Bez obzira da li je vaša krajnja destinacija Evropa, Amerika, Azija ili Australija, transport robe kamionom nikada nije bio jednostavniji, povoljniji uz vozila i logističku podršku Beocontrola. Za vaše lične ili poslovne svrhe organizujemo kamionski transport robe, najmodernijim i najbezbednijim kamionima nosivosti od 1 do 22 t uvek u dogovorenim rokovima i provereno najpovoljnije.

Umesto vas prevozimo robu u svim agregatnim stanjima, robu u rasutom stanju, specijalne terete velikih dimenzija, ali i osetljivu robu, namirnice i hranu, koja zahteva prevoženje i čuvanje u posebnim uslovima i na optimalnim temperaturama. Naš vozni park raspolaže sa velikim brojem kamiona, špeditera, manjih kombija, ali i dodatnom opremom za utovar i istovar zahtevnih tereta velikih gabarita koji se nalaze na teško pristupačnim mestima.

Bez obzira da li je reč o međunarodnom transportu robe ili transportu unutar granica države naši zaposleni su tu da pripreme vašu robu i pribave neophodnu dokumentaciju kako bi prevoz robe kamionom otpočeo u najkraćem roku, a roba bila brzo i sigurno dopremljena na željenu adresu.

U zavisnosti od vašeg budžeta i hitnosti isporuke možete izabrati direktan, kombinovani ili kontejnerski vid transporta.

transport robe kamionomtransport-robe-kamion-transport robe-kombi-2

 

 

 

 

 

 

Za manje pošiljke, koje ne zauzimaju ceo tovarni prostor, naročito preporučujemo zbirni transport robe, koji štedi vaše vreme i vaš novac, ali i ekonomičan kombi prevoz vozilima nosivosti do 1.5 tone. Pored osnovnih usluga kamionskog transporta, pružamo vam i usluge carinjenja, špedicije, ali i skladištenja robe u magacinima širom sveta.

Sa nama će vaša roba sigurno putovati, a vi možete mirno spavati, jer o njoj brine provereni tim stručnjaka, sa višegodišnjim iskustvom u međunarodnom transportu. U svakom trenutku, preko Interneta možete i sami pratiti status vaše pošiljke, jer svi naši kamioni poseduju najsavremeniji GPS sistem za praćenje robe. Dvadeset četiri sata, sedam dana u nedelji, na raspolaganju su vam brojni telefonski operateri spremni da odgovore na sve vaše zahteve i pitanja.

Hiljade i hiljade kilometara puta širom sveta koje su naša vozila do sada pregazila i još isto toliko zadovoljnih klijenata koji nam se stalno vraćaju naš su najveći ponos, a vama garant u kvalitet usluge koju nudi Beocontrol.

Pozovite nas na 011 210 60 00 i uverite se i sami zašto su baš naši kamioni najsigurniji i najisplativiji izbor.

Vaš zahtev za ponudu kontejnerskog transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe