Avio i kontejnerski transport robe Rusija

Rusija je država u istočnom delu Evrope i severnom delu Azije. Pruža se između Severnog ledenog mora na severu, Tihog okeana na istoku, Kine (3645 km) i DNR Koreje (19 km) na jugoistoku, Mongolije (3543 km) i Kazahstana (6846 km) na jugu, Gruzije (723 km) i Azerbejdžana (284 km) na jugozapadu, Ukrajine (1576 km), Belorusije (959 km), Letonije (217 km) i Estonije (294 km) na zapadu, Finske (1313 km) i Norveške (196 km) na severozapadu. Na zapadu izlazi na Baltičko more, a na jugozapadu na Crno i Azovsko more, te na Kaspijsko jezero. Obuhvata i Kalinjingradsku oblast, eksklavu između Poljske (206 km) i Litvanije (227 km). Rusija pokriva ukupno 11 vremenskih zona, u smeru istok–zapad proteže se u dužini od  9000 km, a u smeru sever–jug 4000 km. Zauzima 17 098 200 km² teritorije (najveća zemlja sveta), na kojoj živi oko 145 miliona stanovnika.

Rusija, kao jedno od najvećih tržišta na svetu i sa potrošnjom u stalnom porastu, uvek je bila zanimljiv partner kako izvoznicima, tako i uvoznicima.

Pored industrijskih grana, koje su oduvek bile karakteristične za Rusiju poput energetike, u ovoj zemlji su otvorene i mnoge fabrike po licencama zapadnih kompanija. Dominantnu ulogu u transportu robe u Rusiji ima železnica, sa najrazvijenijom infrastrukturnom mrežom, kojom se prevozi oko 83% robe.

Kompanija Beocontrol poznaje sve prednosti, ali i slabosti ruskog transportnog sistema. Klijentima nudimo transport robe do/iz Rusije svim vrstama transporta – drumskim, železničkim, avio i vodenim. Pored usluga transporta robe, Beocontrol obavlja i sve vrste selidbi stambenih i poslovnih prostora do/iz Rusije, i to specijalizovanim vozilima.

Mreža od preko 1 000 agenata širom sveta omogućila je kompaniji Beocontrol da robu veoma brzo i jednostavno transportuje do/iz Rusije sa bilo koje destinacije.

U prilici smo da Vam ponudimo transport standardnih tereta – paletizovanih  ili nepaletizovanih,  transport specijalnih tereta, rasutog tereta, opasnih materija i transport hladnjačama.

U zavisnosti od potreba klijenata, transport robe do ili iz Rusije može biti organizovan kao:

 • Direktni transport robe– koristeći samo jedan vid transporta (drumski, železnički, vazdušni ili vodeni transport) svojim klijentima smanjujemo troškove i vreme potrebno za transport, jer izbegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.
 • Kombinovani transport robe– kombinacija ovih modela saobraćaja (drumski, železnički, avio i vodeni) je najbolji vid medjunarodnog transporta robe za duže relacije, jer smanjuje troškove i skraćuje vreme.
 • Kontejnerski transport– transport robe u kontejnerima možemo organizovati prema potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Zbirni transport robe do/iz Rusije najpogodniji je oblik transporta, kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Pored usluge transporta robe do/iz Rusije, klijentima  nudimo i sve prateće usluge:

 • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuka na dogovorenu destinaciju
 • Pakovanje robe i priprema za transport
 • Utovar/Istovar
 • Vadjenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
 • Obavljanje carinskih procedura
 • Špedicija
 • Distribucija
 • Skladištenje
 • Obaveštavanje klijenata o prispeću i o trenutnom stanju pošiljke prilikom transporta
 • Pogodnost da sami klijenti, u realnom vremenu, prate svoje pošiljke

Kompanija Beocontrol, pored garancije koju klijentima izdaje obavezujući se da će posao obaviti u skladu sa dogovorom i da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete, nudi i mogućnost dodatnog osiguranja robe kod renomiranih osiguravajućih kuća Uniqua i Basler.

Vaš zahtev za ponudu transporta robe do/iz Rusije, kao i eventualna pitanja možete poslati na E-mail: info@beocontrol.com

 

 

Posetioci sajta koji su videli ovu stranicu takođe su posetili:

               


Zahtev za transport robe