Transport robe Beograd

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i specijalizovanim vozilima, Beocontrol nudi najpovoljniju uslugu transporta robe u Beogradu i Srbiji.

Naš vozni park se sastoji od kombi vozila i kamiona različitih kapaciteta zbog čega možemo da prevezemo sve vrste robe brzo, profesionalno i efikasno. Takođe, imamo potpisane ugovore sa brojnim renomiranim prevoznicima u Srbiji tako da vaša roba može biti prevezena do željene lokacije u dogovorenom roku bez ikakvih problema.

Upit za prevoz robe možete poslati od 00-24h radnim danima i vikendom a naši agenti će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Čime se obavlja prevoz robe Beograd?

Prevoz robe u Beogradu se obavlja kamionima i kombi vozilima različitih kapaciteta:

  • Kamionski prevoz robe u Beogradu je idealan za veće količine stvari ukupne težine do 5t. Za veću količinu stvari možemo da obezbedimo i kamione većeg kapaciteta spremne za vangabaritni transport.
  • Kombi prevoz robe u Beogradu se obavlja kombi vozilima nosivosti do 2 t. Ovaj vid prevoza robe je idealan za gradske sredine zbog većih manevarskih mogućnosti.

Dodatne usluge prevoza robe

Ono što nas izdvaja od drugih je kompletna usluga koju pružamo a koja pored prevoza robe, podrazumeva još i:

  • pakovanje robe i pripremu za transport
  • vađenje neophodnih dozvola
  • distribuciju i skladištenje stvari

Pored transporta obavljamo sve vrste selidbi u Beogradu. Sa više od 10 godina iskustva uspešno smo se pozicionirali kao lider među agencijama za selidbe u Beogradu i Srbiji.

Svojim klijentima uvek pružamo tačne i pravovremene informacije o transportu njihove robe, a omogućili smo im da putem GPS-a i samo prate transport u realnom vremenu.

Poverenje dugogodišnjih partnera stekli smo kvalitetom usluga i pouzdanošću.

Kompanija Beocontrol svojim klijentima uz potpisivanje ugovora izdaje i garanciju da će posao izvršiti u skladu sa dogovorom, kao i da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete.

Vaš zahtev za ponudu transporta robe u/iz Srbije i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe