AVIO I KONTEJNERSKI TRANSPORT ROBE U DANSKU

danskaDanska privreda zasniva se na trgovini i izvozu, pa ova zemlja ima veoma dobro razvijenu infrastrukturu i odlične konekcije sa drugim zemljama. Kroz 10 danskih luka godišnje prođu milioni tona robe iz celog sveta. Najveće luke Fredericia, Arhus i Kopenhagen godišnje prime preko 10 miliona tona robe.

Danska ima odlične veze sa Farskim ostrvima, Grenlandom, Islandom, Nemačkom, Švedskom, Norveškom i Velikom Britanijom, što omogućava brz transport ka ovim zemljama.

Bilo da Vam je potreban transport robe za Dansku, ili je Danska za Vašu robu tranzitna zemlja, kompanija Beocontrol lako može da Vam obezbedi prevoz robe sa bilo koje destinacije u najkraćem mogućem roku. Naša vozila iz jugoistočne Evrope za Dansku polaze nekoliko puta nedeljno.

Profesionalna i savremena oprema u koju stalno investiramo i mreža pouzdanih saradnika omogućili su da Vam ponudimo transport iz/do Danske za sve vrste robe. Kompanija Beocontrol organizuje transport kako konvencionalnih tereta, tako i specijalnih (vangabaritnih) tereta. Takođe, svojim klijentima nudimo i transport rasutog tereta, opasnih materija i robe koja se mora prevoziti pod određenim temperaturnim uslovima.

Kako bismo transport robe u Dansku učinili pristupačnijim, naš tim pronalazi za svakog klijenta najpovoljnije vidove transporta. U zavisnosti od početne destinacije, vrste robe i zadatih rokova, transport robe realizujemo drumskim, železničkim i vazdušnim saobraćajem.

U zavisnosti od potreba klijenata, transport robe do ili iz Danske može biti organizovan kao:

 • Direktni transport robe– koristeći samo jedan vid transporta (drumski, železnički ili avio transport) svojim klijentima smanjujemo troškove i vreme potrebno za transport, jer izbegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.
 • Kombinovani transport robe– kombinacija ovih modela saobraćaja (drumski, železnički, avio i vodeni) je najbolji vid medjunarodnog transporta robe za duže relacije, jer smanjuje troškove i skraćuje vreme.
 • Kontejnerski transport– transport robe u kontejnerima možemo organizovati prema potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Zbirni transport robe do/iz Danske najpogodniji je oblik transporta, kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Pored usluge transporta robe do/iz Danske, klijentima  nudimo i sve prateće usluge:

 • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuka na dogovorenu destinaciju
 • Pakovanje robe i priprema za transport
 • Utovar/Istovar
 • Pribavljanje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
 • Obavljanje carinskih procedura
 • Špedicija
 • Distribucija
 • Skladištenje
 • Obaveštavanje klijenata o prispeću i o trenutnom stanju pošiljke prilikom transporta
 • Pogodnost da sami klijenti, u realnom vremenu, prate svoje pošiljke

Kompanija Beocontrol, pored garancije koju klijentima izdaje obavezujući se da će posao obaviti u skladu sa dogovorom i da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete, nudi i mogućnost dodatnog osiguranja robe kod renomiranih osiguravajućih kuća Uniqua i Basler.

Vaš zahtev za ponudu transporta robe do/iz Danske i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe