AVIO I KONTEJNERSKI TRANSPORT ROBE U BELORUSIJU

Belorusija

Ukoliko Vam treba kargo transport za Belorusiju, Istočnu Evropu i ostatak sveta, kontaktirajte kompaniju Beocontrol za prevoz robe, koja ima višegodišnje iskustvo u oblasti međunarodnog transporta najrazličitijih vrsta robe svim prevoznim sredstvima.

Više od 18 godina organizujemo direktan i kombinovani transport avionima, železnicom, kamionima, brodovima, u kontejnerima svih dimenzija i specifičnih karakteristika. Konstantno investiramo u vozni park i zaposlene, kako bismo u našim vozilima i kompaniji primenili najsavremenije svetske standarde za transport robe. Tako sva naša vozila poseduju CMR osiguranje i ADR standard za prevoz opasnih materija, kao i najmoderniju bezbednosnu opremu koja garantuje pouzdanu isporuku i najosetljivije robe. Sa instaliranom opremom svi naši klijenti mogu da prate svoju robu tokom celog puta do Belorusije i nazad.

Nazovite nas na broj 011/210 6000 i uverite se da ćemo se kvalitetno  pobrinuti za svaku pošiljku:

  • Opasne tečnosti i gasovi
  • Roba u difuznom stanju
  • Kućni ljubimci i biljke
  • Vangabaritni teret svih dimenzija i specifičnih karakteristika
  • Najvredniji komadi nameštaja
  • Retke umetnine i nakit

Beocontrol dodatno organizuje sve vrste međunarodnih selidbi, diplomatskih selidbi, transport posmrtnih ostataka do/od Minska i drugih gradova u Belorusiji. Vaše je samo da nas nazovete, a mi ćemo obezbediti svu dodatnu carinsku dokumentaciju, međunarodno osiguranje, pripremiti i spakovati robu za transport i dostaviti je u najkraćem roku na željenu adresu u Belorusiji i drugim delovima sveta.

Za sve Vaše zahteve za transport robe dežuraju Beocontrol operateri, koji čekaju na poziv 24 sata. Spremni da pripreme najpovoljniju ponudu za transport i organizuju kompletnu logistiku, kako bi Vaša pošiljka krenula na put što pre. Ceo naš tim, koga čine iskusni profesionalni vozači i radnici, organizovan je tako da Vam pruži kvalitetnu, tačnu i kompletnu uslugu transporta.

Vaš zahtev za ponudu transporta robe do/iz Belorusije i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe