AVIO I KONTEJNERSKI TRANSPORT ROBE U  DŽERZI

Kanalska ostrva ili Normanska ostrva su grupa ostrva u kanalu La manš, ispred obale francuskog departmana Manš. Zajedno, ostrva imaju oko 160.000 stanovnika i 196 km². Kanalska ostrva se kulturno i istorijski smatraju delom Normandije.

Džerzi je po površini i broju stanovnika najveće ostrvo u grupi Kanalskih ostrva. Nalazi se u Engleskom kanalu samo 20 km udaljen od severnofrancuskog poluostrva Cotentin. Džerzi je na glasu kao najsunčaniji od svih britanskih ostrva, a poznate su i njegove prostrane plaže. Glavni grad je Saint Helier, koji je ujedno  najveća luka. Međunarodni aerodrom je “Jersey Airport”.

Bilo da Vam je potreban prevoz robe za Džerzi ili je Džerzi za Vašu robu tranzitna zemlja, kompanija Beocontrol može obezbediti transport sa bilo koje destinacije u najkraćem mogućem roku

Profesionalna i savremena oprema, kao i mreža pouzdanih saradnika, garancija su pouzdanog transporta do/sa ostrva Džerzi za sve vrste robe.

Kompanija Beocontrol organizuje transport kako konvencionalnih tereta, tako i specijalnih (vangabaritnih) tereta. Svojim klijentima takođe nudimo i transport rasutog tereta, opasnih materija i robe koja se mora prevoziti pod određenim temperaturnim uslovima u hladnjačama.

Kako bismo transport robe do/sa ostrva Džerzi učinili pristupačnijim, naš tim pronalazi za svakog klijenta najpovoljnije vidove transporta.

U zavisnosti od početne destinacije, vrste robe i zadatih rokova, prevoz robe realizujemo drumskim, železničkim, vodenim i vazdušnim saobraćajem, a transport može biti organizovan kao:

Direktni transport robe – koristeći samo jedan vid transporta (drumski, železnički, vazdušni i vodeni transport) svojim klijentima smanjujemo troškove i vreme potrebno za transport, jer izbegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.

Kombinovani transport robe – kombinujući različite vidove transporta (drumski, železnički, avio i vodeni transport) našim klijentima nudimo ovaj najbolji vid medjunarodnog transporta robe za duže relacije, jer smanjuje troškove i skraćuje vreme.

Kontejnerski transport – transport robe u kontejnerima možemo organizovati u skladu sa potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Zbirni transport robe najpogodniji je oblik transporta kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Uz uslugu transporta robe do/sa ostrva Džerzi, kompanija Beocontrol za Vas može obaviti i sve prateće usluge:

  • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuka na dogovorenu destinaciju
  • Pakovanje robe i priprema za transport
  • Utovar/Istovar
  • Pribavljanje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
  • Obavljanje carinski procedura
  • Špedicija
  • Distribucija
  • Skladištenje
  • Obaveštavanje klijenata o prispeću i o trenutnom stanju pošiljke prilikom transporta
  • Omogućavanje klijentima da sami, u realnom vremenu, prate svoju pošiljku

Kompanija Beocontrol svojim klijentima daje pravnu garanciju da će transport robe do/sa ostrva Džerzi biti izvršen u skladu sa dogovorom, kao i da će ih obeštetiti u slučaju nastanka štete. Nudimo i mogućnost dodatnog osiguranja robe u transportu kod renomiranih osiguravajućih kuća Uniqua i Basler.

Vaš zahtev za ponudu  transporta robe do/sa ostrva Džerzi i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe