Transport robe Portugalija

portugalija

Portugal je država na zapadu Evrope, na istoku i severu graniči sa Španijom, a na zapadu i jugu izlazi na Atlantski okean.

Portugalska ekonomija oko 80% BDP-a stvara u privatnom sektoru, u kome prednjače firme pretežno stranog vlasništva (nemačkih, austrijskih, američkih i ruskih ulagača). U sastavu BDP-a udeo uslužnog sektora je 61% (polovinu ostvaruje turizam), industrije 34%, a poljoprivrede 5%. U poljoprivrednoj ponudi dominiraju žitarice (pšenica, kukuruz), suncokret, povrće i voće, živa stoka, riba… U industrijskoj i rudarskoj ponudi prevladavaju boksit, ugalj, metalurgija, hrana, farmaceutski proizvodi, hemikalije, motorna vozila i prerada nafte, a u uslužnom sektoru vodeće su strane trgovačke kompanije, turizam, bankarstvo i osiguranje. Portugal, zahvaljujući sopstvenim prirodnim bogatstvima, proizvodi i velike količine nafte, kao i prirodnog gasa.

Gotovo od samog osnivanja, transport robe do/iz Portugala nalazi se u standardnoj ponudi kompanije Beocontrol. Svojim klijentima nudimo svakodnevne ture transporta robe za Portugal. Nakon višegodišnjeg organizovanja prevoza svih vrste robe, u mogućnosti smo da garantujemo brz, siguran i povoljan transport širom Portugala.

Mreža od preko 1 000 agenata širom sveta omogućila je kompaniji Beocontrol da robu veoma brzo i jednostavno transportuje do/iz Portugala sa bilo koje destinacije.

Stalne investicije kako u dobre partnerske odnose, tako i u profesionalnu opremu, omogućili su da Beocontrol ispunjava sve potrebe klijenata kada je u pitanju transport robe do/iz Portugala .

U prilici smo da Vam ponudimo transport standardnih tereta – paletizovanih  ili nepaletizovanih,  transport specijalnih tereta, rasutog tereta, opasnih materija i transport hladnjačama.

U zavisnosti od potreba klijenata, transport robe do ili iz Portugala može biti organizovan kao:

 • Direktni transport robe– koristeći samo jedan vid transporta (drumski, železnički, vazdušni ili vodeni transport) svojim klijentima smanjujemo troškove i vreme potrebno za transport, jer izbegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.
 • Kombinovani transport robe– kombinacija ovih modela saobraćaja (drumski, železnički, avio i vodeni) je najbolji vid medjunarodnog transporta robe za duže relacije, jer smanjuje troškove i skraćuje vreme.
 • Kontejnerski transport– transport robe u kontejnerima možemo organizovati prema potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Zbirni transport robe do/iz Portugala najpogodniji je oblik transporta, kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Pored usluge transporta robe do/iz Portugala, klijentima  nudimo i sve prateće usluge:

 • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuka na dogovorenu destinaciju
 • Pakovanje robe i priprema za transport
 • Utovar/Istovar
 • Vadjenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
 • Obavljanje carinskih procedura
 • Špedicija
 • Distribucija
 • Skladištenje
 • Obaveštavanje klijenata o prispeću i o trenutnom stanju pošiljke prilikom transporta
 • Pogodnost da sami klijenti, u realnom vremenu, prate svoje pošiljke

Kompanija Beocontrol, pored garancije koju klijentima izdaje obavezujući se da će posao obaviti u skladu sa dogovorom i da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete, nudi i mogućnost dodatnog osiguranja robe kod renomiranih osiguravajućih kuća Uniqua i Basler.

Vaš zahtev za ponudu transporta robe do/iz Portugala, kao i eventualna pitanja možete poslati na E-mail: info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe