Transport robe Srbija

Transport Srbija

Kompanija Beocontrol uslugu transporta robe i selidbe stvari širom Srbije vrši brzo, sigurno i povoljno. Upravo je efikasnost i mnogobrojne preporuke izdvajaju od drugih kompanija u zemlji.

Kako bi garantovala najkraće rokove isporuke, kompanija Beocontrol transport robe i selidbe stvari vrši NON-STOP, od 00h do 24h radnim danima i vikendom.

Pored velikog broja sopstvenih vozila različite kubikaže, Beocontrol ima sklopljene ugovore sa brojnim prevoznicima širom Srbije, tako da u svakom trenutku klijentima možemo ponuditi transportno vozilo i pouzdan prevoz robe i stvari.

Posedujemo manja kombi vozila do 1,5 tone nosivosti, marke Fiat Ducato i Iveco Daily, kao i velike kamione do 24 tone. Takodje, u Beocontrol floti su i kamioni sa utovarnom rampom.

Obaljamo najpovoljniji i najsigurniji prevoz nameštaja u Beogradu i u celoj Srbiji specijalizovanim, tapaciranim vozilima.

Na svim relacijama, transport robe širom Srbije organizujemo po principu povratnih punih utovara, kao i po principu dotovara.

Beocontrol profesionalni tim i savremena oprema za prenos teških i opasnih predmeta garantuju siguran i efikasan utovar i istovar svih vrsta robe.

Naša vozila imaju CMR osiguranje i ADR sertifikate, tako da u svojoj ponudi imamo sledeće usluge:

  • Transport konvencionalne robe
  • Transport opasnih materija
  • Transport rasutog tereta
  • Transport specijalnih tereta velikog gabarita
  • Transport hladnjačama
  • Preuzimanje i transport robe do fabrike automobila u Kragujevcu Fijatovim i Ivecovim vozilima.

Beocontrol je medju najboljim kompanijama za transport robe u Srbiji, jer za svoje klijente, pored transporta robe i selidbe stvari, organizuje i sve prateće usluge.

Preko 1 000m2 magacinskog prostora kompanije Beocontrol sadrži  najsavremeniju opremu, tako da skladištenje robe vršimo po svetskim standardima. Kompanija je specijalizovana za skladištenje robe koja zahteva posebno rukovanje i uslove, kao i redovne inspekcije.

Kompanija Beocontrol obavlja i sve vrste selidbi u Srbiji kvalitetno, brzo i profesionalno, uz obučene timove i specijalizovana vozila.

Svojim klijentima uvek pružamo tačne i pravovremene informacije o transportu njihove robe. Takodje, omogućili smo da naši klijenti putem GPS-a i sami prate transport u realnom vremenu.

Poverenje dugogodišnjih partnera stekli smo kvalitetom usluga i pouzdanošću. Kompanija Beocontrol svojim klijentima, uz potpisivanje ugovora, izdaje i garanciju da će posao izvršiti u skladu sa dogovorom, kao i da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete.

U želji da pružimo najbezbedniji transport robe u Srbiji, imamo potpisane ugovore sa osiguravajućim kućama Basler i Uniqa, te svojim klijentima nudimo i dodatno osiguranje.

Vaš zahtev za ponudu transporta robe u Srbiji, kao i eventualna pitanja možete poslati na E-mail: info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe