AVIO I KONTEJNERSKI TRANSPORT ROBE U ITALIJU

italija

Italija je vrlo razvijena država u južnoj Evropi, između Austrije (dužina granice 430 km) i Švajcarske (740 km) na severu, Slovenije (232 km) na istoku, Francuske (488 km) na zapadu, te San Marina (39 km) i Vatikana (3,2 km) unutar italijanske teritorije. Obuhvata teritoriju površine 301 336 km², gde živi preko 60 miliona stanovnika.

Od početka 1980-ih Italija ostvaruje privredni rast među najvećim unutar EU, s prosečnom godišnjom stopom povećanja BDP-a od 3% i uz udvostručenje udela spoljne trgovine u BDP-u (na 24%). Od 1986. pokrenuta je intenzivna privatizacija više od polovine državne imovine, a tokom devedesetih sprovedena je široka decentralizacija (regije su dobile većinu ovlašćenja u upravljanju poljoprivrednim, industrijskim, turističkim i dr. razvojem). Italija se ubraja u 10 najvećih svetskih kupaca strateških sirovina i minerala: po potrošnji sirove vune (190 000 t) druga je u svetu, po potrošnji kafe (300 000 t) šesta, a po potrošnji nafte (2 mil. barela dnevno) sedma u svetu. Prema vrednosti pomoći, koju daje nerazvijenim zemljama (3,5 mlrd. USD), deveta je država na svetu.

Gotovo od samog osnivanja, transport robe do/iz Italije nalazi se u standardnoj ponudi kompanije Beocontrol.

Kompanija Beocontrol nudi brz, siguran i povoljan transport robe do/iz Italije. Naša vozila za Italiju putuju svakodnevno, pa svojim klijentima, pored konkurentnih cena, nudimo i brzu uslugu.

Stalne investicije kako u dobre partnerske odnose, tako i u profesionalnu opremu, omogućili su da Beocontrol ispunjava sve potrebe klijenata kada je u pitanju transport robe do/iz Italije.

U prilici smo da Vam ponudimo transport standardnih tereta – paletizovanih  ili nepaletizovanih,  transport specijalnih tereta, rasutog tereta, opasnih materija i transport hladnjačama.

U zavisnosti od potreba klijenata, transport robe do ili iz Italije može biti organizovan kao:

 • Direktni transport robe– koristeći samo jedan vid transporta (drumski, železnički, vazdušni ili vodeni transport) svojim klijentima smanjujemo troškove i vreme potrebno za transport, jer izbegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.
 • Kombinovani transport robe– kombinacija ovih modela saobraćaja (drumski, železnički, avio i vodeni) je najbolji vid medjunarodnog transporta robe za duže relacije, jer smanjuje troškove i skraćuje vreme.
 • Kontejnerski transport– transport robe u kontejnerima možemo organizovati prema potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Zbirni transport robe do/iz Italije najpogodniji je oblik transporta, kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Pored usluge transporta robe do/iz Italije, klijentima  nudimo i sve prateće usluge:

 • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuka na dogovorenu destinaciju
 • Pakovanje robe i priprema za transport
 • Utovar/Istovar
 • Vadjenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
 • Obavljanje carinskih procedura
 • Špedicija
 • Distribucija
 • Skladištenje
 • Obaveštavanje klijenata o prispeću i o trenutnom stanju pošiljke prilikom transporta
 • Pogodnost da sami klijenti, u realnom vremenu, prate svoje pošiljke

Kompanija Beocontrol, pored garancije koju klijentima izdaje obavezujući se da će posao obaviti u skladu sa dogovorom i da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete, nudi i mogućnost dodatnog osiguranja robe kod renomiranih osiguravajućih kuća Uniqua i Basler.

Vaš zahtev za ponudu transporta robe do/iz Italije, kao i eventualna pitanja možete poslati na E-mail: info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe