AVIO I KONTEJNERSKI TRANSPORT ROBE U IZRAEL

Izrael je država u jugozapadnoj Aziji (Bliski istok), na obali Sredozemnog mora, između Libana na severu (dužina granice 79 km), Sirije (76 km) na severoistoku, Jordana (238 km) na istoku i Egipta (266 km) na jugozapadu. Obuhvata 21 643 km², bez površine unutrašnjih voda (429 km²) i teritorija Palestine (6020 km²; Zapadna obala i Gaza).

U Izraelu živi oko 8 miliona stanovnika. Izraelska tržišna ekonomija tehnološki je visoko razvijena, sa pretežno privatnim vlasništvom i sa snažnim državnim intervencionizmom. Od 1989. Godine Izrael je imao godišnje stope rasta BDP-a od 5 do 7%. U strukturi BDP-a udeo poljoprivrede je 5%, industrije 37%, a usluga 58%. U poljoprivrednoj ponudi prevladavaju agrumi, povrće, pamuk i cveće; u stočarstvu prevladava uzgoj goveda, ovaca i živine. U industriji glavno mesto zauzimaju proizvodnja aviona (civilnih i vojnih), računarske i telekomunikacione opreme, medicinske elektronike, papira, nameštaja, cementa, hrane i pića; značajna je i obrada dijamanata. Na području usluga najznačajniji su turizam (ostvaruje više od 20% BDP-a) i brodarstvo. Obradivo je 20,7% zemljišta, a 6% je pod šumama. Izrael oskudeva izvorima vode, sirovinama i rudama. Značajnija su nalazišta potaše, broma, magnezija, bakra, fosfata i gipsa. Izrael je veoma zavisan od uvoza nafte, žitarica, sirovina i oružja.

Politička situacija u ovom delu sveta zahteva dodatnu pažnju i opreznost, ukoliko svoju robu šaljete do/iz Izraela i drugih bliskoistočnih zemalja. Povećana bezbednost je neophodna za sve vrste pošiljki i specijalnih tereta bez izuzetka, što prevoz robe na Bliski istok čini zahtevnijim i skupljim.

Ali, sve bezbednosne procene, carinska dokumentacija i osiguranje  uključeni su u cenu transporta u organizaciji kompanije Beocontrol, koja dolazi do Vas neposredno nakon što nazovete naše operatere ili ostavite upit za transport robe na našem sajtu transportrobe.com.

Ukoliko Vam je neophodan direktan ili kombinovan vid transporta, prevoz kontejnerima ili najbrži prevoz rasute robe, hrane, lomljivih stvari ili specijalnih tereta i vangabaritne robe, Beocontrol obećava najbolju ponudu transporta do/iz Izraela i drugih zemalja Bliskog istoka.

Pored usluge transporta robe i selidbe stvari, kompanija Beocontrol obezbedjuje i:

  • kompletna logistika, od trenutka preuzimanja robe do trenutka isporuke na željenoj adresi
  • pakovanje i označavanje, Vašim ili našim materijalom, prema poslednjim bezbednosnim standardima
  • 24-časovna asistencija tokom celog transporta pošiljke
  • satelitski sistem za praćenje, kako bi klijenti u svakom trenutku znali gde je njihova roba
  • skladištenje bilo koje vrste robe u jednom od naših magacina širom sveta
  • najbezbedniji i najbrži transport u najsavremenijim vozilima, koja čine Beocontrol vozni park i vozne parkove partnerskih kompanija

Za svaku pošiljku imamo najoptimalnije rešenje transporta, a naši visoko kvalifikovani radnici su spremni da garantuju da će vaše pošiljke biti isporučene u najkraćim rokovima i najboljim uslovima, na željenu adresu.

Kompanija Beocontrol, pored garancije koju klijentima izdaje obavezujući se da će posao obaviti u skladu sa dogovorom i da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete, nudi i mogućnost dodatnog osiguranja robe kod renomiranih osiguravajućih kuća Uniqua i Basler.

Vaš zahtev za ponudu transporta robe do/iz Izraela, kao i eventualna pitanja možete poslati na E-mail: info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe