AVIO I KONTEJNERSKI TRANSPORT ROBE U GIBRALTAR

Kompanija Beocontrol nudi brz, siguran i povoljan transport svih vrsta robe do/iz Gibraltara.

Gibraltar je vrlo mala, autonomna prekomorska teritorija Ujedinjenog Kraljevstva. Nalazi se na istoimenom moreuzu (Gibraltarski moreuz), koji odvaja Evropu i Afriku, odnosno na krajnjem jugu Pirinejskog poluostrva i Evrope, na razmeđi Atlantskog okeana i Sredozemnog mora. Ukupna površina Gibraltara je 6,8 km2, gde živi oko 35 hiljada stanovnika. Gibraltar je već vekovima predmet spora izmedju Španije i Velike Britanije. Istorijski je bio veoma važna pomorska baza Velike Britanije, a i danas se ovde nalazi ratna flota Kraljevske mornarice. Najveća luka je Gibraltar Harbour, a najveći aerodrom “Gibraltar International Airport”.

Mreža od preko 1 000 agenata širom sveta omogućila je kompaniji Beocontrol da robu veoma brzo i jednostavno transportuje do/iz Gibraltara sa bilo koje destinacije.

Stalne investicije kako u dobre partnerske odnose, tako i u profesionalnu opremu, omogućili su da Beocontrol može ispuniti svaku potrebu klijenata, kada je u pitanju transport robe do/iz Gibraltara.

U prilici smo da Vam ponudimo transport standardnih tereta – paletizovanih  ili nepaletizovanih,  transport specijalnih tereta, rasutog tereta, opasnih materija i transport hladnjačama.

U zavisnosti od potreba klijenata, transport robe do ili iz Gibraltara može biti organizovan kao:

 • Direktni transport robe– koristeći samo jedan vid transporta (drumski, železnički, vazdušni ili vodeni saobraćaj) svojim klijentima smanjujemo troškove i vreme potrebno za prevoz, jer izbegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.
 • Kombinovani transport robe– kombinacija ovih modela saobraćaja (drumski, železnički, avio i vodeni) je najbolji vid medjunarodnog transporta robe za duže relacije, jer smanjuje troškove i skraćuje vreme.
 • Kontejnerski transport– transport robe u kontejnerima možemo organizovati prema potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Zbirni transport robe do/iz Gibraltara najpogodniji je oblik transporta, kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Pored usluge transporta robe do/iz Gibraltara, klijentima  nudimo i sve prateće usluge:

 • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuka na dogovorenu destinaciju
 • Pakovanje robe i priprema za transport
 • Utovar/Istovar
 • Vadjenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
 • Obavljanje carinskih procedura
 • Špedicija
 • Distribucija
 • Skladištenje
 • Obaveštavanje klijenata o prispeću i o trenutnom stanju pošiljke prilikom transporta
 • Pogodnost da sami klijenti, u realnom vremenu, prate svoje pošiljke

Pored transporta, obavljamo i profesionalne selidbe stambenih i poslovnih prostora do/iz Gibraltara.

Kompanija Beocontrol, uz garancije koje klijentima izdaje obavezujući se da će posao obaviti u skladu sa dogovorom i da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete, nudi i mogućnost dodatnog osiguranja robe kod renomiranih osiguravajućih kuća Uniqua i Basler.

Vaš zahtev za ponudu transporta robe do/iz Gibraltara i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe