata van granica Srbije, stoga možemo s ponosom reći da bi ključne reči za naše usluge transporta i selidbi bile : sigurnost, kvalitet, iskustvo i povoljne cene. Da ponovimo, uz naša vozila, transport Vaših stvari i na relaciji Švajcarska – Srbija jednostavan je i brz. Samo treba da nas kontaktirate!

Jer Beocontrol je tu da brine o Vašim stvarima!

Vaš zahtev za špediterske usluge i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe