Transport robe Bugarska

Kompanija Beocontrol svakodnevno organizuje transport robe u Bugarsku. S obzirom na to da smo jedna od liderskih transportnih kompanija u jugoistočnoj Evropi, već odlično poznajemo bugarsko tržište, pa smo u mogućnosti da svojim klijentima kvalitetnu, povoljnu i efikasnu uslugu.

bugarska

Bugarska jednako i uvozi i izvozi robu, a s obzirom na to da izlazi na Crno more – jedna je od važnijih tranzitnih zemalja.S obzirom na to da se u Bugarskoj nalaze i dve velike međunarodne luke, Varna i Burgas, vodeni transport takođe je u usponu.

Kompanija Beocontrol dobro poznaje Bugarsku infrastrukturu, i za svoje klijente bira najpovoljnije i najbrže rute transporta robe kako u Bugarsku, tako i preko Bugarske u druge zemlje.

Mreža od preko 1,000 saradnika širom sveta omogućava nam da robu u ili iz Bugarske veoma brzo i jednostavno transportujemo ka bilo kojoj destinaciji.

U zavisnosti od vrste robe i zadatih rokova, mesta utovara i mesta istovara, Vašu robu možemo transportovati drumskim, železničkim, vazdušnim transportom.

U zavisnosti od potreba klijenata, transport robe može biti organizovan kao:

 • Direktni transport robe, kombinovani transport robe ili kontejnerski transport.

U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Zbirni transport robe Bugarska najpogodniji je oblik transporta kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Uz uslugu transporta robe u Bugarske, za svoje klijente možemo obaviti i sve prateće usluge:

Konstatne investicije kako u dobre partnerske odnose tako i u profesionalnu opremu omogućili su nam da danas budemo u stanju da ispunimo svaku Vašu potrebu kada je u pitanju transport robe u Bugarsku.

Kompanija Beocontrol organizuje transport kako konvencionalnih tereta, tako i specijalnih (vangabaritnih) tereta. Svojim klijentima takođe nudimo i transport rasutog tereta, opasnih materija i robe koja se mora prevoziti pod određenim temperaturnim uslovima.

 • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuka na dogovorenu destinaciju
 • Pakovanje robe i priprema za transport
 • Utovar/Istovar
 • Vađenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
 • Obavljanje carinski procedura
 • Špedicija
 • Distribucija
 • Skladištenje
 • Obaveštavanje klijente o prispeću i o trenutnom stanju pošiljke prilikom transporta
 • Omogućavanje klijentu da sam, u realnom vremenu prati svoju pošiljku

Kompanija Beocontrol svojim klijentima izdaje garanciju da će transport robe u Bugarsku biti realizovan u skladu sa dogovorom, kao i da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete. Pored garancije, nudimo i mogućnost dodatnog osiguranja robe.

Vaš zahtev za ponudu transporta robe iz Bugarske eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe