AVIO I KONTEJNERSKI TRANSPORT ROBE U LUKSEMBURG

luksemburg

Luksemburg  je država u zapadnoj Evropi, između jugoistočne Belgije (dužina granice 148 km), zapadnog dela Nemačke (135 km) i severoistočne Francuske (73 km). Obuhvata 2 586 km² teritorije, na kojoj živi oko 550 000 stanovnika.

Luksemburg je među zemljama sa najvišim životnim standardom u svijetu. Do polovine 1970-ih bio je među vodećim evropskim proizvođačima gvoždja i čelika, a od početka 1980-ih prerastao je u finansijsko središte i tzv. poreski raj. U strukturi BDP-a finansijski sektor pokriva 24% (ukupan uslužni sektor 60%), a crna metalurgija  10% (ukupna industrija  30%). U Luksemburgu deluje više od 200 bankarskih i osiguravajućih preduzeća, pretežno stranog vlasništva, zapošljavajući 12% radne snage. U industrijskoj ponudi, uz gvoždje i čelik, prevladavaju hemikalije, guma, metalne konstrukcije i proizvodi, te staklo i aluminijum.

Luksemburg ima dobro razvijenu mrežu saobraćajnica, koja je povezana s važnim putevima susednih država. Dužina železničkih pruga iznosi 275 km, a puteva 2 899 km, od čega 152 km auto-puteva. Glavna unutrašnja luka Mertert nalazi se na reci Moselle, a vazdušna luka kraj Luksemburga.

Gotovo od samog osnivanja, transport robe do/iz Luksemburga nalazi se u standardnoj ponudi kompanije Beocontrol.

Mreža od preko 1 000 agenata širom sveta omogućila je kompaniji Beocontrol da robu veoma brzo i jednostavno transportuje do/iz Luksemburga sa bilo koje destinacije.

Stalne investicije kako u dobre partnerske odnose, tako i u profesionalnu opremu, omogućili su da Beocontrol ispunjava sve potrebe klijenata kada je u pitanju transport robe do/iz Luksemburga.

U prilici smo da Vam ponudimo transport standardnih tereta – paletizovanih  ili nepaletizovanih,  transport specijalnih tereta, rasutog tereta, opasnih materija i transport hladnjačama.

U zavisnosti od potreba klijenata, transport robe do ili iz Luksemburga može biti organizovan kao:

 • Direktni transport robe– koristeći samo jedan vid transporta (drumski, železnički, vazdušni ili vodeni transport) svojim klijentima smanjujemo troškove i vreme potrebno za transport, jer izbegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.
 • Kombinovani transport robe– kombinacija ovih modela saobraćaja (drumski, železnički, avio i vodeni) je najbolji vid medjunarodnog transporta robe za duže relacije, jer smanjuje troškove i skraćuje vreme.
 • Kontejnerski transport– transport robe u kontejnerima možemo organizovati prema potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Zbirni transport robe do/iz Luksemburga najpogodniji je oblik transporta, kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Pored usluge transporta robe do/iz Luksemburga, klijentima  nudimo i sve prateće usluge:

 • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuka na dogovorenu destinaciju
 • Pakovanje robe i priprema za transport
 • Utovar/Istovar
 • Vadjenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
 • Obavljanje carinskih procedura
 • Špedicija
 • Distribucija
 • Skladištenje
 • Obaveštavanje klijenata o prispeću i o trenutnom stanju pošiljke prilikom transporta
 • Pogodnost da sami klijenti, u realnom vremenu, prate svoje pošiljke

Kompanija Beocontrol, pored garancije koju klijentima izdaje obavezujući se da će posao obaviti u skladu sa dogovorom i da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete, nudi i mogućnost dodatnog osiguranja robe kod renomiranih osiguravajućih kuća Uniqua i Basler.

Vaš zahtev za ponudu transporta robe do/iz Luksemburga, kao i eventualna pitanja možete poslati na E-mail: info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe