AVIO I KONTEJNERSKI TRANSPORT ROBE NEMAČKA

S obzirom na to da postoji ogromna potreba za transportom robe u Nemačku, vozila kompanije Beocontrol svakodnevno u nemačke gradove prevoze sve vrste robe.

nemacka

Mreža od preko 1,000 agenata širom sveta i mnogobrojna vozila koja svakog dana polaze put Nemačke iz zemalja Jugoistočne Evrope, omogućili su nam da transporte robe u Nemačku organizujemo u najkraćem mogućem roku iz bilo kog mesta na svetu i to po konkurentnim cenama.

Kompanija Beocontrol ima ogromno iskustvo u organizovanju transporta robe u Nemačku, pa za svoje klijente na najbolji mogući način koristi sve mogućnosti koje pruža nemački transportni sistem.

Mi smatramo svojom obavezom da za klijente pronađemo najpovoljnije vidove transporta, kako bismo transport robe u Nemački učinili pristupačnim što širem broju kompanija.

U zavisnosti od potreba klijenata, transport robe organizujemo kao:

  • Direktni transport robe – koristeći samo jedan vid transporta (drumski, železnički, vazdušni i vodni transport) svojim klijentima smanjujemo troškove i vreme potrebno za transport, jer izbegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.
  • Kombinovani transport robe – u slučaju dužih relacija ovaj vid transporta je najpraktičniji i najracionalniji. Podrazumeva kombinaciju različitih modela saobraćaja – drumskog, železničkog, avio i vodnog.
  • Kontejnerski transport – transport robe u kontejnerima možemo organizovati, u skladu sa potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Zbirni transport robe Nemačka najpogodniji je oblik transporta kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Kompanija Beocontrol transport robe u Nemačku organizuje za sve vrste robe – pored konvencionalnih tereta, nudimo i transport specijalnih (vangabaritnih) tereta, rasutog tereta, opasnih materija i robe koja se mora prevoziti pod određenim temperaturnim uslovima.

Uz sam transport, za svoje klijente možemo da obavimo i sve prateće usluge: pakovanje, utovar&istovar, špediciju, skladištenje itd.

Pored usluga transporta, Beocontrol obavlja i sve vrste selidbi u Nemačku specijalizovanim vozilima stambenih i poslovnih prostora.

Kompanija Beocontrol garantuje za kvalitet usluge i robu svojih klijenata i pravnom garancijom koju svi naši klijenti dobijaju prilikom potpisivanja ugovora. Garancijom se obavezujemo da transport u Nemačku realizujemo u skladu sa dogovorom, kao i da ćemo klijenta obeštetiti u slučaju nastanka štete.

Vaš zahtev za ponudu transporta robe iz Nemačke eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe