Avio i kontejnerski transport robe u Grčku

grcka

Kompanija Beocontrol svakodnevno organizuje transport robe za Grčku, bilo da je u pitanju tranzit ili je Grčka finalna destinacija.

Grčka je tradicionalno turistička, ali i trgovačka zemlja, koja je uvek dobro zarađivala na transportu raznovrsne robe. Trgovačka flota Grčke ima najveću tonažu na svetu, dok je na 5. mestu po broju brodova. Grčka kontroliše 22%  tankera na svetu i više od 16% teretnih transportera.

Pošto Grčka izlazi na 3 mora, ova zemlja je najkraća transportna ruta do Afrike, Azije i Atlanskog okeana. Kompanija Beocontrol svakodnevno transportuje robu za mnogobrojne gradove i luke u Grčkoj, pa smo u mogućnosti da organizujemo transport bilo koje vrste robe do/iz ove zemlje u najkraćem mogućem roku.

Mreža od preko 1 000 agenata širom sveta, sa kojima Beocontrol uspešno saradjuje, omogućava da transport robe do Grčke organizujemo iz bilo kog mesta na svetu.

Kompanija Beocontrol realizuje transport robe do/iz Grčke kako konvencionalnih tereta, specijalnih (vangabaritnih) tereta, rasutog tereta, opasnih materija i robe koja se mora prevoziti pod određenim temperaturnim uslovima u hladnjačama.

Naš iskusni tim će pronaći najbržu i najpovoljniju rutu, a Vašu robu možemo transportovati drumskim, železničkim, vodenim i avio saobraćajem.

Transport robe do/iz Grčke, u zavisnosti od mesta utovara, rokova isporuke i vrste i količine robe, organizujemo kao:

 • Direktni transport robe– koristeći samo jedan vid transporta (drumski, železnički, vazdušni ili vodeni saobraćaj) svojim klijentima smanjujemo troškove i vreme potrebno za prevoz, jer izbegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.
 • Kombinovani transport robe– kombinacija ovih modela saobraćaja (drumski, železnički, avio i vodeni) je najbolji vid medjunarodnog transporta robe za duže relacije, jer smanjuje troškove i skraćuje vreme.
 • Kontejnerski transport– transport robe u kontejnerima možemo organizovati prema potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Zbirni transport robe do/iz Grčke najpogodniji je oblik transporta, kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Pored usluge transporta robe do/iz Grčke, klijentima  nudimo i sve prateće usluge:

 • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuka na dogovorenu destinaciju
 • Pakovanje robe i priprema za transport
 • Utovar/Istovar
 • Vadjenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
 • Obavljanje carinskih procedura
 • Špedicija
 • Distribucija
 • Skladištenje
 • Obaveštavanje klijenata o prispeću i o trenutnom stanju pošiljke prilikom transporta
 • Pogodnost da sami klijenti, u realnom vremenu, prate svoje pošiljke

Pored transporta, obavljamo i profesionalne selidbe stambenih i poslovnih prostora do/iz Grčke.

Kompanija Beocontrol, uz garancije koje klijentima izdaje obavezujući se da će posao obaviti u skladu sa dogovorom i da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete, nudi i mogućnost dodatnog osiguranja robe kod renomiranih osiguravajućih kuća Uniqua i Basler.

Vaš zahtev za ponudu transporta robe do/iz Grčke i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe